loader

Sport & Sauna EdT

15,90 € / 50 ml

Miehekäs ja urheilullinen tuoksu miehille. Sopii päivä- ja iltatuoksuksi arkeen ja juhlaan. Tuoksussa vivahteita sitruksesta, santeli- ja setripuista sekä myskistä. Tuttu tuoksu muista Sport & Sauna -tuotteista.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Tuotesarja
Man
Tuotteesta

Dermosil Sport & Sauna EdT on miehekäs tuoksu, joka viimeistee tyylin ja asukokonaisuuden. Tuoksu sopii niin arkeen kuin juhlaan, sekä päivä- ja iltatuoksuksi.

Sport & Sauna EdT alkutuoksussa on sitruksen, santeli- ja setripuiden vivahteita ja sydäntuoksussa mausteista myskiä.

Tuoksu on tuttu Dermosil Man-sarjan muista Sport & Sauna -tuotteista, joita on tarjolla mm. kasvojen puhdistukseen, peseytymiseen ja parranajon jälkeiseen ihonhoitoon.Sport & Sauna EdT on pakattu tyylikkääseen lasipulloon. Tuote on vegaaninen.

Helposti syttyvä neste ja höyry. Voi aiheuttaa allergisen ihoreaktion. Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Säilytä tiiviisti suljettuna. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista.

danger3.png
VAARA

Tarkoitus
Tuoksun tuomiseen iholle.
Käyttöohje
Suihkauta tuoksua iholle, esim. kaulalle.

Alcohol Denat., Parfum, Aqua, Glycerin, Propylene Glycol, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Limonene, Coumarin, Alpha-Isomethyl Ionone, Linalool, Geraniol

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu
Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Todella hyvä arkituoksu. Täydellisen mieto, ei härnää muidenkaan neniä ellei tulla kirjaimellisesti aivan iholle. Eikä ole kukaan valittanut, päinvastoin :)

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Sopivan miedohko ja iholla huomaamattoman tuntuinen tuoksu.

Hei Sirpa! Miesten tuoksutuotteiden valikoima on vaihdellut viime vuosina; siinä on vieraillut hieman erityyppisiä tuoksutuotteita sekä Man-sarjan tuotteina että rajoitetun erän sesonkituoksuina. Välitän palautteesi eteenpäin tuoteryhmällemme.

Tämä on hyvä tuoksu,mutta ihmettelen miksi miesten "hajuvesiä" on enää tämä yksi.Ainakin 3 ihanaa tuoksua on hävinnyt valikoimasta????

Mies on tykännyt ;-)

Lataa lisää