loader

Black Pepper Suihkugeeli

6,70 € 5,30 € / 500 ml

Mausteisen miehekäs suihkugeeli puhdistaa koko kehon tehokkaasti, mutta hellävaraisesti. Tuote ei sisältämänsä glyseriin ansiosta kuivata ihoa.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Tuotesarja
Man
Tuotteesta

Dermosil Black Pepper Suihkugeeli on miehisen mausteinen suihkugeeli, jossa tuoksuu sitruksen raikkaus ja mausteiset vivahteet.

Suihkugeeli pesee ihon puhtaaksi tehokkaan hellävaraisesti. Tuote ei sisältämänsä glyseriin ansiosta kuivata ihoa, vaan jättää iholle kosteutetun tunteen.

Kätevä pumppumekanismi helpottaa annostelua suoraan kämmenelle tai pesusienelle. Lukittavan pumppumekanismin ansiosta tuotetta on helppo kuljettaa myös mukana.

Tuotteessa on mausteisen raikas hypo parfum –tuoksu. Sopii kaikenikäisille miehille koko vartalon puhdistukseen.

Uudistamme tuotepakkauksia, minkä vuoksi asiakkaan saaman tuotteen pakkaus voi erota kuvan pakkaustyypistä. Tuotteen sisältöä ei ole muutettu. 

Tarkoitus
Raikas tuote vartalon pesuun
Käyttöohje
Hiero tuotetta kostealle iholle ja huuhtele.
Hajusteet
Hypoparfum®
Ihotyyppi
Normaali
Sopii myös
Miehet

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, PEG-4 Rapeseedamide, Glycerin, Parfum, Sodium Chloride, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Sodium Benzoate, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Trisodium Sulfosuccinate, Citric Acid, Disodium EDTA

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu

Tähän kun saisi täyttöpussin valikoimiin.

Ostin tuotteen itselleni. Imelä "Home sweet home"-sisustustarra seinällä kuvaa tämän tuotteen tuoksua paremmin kuin hyvin. Pippurista ei ole tuoksussa häivääkään, vaan sen sijaan tulee vahva assosiaatio asunnosta jossa haisee laaja vesivahinko ja lahottajasieni. Jos muut kommentoijat eivät ole tähän yhdistäneet, niin joko valehtelevat tai eivät oikeasti ole antaneet kellekään miehelle edes kainalon pesuun. Mitä lie odöörien kehittäjien päässä liikkunut kun tätä on johtoryhmälle menty kehumaan tulevana tuotteena? Ehkä oli tuolloin flunssa ja nenäontelot tukossa tai ei kehdattu myöntää että metsään meni. Lopun pullon aion käyttää auton kuramattojen pesuun koska muuhun se ei sovellu. Tuomio: Ei jatkoon. Toisaalta tämä kokemus lisäsi mielenkiintoa muihin "Men"-sarjan tuotteisiin. Josko nekin on kehittänyt joku, joka ei itse niitä käytä. Kehittäjien voisi ajatella kuvittelevan että miehen kuuluu tuoksua, hielle, myskille, lampaanpapanalle ja akselirasvalle. Tämä on oikein. Mutta homeongelmalle? -Ei!

Hei Erja! Kiitos viestistäsi. Tämä tuote on kehitetty vartalon pesuun. Hiuksille suosittelemme esim. tuotetta Sport & Sauna Shampoo & Suihkugeeli tuotenumerolla 3089.

Voikohan tällä pestä myös hiukset? Lähteekö puhtaiksi?

Tämän paremmalta ei mies suihkun jälkeen voisi tuoksua! Ihanaa!

Lataa lisää