loader
Joulu

Porkkanainen joulu

14,90 € / 200 ml, 100 ml

Porkkanoiden parhautta ihollesi. Kotimaiset luonnonkosmetiikkatuotteet on valmistettu tarkoin valituista korkealaatuisista raaka-aineista, jotka hellivät ja hoitavat ihoa.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena lisätäksesi tuotteen suosikkituoteisiisi.

Katso myös:

Tuotesarja
Limited Collection
Tuotteesta

Luonnonkosmetiikan ystävälle porkkanaisia herkkuja iholle

Joulupakkaus Porkkanainen joulu sisältää porkkanaisia herkkuja ihonhoitoon. Tarkoin valituista korkealaatuisista raaka-aineista valmistetut tuotteet ovat sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, jotka tuovat luonnon parhaat antimet iholle.

Lahjapakkaus sisältää Porkkanasuihkugeelin ja Porkkanaöljyn. Porkkanaöljy on tuttu tuote Nature-sarjasta ja sen saavuttama huikea suosio onkin toiminut inspiraationa Porkkanasuihkugeelille. Tuotteet sisältävät ravinteikasta porkkanauutetta, jonka sisältämä beetakaroteeni on tehokas luonnon antioksidantti. Se auttaa vähentämään ihon hapettumisstressiä ja näin ollen edesauttaa ihoa pysymään kimmoisana. Beetakaroteeni auttaa myös ylläpitämään ihon sävyn kauniina.

Tuotteilla on herkullinen, raikkaan makea tuoksu, jossa on mukana appelsiinin, melonin ja vadelman sävyjä.

Tuotteet on valmistettu Suomessa ja ne ovat Ecocert Cosmos natural -sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Tuotteet ovat vegaanisia.

Joulupakkaus Porkkanainen sopii erityisesti lahjaksi luonnonkosmetiikan ystävälle, mutta sen korkealaatuiset tuotteet ilahduttavat takuuvarmasti ihan jokaista.

Joulupakkaus Porkkanainen joulu sisältää:

Nature Porkkanasuihkugeeli, 200 ml, miedosti hajustettu, Ecocert Cosmos Natural

Nature Porkkanaöljy, 100 ml, miedosti hajustettu, Ecocert Cosmos Natural

Lahjapakkaus: 18,5 x 14 x 7 cm

Tuotteen lahjalaatikko on valmistettu pääosin FSC®-sertifioidusta materiaalista, jonka raaka-aineet ovat peräisin vastuullisesti hoidetuista FSC®-sertifioiduista metsistä. Muu materiaali on peräisin valvotuista lähteistä. Sertifioinnin päätavoitteena on parantaa metsien hoitoa.

 

Tarkoitus
Vartalon pesuun ja hoitoon.
Käyttöohje
Hiero suihkugeeliä vartalolle ja huuhtele. Levitä Porkkanaöljyä iholle kevyesti pyörivin liikkein ja anna kuivua.
Hajusteet
Miedosti hajustettu
Ihotyyppi
Kuiva; Normaali

NATURE CARROT SHOWER GEL, Aqua, Sodium Lauryl Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Ammonium Lauryl Sulfate, Betula Pendula Sap, Glycerin, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Sodium Chloride, Polyglyceryl-6 Caprylate, Polyglyceryl-4 Caprate, Sodium Benzoate, Sodium Dehydroacetate, Daucus Carota Sativa Root Extract, Helianthus Annuus Seed Oil, Citric Acid, Parfum, Limonene, NATURE CARROT OIL, Helianthus Annuus Seed Oil, Mauritia flexuosa fruit oil, Daucus carota sativa root extract, Tocopherol, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Parfum, Limonene, Linalool

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu sisään
Arvioi tuote ensimmäisenä!