loader

Suihku- ja kylpyöljy

3039

Ihoa hoitava ja kosteuttava puhdistustuote suihkuun ja kylpyyn. Koostumukseltaan ylellisen paksu tuote sisältää kasviperäisiä öljyjä ja jättää ihon miellyttävän pehmeäksi. Raikas sitrustuoksu.

7,20 € / 250 ml

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

4,6 / 5

Perustuu 5 tuotearvioon. Näytä tuotearviot

Atooppisen ihon talven pelastaja. Ei kuivata ja jättää ihon kivan tuntuiseksi. Oon käyttänyt tätä jo varmaan 10 vuotta, ostan aina uuden kun vanha loppuu. Oon vaan vaihtanut korkin tilalle jostain pumppupullosta sen pumppumekanismin niin on kätevä suihkussa annostella. :)

Maija H.

Dermosil Suihku- ja kylpyöljy on pehmeän öljymäinen puhdistustuote vartalon iholle. Öljy pesee kuivan ja kiristävän ihon hellävaraisesti kosteuttaen. Suihku- ja kylpyöljy auttaa ehkäisemään ihon kuivumista ja tekee ihosta pehmeän ja sileän tuntuisen.

Tuote sisältää rapsiöljyä sekä mandariinin kuoresta saatavaa, ihoa pehmentävää öljyä. Myös tuotteen ihastuttavan raikas sitrustuoksu ja pirteä väri tulevat mandariinin kuoresta saatavasta öljystä.

Kostuta ensin iho, levitä öljyä vartalolle ja hiero kevyesti. Huuhtele lopuksi öljy pois iholta. Ilmakuivata tai taputtele ihoa sen jälkeen kevyesti pyyhkeellä. 

Riittoisa tuote soveltuu myös käytettäväksi hoitotuotteena kylvyn yhteydessä. Annostele tuotetta kylpyveteen 1-2 ruokalusikallista ja nauti kosteuttavasta kylvystä.

Öljy on aina öljyä, joten huuhtele myös suihkuallas ja kylpyamme aina käytön jälkeen.

Asiakkaidemme toivomuksesta Suihku- ja kylpyöljyyn on palautettu alkuperäinen sitrustuoksu. Tuote on vegaaninen.

Tuotesarja: series logo

Kategoria: Vartalon puhdistus

Tarkoitus: Vartalon pesuun ja hoitoon. Ei kasvojen pesuun.

Käyttöohje: Kostuta iho, hiero ihoa öljyllä ja huuhtele. Ilmakuivata tai taputtele iho kevyesti pyyhkeellä.

Ihotyyppi: Kuiva

Hajusteet: Miedosti hajustettu

Canola Oil, MIPA-Laureth Sulfate, Laureth-4, Cocamide DEA, Glyceryl Oleate, Citrus Nobilis Peel Oil, Parfum, Limonene, Citric Acid, Aqua, Citral, Benzyl Benzoate

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Arvosana ja kommentit

4,6/5

reviewer avatar
Krista N. 28.01.2021

Olisiko tuotteeseen mahdollista saada pumppua? Vastaava pullo kuin esim. 250 ml kasvopesussa. Olisi huomattavasti näppärämpi käyttää, muiden firmojen suihkuöljyjä olen käyttänyt pumppupullollisia. Ja täyttöpussi myyntiin, niin pumppupulloa voisi täyttää muutamaan kertaan ainakin.

reviewer avatar
Tuija T. 30.08.2020

Paras tuote hellävaraiseen sheivaukseen! Ja erittäin riittoisa siihen hommaan.

reviewer avatar
Maija H. 13.11.2019

Atooppisen ihon talven pelastaja. Ei kuivata ja jättää ihon kivan tuntuiseksi. Oon käyttänyt tätä jo varmaan 10 vuotta, ostan aina uuden kun vanha loppuu. Oon vaan vaihtanut korkin tilalle jostain pumppupullosta sen pumppumekanismin niin on kätevä suihkussa annostella. :)

reviewer avatar
Eija V. 02.11.2019

Paras kasvojen pesuaine ikinä. Poistaa vahvemmankin meikin tehokkaasti ja iho tulee puhtaan tuntuiseksi. Iho ei tunnut rasvaiselta, vaikka öljystä onkin kysymys, vaan sopivan pehmeä.

reviewer avatar
Elina P. 21.08.2019

Tuote huippu, pakkaus sen sijaan ihan susi. Tai lähinnä sen korkki, joka ei pysy kiinni vaan aukeaa liian helposti. Saunakorissa peseytymistarvikkeita kuljetettaessa pullon sisältöä on valunut muiden tavaroiden päälle jo kolmesti, kun korkki aukeaa "itsekseen".