loader
series logo

Nature Vartalopesu 30 ml, Ecocert Cosmos organic

2,00 € / 30 ml

Luonnollisen pehmeä ja raikas puhdistustuote vartalon iholle. Kätevä minituubi on helppo napata mukaan matkalle. Sisältää ihoa hoitava koivunmahlaa ja kosteuttavaa glyseriiniä.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Tuotesarja
Nature
Tuotteesta

Dermosil Nature Vartalopesu, Ecocert Cosmos organic puhdistaa vartalon ihon luonnollisen pehmeästi. Sen kevyesti vaahtoava koostumus sekä puhdistaa että kosteuttaa vartalon ihoa ja kätevä matkakokoinen tuubi on helppo ottaa matkallekin mukaan.

Vartalopesu sisältää kotimaista koivunmahlaa, joka parantaa ihon elastisuutta ja tukee ihon uudistumisprosessia. Glyseriini antaa lisäkosteutta ja auttaa ehkäisemään ihon kuivumista sitomalla kosteutta ihoon.

Vartalopesun koostumus muistuttaa tavallista suihkugeeliä. Levitä sitä kostealle iholle ja huuhtele haalealla vedellä. Hellävaraisen koostumuksensa ansiosta se sopii päivittäiseen käyttöön. Peseytymisen jälkeen levitä iholle kosteuttavaa Nature Ihonhoitovoidetta.

Tuotteessa on raikas ja hedelmäinen, aprikoosin, persikan ja omenan tuoksu.

Tuotteen ainesosista 97,5 % on luonnollista alkuperää ja 20,2 % tuotteen ainesosista on tuotettu luonnonmukaisesti. Tuote on vegaaninen.

Tarkoitus
Vartalon ihon puhdistukseen.
Käyttöohje
Levitä kostealle iholle ja huuhtele haalealla vedellä.
Hajusteet
Hypoparfum®
Ihotyyppi
Kuiva; Normaali
Sertifikaatti

Aqua, Betula Pendula Sap, Sodium Lauryl Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Ammonium Lauryl Sulfate, Glycerin, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Sodium Chloride, Parfum, Sodium Benzoate, Sodium Dehydroacetate, Citric Acid

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu

Kysymys: Onko tämä tuote täysin biohajoava? Löytyykö dermosililtä biohajoavia tuotteita?