loader

Linimenttivoide

3043

Lämmittää ja rentouttaa kehoa rasituksen jälkeen. Teho perustuu luonnon omiin aktiiviaineisiin. Levitä vartalolle ennen nukkumaanmenoa ja anna vaikuttaa yön yli. Sisältää mm. inkivääriä ja eukalyptusta.

6,70 € 5,69 € / 200 ml

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

3,7 / 5

Perustuu 10 tuotearvioon. Näytä tuotearviot

Perheen ehdoton ykköstuote. Lihaskipujen pelastus ja avuntuoja. Helpottaa kipeytyneitä lihaksia melkopian. Tuoksu on mieto joten sopii kaikille.

Kirsti R.

Linimenttivoide on lämmittävä ja rentouttava tuote. Voiteen teho perustuu luonnon omiin aktiivisiin vaikutusaineisiin. Voidepohjana on käytetty kasviöljyjä.

Linimenttivoiteen sisältämä inkivääri eli Zingeber Officinalis on yksi vanhimmista tunnetuista kasveista, joita on käytetty hoitotarkoituksessa. Inkivääri yhdessä kamferin ja eukalyptuksen kanssa aktivoi verenkiertoa ja luo rauhoittavan ja lämmittävän tunteen. Voiteeseen on lisätty myös mentolia, joka voi levityksen jälkeen tuntua hetken aikaa viileältä iholla.

Pitkän työpäivän jälkeen Linimenttivoide antaa iholle miellyttävän rennon tunteen. Voidetta voi hyvin levittää koko vartalolle ennen nukkumaanmenoa ja antaa sitten vaikuttaa yön yli. Voiteen miellyttävän lämmittävä ja rentouttava vaikutus tuntuu koko vartalolla noin 5 minuutin jälkeen. Linimenttivoiteessa ei ole hajusteita eikä väriaineita. Eukalyptuksen ja mentolin antama raikas ja voimakas tuoksu haihtuu iholta suhteellisen nopeasti. Ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille.

Tuote on vegaaninen.

Tuotesarja: series logo

Kategoria: Erikoistuotteet

Tarkoitus: Vartalon hoitoon. Ei kasvoille.

Käyttöohje: Hiero voidetta pyörivin liikkein. Teho tuntuu 5-7 min.

Ihotyyppi: Normaali

Hajusteet: Luonnollisia hajusteita

Aqua, Canola Oil, Isopropyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Triethanolamine, Methyl Salicylate, Carbomer, Camphor, Phenoxyethanol, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Menthol, Butylene Glycol, Salicylic Acid, Zingiber Officinale Root Extract, Polysorbate 20, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Cetearyl Sulfate, Ethylhexylglycerin, Limonene, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Disodium Phosphate, Sorbic Acid, Potassium Phosphate, Citric Acid

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Arvosana ja kommentit

3,7/5

reviewer avatar
Maria K. 15.03.2021

Voiko tätä tuotetta käyttää raskaana ollessa?

reviewer avatar
Kaija M. 24.02.2021

Aiemmin toiminut erittäin hyvin mutta onko tämän voidepohjaan tullut joku muutos kun nykyisin voide kutittaa iholla? Onko vika omassa ihossa vai voidepohjassa?

reviewer avatar
Sanna R. 15.10.2020

En tiedä olenko saanut vain huonon kappaleen, mutta linimenttivoide ei toimi minulla lainkaan. Tuntuu kuin olisi levittänyt tavallista kosteusvoidetta, kipeisiin jalkoihin ei minkäänlaista vaikutusta.

reviewer avatar
Raija L. 29.09.2020

Linimenttituubi aina yöpöydällä!Auttaa yöllisiin lihaskramppeihin kuin myös tavallisiin kolotuksiin ja jomotuksiin.

reviewer avatar
Kirsti R. 30.08.2020

Perheen ehdoton ykköstuote. Lihaskipujen pelastus ja avuntuoja. Helpottaa kipeytyneitä lihaksia melkopian. Tuoksu on mieto joten sopii kaikille.

reviewer avatar
Satu N. 30.08.2020

Tämä on ehdoton vaki tuote , kipuun ja kolotukseen !!! Itse laitan erityisesti saunan jälkeen, tehostuu verenkierto ja ehkäisee lieviä kramppeja jaloissa, joita monasti liikunnan tai saunomisen jälkeen syntyy.