loader

Hyttys- ja punkkisuihke

3570

Suihke, joka karkottaa iholta hyttysiä, paarmoja ja punkkeja ja estää niitä puremasta. Suihkauta iholle tai vaatteille ennen ulosmenoa. Tehoaineena ikaridiini. Vältä suihkeen joutumista silmiin.

8,20 € / 100 ml

Lisää suosikkituotteeksi

4,3 / 5

Perustuu 25 tuotearvioon. Näytä tuotearviot

Huipputuote, suosikki monen vuoden ajalta. Hajusteettomuus iso plussa.

Maiju M.

Dermosil Hyttys- ja punkkisuihke karkottaa iholta hyttysiä, paarmoja sekä punkkeja. Käytössä kätevä spray-annostelija mahdollistaa suihkeen tasaisen levittymisen iholle. Suihkautus suihketta ja voit nauttia kesästä ilman häiritseviä hyttysiä, paarmoja ja punkkeja.

Hyttys- ja punkkisuihketta käytetään sellaisenaan sumuttamalla sitä iholle tai vaatteille 2 kertaa vuorokaudessa. Vältä suihkeen joutumista silmiin. Spray-annostelija mahdollistaa tasaisen suihkeen levittymisen halutuille ihoalueille. Hyttys- ja punkkisuihke sisältää ikaridiini nimistä ainesosaa, joka ei vähennä hyönteisten määrää ympäriltä, mutta estää niitä pistämästä tai puremasta ihoa.

100 ml:n spray-pullo on hyvä pitää mukana esimerkiksi kesän mökkireissuilla ja metsä- sekä veneretkillä. Nauti kesästä suihkauttamalla Hyttys- ja punkkisuihketta iholle jo ennen ulosmenoa.

Hyttys- ja punkkisuihke on hajustamaton tuote. Ei sovellu palaneelle tai ärtyneelle iholle. Tuote ei sovi eläimille.

Tuotetta ei saa käyttää alle 3-vuotiaille. Käytä biosideja aina turvallisesti ja lue tuotteen käyttö- ja valmistetiedot ennen käyttöä.

Varoitus: Syttyvä neste ja höyry. Suojaa lämmöltä / kipinöiltä / avotulelta / kuumilta pinnoilta. Tupakointi kielletty. Hävitä sisältö vaarallisena jätteenä ja sen tyhjä pakkaus sekajätteenä. Säilytä lasten ulottumattomissa. Vältä suihkeen joutumista silmiin.

Tuote sisältää: Aqua, sec-butyl 2-(2-hydroxyethyl)piperidine-1-carboxylate (icaridin), Ethanol, Glycerol

Tehoaine ja sen pitoisuus ikaridiini 200g/kg. Käyttötarkoitus: Hyönteisten torjuntaan. Valmistetyyppi: Käyttövalmis liuos.
Lupanumero TUKES-2015-BTA-039

Varoitus

danger3.png

Tuotesarja: series logo

Kategoria: Erikoistuotteet

Tarkoitus: Karkottaa hyttysiä ja punkkeja iholta.

Käyttöohje: Käytetään sellaisenaan sumuttamalla sitä iholle tai vaatteille 2 kertaa vuorokaudessa. Vältä suihkeen joutumista silmiin.

Hajusteet: Hajustamaton

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Arvosana ja kommentit

4,3/5

reviewer avatar
Ritva M. 13.06.2021

Huipputuote, harmittavasti loppu :( Milloin saadaan lisää?

reviewer avatar
Johanna S. 06.06.2021

Tämä on ihan paras ötökkäkarkote, voi käyttää niin juhlissa kuin mökilläkin ym. Ei haise pahalle, voi halata miestäkin ilman että tulee yks mikä haju kohtaus...mies kun käyttää tätä jatkuvasti, koska on hyttysmagneetti.

reviewer avatar
Maarit H. 05.04.2021

Vuosia käytetty ja huippuhyväksi todettu. Ja niin ovat saman havainneet myös ystävämme. Lapsenlapsetkin käyttävät tätä. Ulkoillaan paljon ja tämä on kätevä kuljettaa mukana. Kesät golffataan, eikä tarvitse hyttysistä, mäkäristä eikä punkeista välittää ja niitä todellakin kentillä ja reuna-alueilla muutoin riesaksi asti on. Ainoa miinus ja yksi tähti vähemmän tulee siitä ettei sumutus toimi pullon ollessa alaspäin.

reviewer avatar
Kirsi S. 14.08.2020

Meilläkin toimii oikein hyvin, ostaisin oitis, jos tuote olisi saatavilla. Plussaa miedosta ei-hyttysmyrkkymäisestä tuoksusta.

reviewer avatar
Liisa L. 09.08.2020

Ei uskoisi, mutta toimii. Testasin hikisenä päivänä puutarhahommissa: toiseen käsivarteen suihkutin tuotetta, toisen jätin ilman. Suihkeella käsitellyssä kädessä ei yhtään puremaa, käsittelemättön käsi purtiin täyteen jopa hihan läpi. Edellinen purkki kohta loppu, toivottavasti tätä tulee kohta lisää kauppaan.

reviewer avatar
Irma P. 06.08.2020

Todella heikkotehoinen tuntuu että önniäiset ovat enemmän kimpussa kun tätä laittaa. En tule tilaamaan uudestaan. Todella pettynyt tuotteeseen.