Summer Rain Aloe-geeli
4,20 € 3,60 € / 100 ml

Viilentävä ja raikastava geeli rentouttaa oloa auringossa vietetyn päivän jälkeen. Se hoitaa ihoa myös päivittäin käytettynä ja lievittää esimerkiksi hyönteisten puremien kutinaa.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.
Tuotesarja
Limited Collection
Tuotteesta

Dermosil Summer Rain Aloe-geeli viilentää ja rauhoittaa ihoa. Se tuntuu viilentävältä auringossa vietetyn päivän jälkeen ja lievittää esimerkiksi hyönteisten puremien kutinaa. Pehmeä geeli sopii hoitamaan ihoa myös päivittäisessä käytössä.
Aloe-geeli sisältää aloe veraa, joka rauhoittaa ihoa. 
Tuote sisältää myös kosteuttavaa glyseriiniä sekä hoitavaa ja rauhoittavaa allantoiinia. Kurkku-uute kosteuttaa, silottaa, elvyttää ja raikastaa ihoa. Raikas kurkku-uute on hurjan ravintorikas, se on esimerkiksi pullollaan antioksidantteja ja sisältää muun muassa C-vitamiinia, betakaroteenia, mineraaleja ja aminohappoja. 
Geeliä voi käyttää koko vartalolle tai pienemmille ihoalueille. Se sopii rauhoittavaksi geeliksi auringonpolttamalle iholle, kutinaa lievittäväksi geeliksi hyönteisten puremiin ja hoitavaksi geeliksi muille ärtyneille ja herkille ihoalueille. Levitä ohut kerros iholle ja anna imeytyä. Toista tarvittaessa.
Aloe-geelissä on Summer Rain -tuotteiden raikas kesäsateen tuoksu, yhdistelmä vihreitä lehtiä, kurkkua ja raikkaita yrttejä. 
Tuote on vegaaninen.
Tuotetta on myynnissä rajoitettu erä.

Tarkoitus
Ärtynyttä ihoa rauhoittava geeli. Hoitaa auringonpolttamaa ihoa ja lievittää hyönteisten puremien aiheuttamaa kutinaa.
Käyttöohje
Levitä ohut kerros iholle ja anna imeytyä. Toista tarvittaessa.
Hajusteet
Miedosti hajustettu
Ihotyyppi
Normaali; Kuiva

Aqua, Glycerin, Carbomer, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Cucumis Sativus Fruit Extract, Phenoxyethanol, Propylene Glycol, Sodium Hydroxide, Menthyl Lactate, Parfum, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Ethylhexylglycerin, Allantoin, Linalool, Limonene.

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu
Arvioi tuote ensimmäisenä!

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Hyttys- ja Punkkisuihke

8,20 € / 100 ml

Sensitive Extra voide

7,30 € / 200 ml

Aloe geeli

4,20 € / 100 ml