loader

Linimenttivoide

3043

Linimenttivoide lämmittää ja rentouttaa kehoa rasituksen jälkeen. Teho perustuu luonnon omiin aktiiviaineisiin. Levitä vartalolle ennen nukkumaanmenoa ja anna vaikuttaa yön yli. Sisältää mm. inkivääriä ja eukalyptusta.

350 P / 200 ml

Lisää suosikkituotteeksi

4,6 / 5

Perustuu 23 tuotearvioon. Näytä tuotearviot

Luottotuote jota pitää aina olla kaapissa. Auttaa kipeään selkään rentouttavalla tunteella ja on loistava ja pidetty lahja.

Milla-Maria K.

Linimenttivoide rentouttaa väsyneitä lihaksia

Linimenttivoide on lämmittävä ja rentouttava tuote. Voiteen teho perustuu luonnon omiin aktiivisiin vaikutusaineisiin. Voidepohjana on käytetty kasviöljyjä.

Linimenttivoiteen sisältämä inkivääri, eli Zingeber Officinalis, on yksi vanhimmista tunnetuista kasveista, joita on käytetty hoitotarkoituksessa. Inkivääri yhdessä kamferin ja eukalyptuksen kanssa aktivoi verenkiertoa ja luo rauhoittavan ja lämmittävän tunteen. Linimenttivoiteeseen on lisätty myös mentolia, joka voi levityksen jälkeen tuntua hetken aikaa viileältä iholla.

Pitkän työpäivän jälkeen Linimenttivoide antaa iholle miellyttävän rennon tunteen. Voidetta voi hyvin levittää koko vartalolle ennen nukkumaanmenoa ja antaa sitten vaikuttaa yön yli. Voiteen miellyttävän lämmittävä ja rentouttava vaikutus tuntuu koko vartalolla noin 5 minuutin jälkeen. Linimenttivoiteessa ei ole hajusteita eikä väriaineita. Eukalyptuksen ja mentolin antama raikas ja voimakas tuoksu haihtuu iholta suhteellisen nopeasti. Ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille.

Tuote on vegaaninen.

 

Tuotesarja: series logo

Kategoria: Erikoistuotteet

Tarkoitus: Vartalon hoitoon. Ei kasvoille.

Käyttöohje: Hiero voidetta pyörivin liikkein. Teho tuntuu 5-7 min.

Ihotyyppi: Normaali

Hajusteet: Luonnollisia hajusteita

Valmistusmaa: Ruotsi

certificate logotype

Aqua, Canola Oil, Isopropyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Triethanolamine, Methyl Salicylate, Carbomer, Camphor, Phenoxyethanol, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Menthol, Butylene Glycol, Salicylic Acid, Zingiber Officinale Root Extract, Polysorbate 20, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Cetearyl Sulfate, Ethylhexylglycerin, Limonene, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Disodium Phosphate, Sorbic Acid, Potassium Phosphate, Citric Acid

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Suosittelemme sinulle

9894

Keittiökäsisaippua retiisi

5,90 € / 290 ml

Osta
Bestseller
product image
3083

Vitamin E Puhdistusvaahto

7,90 € / 150 ml

Osta
Joulu
product image
video thumbnail
2293

X-Mas Luxury

8,50 € / 3 x 40 ml

Osta
-49%
Black week
product image
7082

Black Box

58,60 € 29,90 €

Osta

Tuotearvostelut

4,6/5

reviewer avatar
Heli T. 25.11.2022

Paras!

reviewer avatar
Salla L. 20.11.2022

Älkää Please lopettako tätä tuotetta! Palauttakaa teidän paras tuote valikoimaan. Vaikka teillä on paljon hyviä, niin tähän on moni ihastunut, ja tästä saanut avun.

reviewer avatar
Heli H. 19.11.2022

tuote on erittäin hyvä, saako tätä vielä näytti olevan loppuunmyyty ?

reviewer avatar
Mona J. 15.11.2022

Den bästa krämen som finns!!!

reviewer avatar
Noora S. 02.11.2022

Huomasin myös tuotteen olevan outletissa myytävänä. Pettymys suuri jos tuote lopetetaan. Rentouttaa kipeitä lihaksia hyvin. Olen myös sitä mieltä, että monesti tuoteuudistuksissa on otettu takapakkia.

reviewer avatar
Päivi O. 02.11.2022

Olen tilannut tätä äidilleni monta vuotta, koska tämä on ainoa tuote joka rauhoittaa hänellä särkeviä jalkoja. Huomasin, että on nyt last chance - tuotteena, ei kai tätä lopeteta?! Ja uudistukset ovat yleensä aina olleet Dermosilillä huononnuksia…pakko varmaan tilata monta tuubia varastoon.