loader

Sport & Sauna Suihkugeeli täyttöpussi

37541

Täytä suosikkisi uudelleen – sporttisen raikas suihkugeeli miehelle! Puhdistaa vartalon hellävaraisesti ihoa kuivattamatta. Kosteuttava suihkugeeli sopii päivittäiseen käyttöön. Täyttöpussi on aina ympäristöystävällinen valinta.

620 P / 500 ml

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.
Kirjaudu sisään ostaaksesi tuote

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

4,5 / 5

Perustuu 3 tuotearvioon. Näytä tuotearviot

Hei! Täyttöpussissa on sama tuoksu kuin pullossa oleva suihkugeeli.

Dermosil A.

Ympäristöystävällinen 500 ml täyttöpussi

Suihkugeeli kaikille miehille! Sporttisen raikas tuoksu ja tyylikäs design miellyttävät niin nuoria kuin varttuneempiakin miehiä.

Sport & Sauna Suihkugeeli on iholle hellävarainen puhdistustuote, joka sopii päivittäiseen käyttöön. Kosteuttava suihkusaippua sisältää magnesiumin, sinkin ja kuparin mineraalisekoitusta, joka auttaa huolehtimaan ihon hyvinvoinnista ja kosteustasapainosta. Tuote sisältää runsaasti glyseriiniä, joten se ei kuivata ihoa.

Sport & Sauna Suihkugeelin täyttöpussissta ja pullossa on sama riittoisa 500 ml:n tilavuus. Yhdellä täyttöpussilla täytät tyhjän pullon kätevästi.

Tuotteen tuoksu on raikkaan urheilullinen.

Tuote on vegaaninen.

 

Täyttöpakkauksen käyttöohje

Tyhjennä täyttöpakkauksen sisältö aina tyhjään, puhtaaseen ja kuivaan pulloon. Puhdista myös pumppu ennen sen asentamista paikalleen. Tuotteen hygieenisyyden säilyttämiseksi emme suosittele puolillaan olevan pullon täyttämistä. Dermosil-pullot ja pumput kestävät ainakin 3–4 täyttökertaa, kun huolehdit puhdistuksesta täytön yhteydessä.

Täyttöpakkausten parasta ennen -päivämäärä on painettu pakkauksen saumaan. Päivämäärä koskee avaamattoman tuotteen säilyvyyttä. Avattuna tuote säilyy käyttökelpoisena kuusi (6) kuukautta. Huomaa uusi päivämäärä, kun kaadat pulloon uuden sisällön. Pulloon painettu päivämäärä koskee pullon alkuperäistä sisältöä.

Dermosil täyttöpakkaukset ovat tilavuudeltaan 500 ml, niissä on aukikierrettävä korkki ja pullomainen suu, jonka kautta sisältö on helppo kaataa tyhjään pulloon.

Täyttöpussi on ympäristöystävällinen valinta

Täyttöpussien materiaali on PET/PA/PE-muovia ja korkin PP-muovia. Tyhjä pussi lajitellaan muovinkeräykseen. Täyttöpussi säästää huomattavan määrän muovia ja vie vähemmän tilaa jäteastiassa.

Kategoria: Vartalon puhdistus

Hajusteet: Miedosti hajustettu

Valmistusmaa: Suomi

certificate logotype certificate logotype certificate logotype

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Sodium Chloride, Parfum, Betaine, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Sodium Benzoate, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Potassium Sorbate, Lactic Acid, Citric Acid, Limonene, Coumarin, Magnesium Aspartate, Zinc Gluconate, Phenoxyethanol, Copper Gluconate, Tocopherol, Hydrogenated Vegetable Glycerides Citrate

Ostetaan yleensä yhdessä

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Suosittelemme sinulle

9894

Keittiökäsisaippua retiisi

5,90 € / 290 ml

Osta
4146

Vitamin E Päivävoide SPF

8,90 € / 50 ml

Osta
4113

2-in-1 Sävyttävä päivävoide

10,50 € / 25 ml

Osta
9813

Huulikiilto stunning

4,90 € / 8 ml

Osta

Tuotearvostelut

4,5/5

reviewer avatar
Dermosil A. 12.12.2022

Hei! Täyttöpussissa on sama tuoksu kuin pullossa oleva suihkugeeli.

reviewer avatar
Paula P. 11.12.2022

Onko tähän tuotteeseen palautettu alkuperäinen miedompi tuoksu kuten pulloon?

reviewer avatar
Anne-Mari H. 10.04.2022

Huh miten tymäkkä tuoksu. Ei huono asia jos pitää vahvantuoksuisesta pesuaineesta, mutta migreeni- ja hajuherkille voi olla aavistuksen tyrmäävä. Tuoksu itsessään ei ole vastenmielinen, ihan hyvä perus"miehekäs", itse en tällä läträisi..