loader
series logo

Linimenttivoide

6,70 € / 200 ml

Lämmittää ja rentouttaa kehoa rasituksen jälkeen. Teho perustuu luonnon omiin aktiiviaineisiin. Levitä vartalolle ennen nukkumaanmenoa ja anna vaikuttaa yön yli. Sisältää mm. inkivääriä ja eukalyptusta.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena lisätäksesi tuotteen suosikkituoteisiisi.

Tuotesarja
Classic
Tuotteesta

Linimenttivoide on lämmittävä ja rentouttava tuote. Voiteen teho perustuu luonnon omiin aktiivisiin vaikutusaineisiin. Voidepohjana on käytetty kasviöljyjä.

Linimenttivoiteen sisältämä inkivääri eli Zingeber Officinalis on yksi vanhimmista tunnetuista kasveista, joita on käytetty hoitotarkoituksessa. Inkivääri yhdessä kamferin ja eukalyptuksen kanssa aktivoi verenkiertoa ja luo rauhoittavan ja lämmittävän tunteen. Voiteeseen on lisätty myös mentolia, joka voi levityksen jälkeen tuntua hetken aikaa viileältä iholla.

Pitkän työpäivän jälkeen Linimenttivoide antaa iholle miellyttävän rennon tunteen. Voidetta voi hyvin levittää koko vartalolle ennen nukkumaanmenoa ja antaa sitten vaikuttaa yön yli. Voiteen miellyttävän lämmittävä ja rentouttava vaikutus tuntuu koko vartalolla noin 5 minuutin jälkeen. Linimenttivoiteessa ei ole hajusteita eikä väriaineita. Eukalyptuksen ja mentolin antama raikas ja voimakas tuoksu haihtuu iholta suhteellisen nopeasti. Ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille.

Tuote on vegaaninen.

Tarkoitus
Vartalon hoitoon. Ei kasvoille.
Käyttöohje
Hiero voidetta pyörivin liikkein. Teho tuntuu 5-7 min.
Hajusteet
Luonnollisia hajusteita
Ihotyyppi
Normaali

Aqua, Canola Oil, Isopropyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Triethanolamine, Methyl Salicylate, Carbomer, Camphor, Phenoxyethanol, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Menthol, Butylene Glycol, Salicylic Acid, Zingiber Officinale Root Extract, Polysorbate 20, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Cetearyl Sulfate, Ethylhexylglycerin, Limonene, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Disodium Phosphate, Sorbic Acid, Potassium Phosphate, Citric Acid

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu sisään

Aiemmin toiminut erittäin hyvin mutta onko tämän voidepohjaan tullut joku muutos kun nykyisin voide kutittaa iholla? Onko vika omassa ihossa vai voidepohjassa?

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

En tiedä olenko saanut vain huonon kappaleen, mutta linimenttivoide ei toimi minulla lainkaan. Tuntuu kuin olisi levittänyt tavallista kosteusvoidetta, kipeisiin jalkoihin ei minkäänlaista vaikutusta.

Linimenttituubi aina yöpöydällä!Auttaa yöllisiin lihaskramppeihin kuin myös tavallisiin kolotuksiin ja jomotuksiin.

Perheen ehdoton ykköstuote. Lihaskipujen pelastus ja avuntuoja. Helpottaa kipeytyneitä lihaksia melkopian. Tuoksu on mieto joten sopii kaikille.

Tämä on ehdoton vaki tuote , kipuun ja kolotukseen !!! Itse laitan erityisesti saunan jälkeen, tehostuu verenkierto ja ehkäisee lieviä kramppeja jaloissa, joita monasti liikunnan tai saunomisen jälkeen syntyy.

Lataa lisää