Linimenttivoide
6,70 € / 200 ml

Lämmittää ja rentouttaa kehoa rasituksen jälkeen. Teho perustuu luonnon omiin aktiiviaineisiin. Levitä vartalolle ennen nukkumaanmenoa ja anna vaikuttaa yön yli. Sisältää mm. inkivääriä ja eukalyptusta.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.
Tuotesarja
Classic
Tuotteesta

Linimenttivoide on lämmittävä ja rentouttava tuote. Voiteen teho perustuu luonnon omiin aktiivisiin vaikutusaineisiin. Voidepohjana on käytetty kasviöljyjä.

Linimenttivoiteen sisältämä inkivääri eli Zingeber Officinalis on yksi vanhimmista tunnetuista kasveista, joita on käytetty hoitotarkoituksessa. Inkivääri yhdessä kamferin ja eukalyptuksen kanssa aktivoi verenkiertoa ja luo rauhoittavan ja lämmittävän tunteen. Voiteeseen on lisätty myös mentolia, joka voi levityksen jälkeen tuntua hetken aikaa viileältä iholla.

Pitkän työpäivän jälkeen Linimenttivoide antaa iholle miellyttävän rennon tunteen. Voidetta voi hyvin levittää koko vartalolle ennen nukkumaanmenoa ja antaa sitten vaikuttaa yön yli. Voiteen miellyttävän lämmittävä ja rentouttava vaikutus tuntuu koko vartalolla noin 5 minuutin jälkeen. Linimenttivoiteessa ei ole hajusteita eikä väriaineita. Eukalyptuksen ja mentolin antama raikas ja voimakas tuoksu haihtuu iholta suhteellisen nopeasti. Ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille.

Tuote on vegaaninen.

Linimenttivoide on siirtynyt Dermoteekki-sarjasta Classic-sarjaan. Tuotteen design uudistuu, mutta sen koostumus pysyy ennallaan.

Tarkoitus
Vartalon hoitoon. Ei kasvoille.
Käyttöohje
Hiero voidetta pyörivin liikkein. Teho tuntuu 5-7 min.
Hajusteet
Luonnollisia hajusteita
Ihotyyppi
Normaali

Aqua, Olus Oil, Isopropyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Triethanolamine, Methyl Salicylate, Camphor, Carbomer, Phenoxyethanol, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Menthol, Butylene Glycol, Salicylic Acid, Zingiber Officinale Root Extract , Polysorbate 20, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Cetearyl Sulfate, Ethylhexylglycerin, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Sorbic Acid, Linalool, Limonene

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu

Mahtava tuote kipeille ja väsyneille lihaksille. Ollu säännöllisessä käytössä. En tosin suosittele saunapäivänä ennen tai jälkeen saunan. Itsellä kauhea polttelu kun kerran erehdyin laittaa sauna jälkeen ja kerran kun olin aamulla laittanut ja illalla eksyin saunaan.

Loistava tuote lasten kasvukipuihin. Auttaa nopeasti ja on nopea laittaa keskellä yötä. ;)

Yllättävän toimiva lämmittävä ja rentouttava, riittää useimmiten rasitus kipuun, tuoksu hirveä vielä aamullakin haistaa mutta käytössä on jatkuvasti.

Erinomainen apu levottomille jaloilleni. Kun voitelee heti ensimmäisen pienen oireen ilmaannuttua, enempää ei kipuja tulekaan. Tai käyttää ennaltaehkäisevästi ennen jalkojen pääsyä lepoon.

Hyvää kipeille polville.

Lataa lisää

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Hyttys- ja Punkkisuihke

8,20 € / 100 ml

Sensitive Extra voide

7,30 € / 200 ml

Aloe geeli

4,20 € / 100 ml