loader
series logo

Sensitive Runsas hoitovoide 60 %

5,90 € / 100 ml

Erikoisvoide erittäin kuivalle, halkeilevalle ja suomuuntuneelle iholle. Sisältää 60 % rasvaa, korkea glyseriinipitoisuus. Levittyy hyvin. Sopii mm. kyynärpäihin, kutiseville ihoalueille ja vaippa-alueelle, myös atooppiselle iholle.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena lisätäksesi tuotteen suosikkituoteisiisi.

Tuotesarja
Sensitive
Tuotteesta

Dermosil Sensitive Runsas hoitovoide 60 % on hoitovoide erittäin kuivalle, halkeilevalle ja suomuuntuneelle iholle. Voide sisältää 60 prosenttia rasvaa.

Sensitive Runsas hoitovoide 60 % on hyvin levittyvä ja imeytyvä erikoisvoide erittäin kuivan ihon hoitotarpeisiin.  Voide sopii myös atooppiselle iholle. Se sisältää glyseriiniä, joka antaa tehokasta lisäkosteutta iholle, sekä kasviöljyä, bisabololia ja allantoiinia, jotka hoitavat ihoa. Voiteen korkea rasvapitoisuus sitoo kosteuden iholle ja muodostaa sille suojaavan kerroksen. 

Runsas hoitovoide 60 % sopii kuiville käsille, kyynärpäihin, kuiville jaloille ja kutiseville ihoalueille. Se sopii myös halkeilevalle, suomuuntuneelle ja ikääntyneelle iholle sekä vauvan vaippa-alueelle hoitavaksi ja kosteuttavaksi erikoisvoiteeksi. Voide toimii myös erinomaisena yö- ja suojavoiteena iholle.

Koko perheen voide sopii päivittäiseen käyttöön. Tuote on turvallinen myös 0–3 -vuotiaille lapsille. Hoitovoiteella on 100 ml:n tuubi, joka kulkee kätevästi mukana.  Tuote on vegaaninen.

Tuotteelle on myönnetty Allergia-, Iho- ja Astmaliiton Allergiatunnuksen käyttöoikeus.
AIA_FI_aariviiva_musta-webb.png

 

Tarkoitus
Runsasrasvainen hoitovoide erittäin kuivalle, halkeilevalle ja suomuuntuneelle iholle. Sopii myös voiteeksi vauvan vaippa-alueen iholle, ikääntyvälle iholle sekä kosteuttavaksi erikoisvoiteeksi. Erinomainen yö- ja suojavoide iholle.
Käyttöohje
Levitä voidetta iholle pyörivin liikkein.
Hajusteet
Hajustamaton
Ihotyyppi
Herkkä; Kuiva
Sopii myös
0-3 -vuotiaat lapset; Yli 3 -vuotiaat lapset

Glycerin, Cetyl Alcohol, Aqua, Dicaprylyl Carbonate, Isopropyl Myristate, Methoxy PEG-22/Dodecyl Glycol Copolymer, Caprylic/Capric Glycerides, Stearyl Alcohol, Polysorbate 80, Dimethicone, Steareth-21, Dimethiconol, Phenoxyethanol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Bisabolol, Allantoin, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu sisään

Vuosia Extra-voidetta käyttäneenä otin tämän välillä testiin, toimii suht vastaavasti kuivissa käsissä yöaikaan, kun puuvillahanskat päällä. Toki tosi testiin joutuu vasta kovilla pakkasilla, kun silloin iho kuivimmillaan. Mutta tuubi on surkea!! Vaikka en ole huonokätinen, niin voidetta on todella mahdoton saada tuubista ulos. Tuubin reikä on niin naurettavan pieni tämän paksuiselle voiteelle, että jos itselläni ongelmia, eivät varmasti huonompikätiset pysty tämmöistä tuubia lainkaan käyttämään. Huonon tuubin takia jää jatkossa tilaamatta.

Luottotuote yöpöydällä. Toimii huulirasvana, ja pelastaa myös kuivat kantapäät ja karheat kyynärpäät.

Huipputuote, jota meillä kuluu tuubikaupalla. Toivosisin suurempaa pakkauskokoa, esim. pumppupullossa!

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Tällä rasvaa halkeilevat kantapäät ja samalla kuivat kädet. Myös mies laittoi tätä käsiinsä yöksi, kun iho ihan hilseili. Ainut miinus tulee tuubin liian pienestä reiästä.

Toivoisin vastausta aiemmin alla esittämääni kysymykseen: "Onko Extra-voiteessa siis sellaisia ainesosia, jotka tekevät sen kuivalle iholle hoitavammaksi kuin tämä Runsas hoitovoide 60%, vaikka sen rasvaprosentti on vain 40?" Olen siis ihmetellyt sitä, miksi Extra-voide on kuivalle iholle paljon tehokkaampi ja hoitavampi kuin tämä Runsas hoitovoide 60%.

Lataa lisää