loader

Linimenttivoide

3043

Linimenttivoide lämmittää ja rentouttaa kehoa rasituksen jälkeen. Teho perustuu luonnon omiin aktiiviaineisiin. Levitä vartalolle ennen nukkumaanmenoa ja anna vaikuttaa yön yli. Sisältää mm. inkivääriä ja eukalyptusta.

540 P / 200 ml

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.
Kirjaudu sisään ostaaksesi tuote

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

4,5 / 5

Perustuu 18 tuotearvioon. Näytä tuotearviot

Luottotuote jota pitää aina olla kaapissa. Auttaa kipeään selkään rentouttavalla tunteella ja on loistava ja pidetty lahja.

Milla-Maria K.

Linimenttivoide rentouttaa väsyneitä lihaksia

Linimenttivoide on lämmittävä ja rentouttava tuote. Voiteen teho perustuu luonnon omiin aktiivisiin vaikutusaineisiin. Voidepohjana on käytetty kasviöljyjä.

Linimenttivoiteen sisältämä inkivääri, eli Zingeber Officinalis, on yksi vanhimmista tunnetuista kasveista, joita on käytetty hoitotarkoituksessa. Inkivääri yhdessä kamferin ja eukalyptuksen kanssa aktivoi verenkiertoa ja luo rauhoittavan ja lämmittävän tunteen. Linimenttivoiteeseen on lisätty myös mentolia, joka voi levityksen jälkeen tuntua hetken aikaa viileältä iholla.

Pitkän työpäivän jälkeen Linimenttivoide antaa iholle miellyttävän rennon tunteen. Voidetta voi hyvin levittää koko vartalolle ennen nukkumaanmenoa ja antaa sitten vaikuttaa yön yli. Voiteen miellyttävän lämmittävä ja rentouttava vaikutus tuntuu koko vartalolla noin 5 minuutin jälkeen. Linimenttivoiteessa ei ole hajusteita eikä väriaineita. Eukalyptuksen ja mentolin antama raikas ja voimakas tuoksu haihtuu iholta suhteellisen nopeasti. Ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille.

Tuote on vegaaninen.

 

Tuotesarja: series logo

Kategoria: Erikoistuotteet

Tarkoitus: Vartalon hoitoon. Ei kasvoille.

Käyttöohje: Hiero voidetta pyörivin liikkein. Teho tuntuu 5-7 min.

Ihotyyppi: Normaali

Hajusteet: Luonnollisia hajusteita

Valmistusmaa: Ruotsi

certificate logotype

Aqua, Canola Oil, Isopropyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Triethanolamine, Methyl Salicylate, Carbomer, Camphor, Phenoxyethanol, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Menthol, Butylene Glycol, Salicylic Acid, Zingiber Officinale Root Extract, Polysorbate 20, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Cetearyl Sulfate, Ethylhexylglycerin, Limonene, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Disodium Phosphate, Sorbic Acid, Potassium Phosphate, Citric Acid

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Suosittelemme sinulle

Bestseller
product image
(78)
3083

Vitamin E Puhdistusvaahto

7,50 € / 150 ml

Osta
Bestseller
product image
(182)
3900

Maximizing Moist Proof ripsiväri

10,50 € / 10 ml

Osta
Bestseller
product image
product image
(147)
4059

Suolashampoo

8,50 € / 200 ml

Osta
Bestseller
product image
(11)
30371

Keittiökäsisaippua täyttöpussi

5,20 € / 500 ml

Osta

Arvosana ja kommentit

4,5/5

reviewer avatar
Ritva H. 26.06.2022

Hyvä rentouttava

reviewer avatar
Milla-Maria K. 31.05.2022

Luottotuote jota pitää aina olla kaapissa. Auttaa kipeään selkään rentouttavalla tunteella ja on loistava ja pidetty lahja.

reviewer avatar
Heli T. 13.05.2022

Luottotuote, jota löytyy aina kaapista ja matkalle otetaan mukaan. Kivistäville jaloille ja jäykälle selälle tuo helpotusta.

reviewer avatar
Riitta M. 10.05.2022

Tuo apua kipeille lihaksille, lämmittää ja rentouttaa. Ihana eukalyptyksen tuoksu, inkiväärituote.

reviewer avatar
Asiakaspalvelu .. 05.11.2021

Hei Suvi, On olemassa melko vähän tutkimuksia siitä, miten erilaiset kosmeettiset aineet vaikuttavat raskauden tai imetyksen aikana. Siksi on aina suositeltavaa pysytellä mahdollisimman paljon perustuotteissa, kuten hajusteettomissa Allergia-, Iho ja Astmaliiton Allergiatunnuksen käyttöoikeuden saaneissa perustuotteissa.

reviewer avatar
Suvi K. 04.11.2021

Sopiiko tuote raskauden aikana?