loader

Sensitive Runsas hoitovoide 60 %

3782

Erikoisvoide erittäin kuivalle, halkeilevalle ja suomuuntuneelle iholle. Sisältää 60 % rasvaa, korkea glyseriinipitoisuus. Levittyy hyvin. Sopii mm. kyynärpäihin, kutiseville ihoalueille ja vaippa-alueelle, myös atooppiselle iholle.

5,90 € / 100 ml

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

5,0 / 5

Perustuu 7 tuotearvioon. Näytä tuotearviot

Luottotuote yöpöydällä. Toimii huulirasvana, ja pelastaa myös kuivat kantapäät ja karheat kyynärpäät.

Hannamari H.

Dermosil Sensitive Runsas hoitovoide 60 % on hoitovoide erittäin kuivalle, halkeilevalle ja suomuuntuneelle iholle. Voide sisältää 60 prosenttia rasvaa.

Sensitive Runsas hoitovoide 60 % on hyvin levittyvä ja imeytyvä erikoisvoide erittäin kuivan ihon hoitotarpeisiin.  Voide sopii myös atooppiselle iholle. Se sisältää glyseriiniä, joka antaa tehokasta lisäkosteutta iholle, sekä kasviöljyä, bisabololia ja allantoiinia, jotka hoitavat ihoa. Voiteen korkea rasvapitoisuus sitoo kosteuden iholle ja muodostaa sille suojaavan kerroksen. 

Runsas hoitovoide 60 % sopii kuiville käsille, kyynärpäihin, kuiville jaloille ja kutiseville ihoalueille. Se sopii myös halkeilevalle, suomuuntuneelle ja ikääntyneelle iholle sekä vauvan vaippa-alueelle hoitavaksi ja kosteuttavaksi erikoisvoiteeksi. Voide toimii myös erinomaisena yö- ja suojavoiteena iholle.

Koko perheen voide sopii päivittäiseen käyttöön. Tuote on turvallinen myös 0–3 -vuotiaille lapsille. Hoitovoiteella on 100 ml:n tuubi, joka kulkee kätevästi mukana.  Tuote on vegaaninen.

Tuotteelle on myönnetty Allergia-, Iho- ja Astmaliiton Allergiatunnuksen käyttöoikeus.
AIA_FI_aariviiva_musta-webb.png

 

Tuotesarja: series logo

Kategoria: Erikoistuotteet

Tarkoitus: Runsasrasvainen hoitovoide erittäin kuivalle, halkeilevalle ja suomuuntuneelle iholle. Sopii myös voiteeksi vauvan vaippa-alueen iholle, ikääntyvälle iholle sekä kosteuttavaksi erikoisvoiteeksi. Erinomainen yö- ja suojavoide iholle.

Käyttöohje: Levitä voidetta iholle pyörivin liikkein.

Ihotyyppi: Herkkä; Kuiva

Hajusteet: Hajustamaton

Glycerin, Cetyl Alcohol, Aqua, Dicaprylyl Carbonate, Isopropyl Myristate, Methoxy PEG-22/Dodecyl Glycol Copolymer, Caprylic/Capric Glycerides, Stearyl Alcohol, Polysorbate 80, Dimethicone, Steareth-21, Dimethiconol, Phenoxyethanol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Bisabolol, Allantoin, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid

Suosittelemme sinulle

Last Chance
(32)

Suu-nenäsuoja, 50 kpl

19,90 € / 50 kpl

Osta
Bestseller
(49)

Vitamin E Puhdistusvaahto

7,20 € / 150 ml

Osta
Uusi
(19)

Silottava hiusvoide

5,90 € / 100 ml

Osta
Uusi
(0)

Puolukkashampoo 30 ml

1,90 € / 30 ml

Osta

Viimeksi katsomasi tuotteet

Arvosana ja kommentit

5,0/5

reviewer avatar
Krista N. 14.10.2020

Vuosia Extra-voidetta käyttäneenä otin tämän välillä testiin, toimii suht vastaavasti kuivissa käsissä yöaikaan, kun puuvillahanskat päällä. Toki tosi testiin joutuu vasta kovilla pakkasilla, kun silloin iho kuivimmillaan. Mutta tuubi on surkea!! Vaikka en ole huonokätinen, niin voidetta on todella mahdoton saada tuubista ulos. Tuubin reikä on niin naurettavan pieni tämän paksuiselle voiteelle, että jos itselläni ongelmia, eivät varmasti huonompikätiset pysty tämmöistä tuubia lainkaan käyttämään. Huonon tuubin takia jää jatkossa tilaamatta.

reviewer avatar
Hannamari H. 31.08.2020

Luottotuote yöpöydällä. Toimii huulirasvana, ja pelastaa myös kuivat kantapäät ja karheat kyynärpäät.

reviewer avatar
Pauliina K. 21.02.2020

Huipputuote, jota meillä kuluu tuubikaupalla. Toivosisin suurempaa pakkauskokoa, esim. pumppupullossa!

reviewer avatar
Laura K. 14.11.2019

Tällä rasvaa halkeilevat kantapäät ja samalla kuivat kädet. Myös mies laittoi tätä käsiinsä yöksi, kun iho ihan hilseili. Ainut miinus tulee tuubin liian pienestä reiästä.

reviewer avatar
Pia L. 15.08.2019

Toivoisin vastausta aiemmin alla esittämääni kysymykseen: "Onko Extra-voiteessa siis sellaisia ainesosia, jotka tekevät sen kuivalle iholle hoitavammaksi kuin tämä Runsas hoitovoide 60%, vaikka sen rasvaprosentti on vain 40?" Olen siis ihmetellyt sitä, miksi Extra-voide on kuivalle iholle paljon tehokkaampi ja hoitavampi kuin tämä Runsas hoitovoide 60%.

reviewer avatar
Pia L. 08.08.2019

Voidetta on erittäin hankala saada tuubista ulos. Välillä koostumus tuntui öljyisemmältä eli juoksevammalta, mutta nyt taas viimeisimmät tuubit ovat olleet todella hankalia käyttää. Vaikka tässä on 20% enemmän rasvaa kuin Extra-voiteessa, tämä ei kuitenkaan tunnu yhtä hoitavalta esim. kuiville jaloille ja käsille. Tätä voidetta tarvitsee lisätä kiristävän tunteen takia huomattavasti nopeammin kuin Extra-voidetta. Onko Extra-voiteessa siis sellaisia ainesosia, jotka tekevät sen kuivalle iholle hoitavammaksi kuin tämä Runsas hoitovoide 60%, vaikka sen rasvaprosentti on vain 40?