loader
Uusi

Sparkling Vartalotuoksu

12,90 € / 50 ml

Kesän tuoksu ihollasi – pirskahtelevan iloinen ja naisellinen tuoksu on pullollaan kesän hedelmäisiä ja kukkaisia sävyjä, musta- ja punaherukkaa sekä ruusun ja pionin vivahteita.

Tuotesarja
Limited Collection
Tuotteesta

Dermosil Sparkling Vartalotuoksu on iloinen ja naisellinen tuoksu, joka on pullollaan kesän hedelmäisiä ja kukkaisia sävyjä. Se on kupliva kuin kesän raikkain rosé.

Tuoksussa tuntee mustaherukan ja punaherukan kirpeyttä sekä pionin ja ruusun naisellista kukkaistuoksua. Bergamotti, santelipuu ja myski tasapainottavat makeaa lämmöllään.

Vartalotuoksua käytetään hajuveden tavoin, suihkautetaan iholle tai vaatteille ja annetaan kuivua. Lempeä tuoksu sopii tuomaan juhlavan tunnelman jokaiseen kesäpäivään.

Tarkoitus
Tuoksutuote naiselle.
Käyttöohje
Suihkauta tuoksua iholle tai vaatteille ja anna kuivua.

Alcohol Denat, Aqua, Parfum, Benzyl Alcohol, Citral, Citronellol, Geraniol, Limonene, Linalool

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu

Hyvä tuoksu asiakaspalveluun, ei liian voimakas. Koska tulee lisää?

Samoin! Olisi kiva saada valikoimiin. Suihkugeeli ja tuoksu yhdessä loistava kesäinen pirteä tuoksu! Ei ole liian voimakas tuoksu. Vartalovoidetta en ehtiny tilaamaan tuotteen suosion vuoksi.

Komppaan edellisiä, tätä lisää! :)

Kysyn myös samaa että onko tätä tulossa lisää? :)

Onko tätä tulossa lisäö?

Lataa lisää