loader
series logo

Nature Vartalopesu, Ecocert Cosmos organic

7,50 € / 200 ml

Luonnollisen pehmeä ja raikas puhdistustuote vartalon iholle. Pehmeästi vaahtoava Vartalopesu tuoksuu hurmaavalta persikalta, aprikoosilta ja omenalta. Sisältää koivunmahlaa ja glyseriiniä.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Katso myös:

Tuotesarja
Nature
Tuotteesta

Dermosil Nature Vartalopesu, Ecocert Cosmos organic puhdistaa vartalon ihon luonnollisen pehmeästi. Sen kevyesti vaahtoava koostumus sekä puhdistaa että kosteuttaa vartalon ihoa.

Vartalopesu sisältää kotimaista koivunmahlaa, joka parantaa ihon elastisuutta ja tukee ihon uudistumisprosessia. Glyseriini antaa lisäkosteutta ja auttaa ehkäisemään ihon kuivumista sitomalla kosteutta ihoon.

Vartalopesun koostumus muistuttaa tavallista suihkugeeliä. Levitä sitä kostealle iholle ja huuhtele haalealla vedellä. Hellävaraisen koostumuksensa ansiosta se sopii päivittäiseen käyttöön. Peseytymisen jälkeen levitä iholle kosteuttavaa Nature Ihonhoitovoidetta.

Tuotteessa on raikas ja hedelmäinen, aprikoosin, persikan ja omenan tuoksu.

Tuotteen ainesosista 97,5 % on luonnollista alkuperää ja 20,2 % tuotteen ainesosista on tuotettu luonnonmukaisesti. Tuote on vegaaninen.

Tarkoitus
Vartalon ihon puhdistukseen.
Käyttöohje
Levitä kostealle iholle ja huuhtele haalealla vedellä.
Hajusteet
Hypoparfum®
Ihotyyppi
Kuiva; Normaali
Sertifikaatti

Aqua, Betula Pendula Sap, Sodium Lauryl Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Ammonium Lauryl Sulfate, Glycerin, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Sodium Chloride, Parfum, Sodium Benzoate, Sodium Dehydroacetate, Citric Acid

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu

Tuote muuttunut pakkauksen myötä. Suuri pettymys tämä uusi tuubi, kun luulin, että vain pakkaus uusittu. Tuoksu aivan eri. Enpä tilaa enää tätä.

Toivoisin tuotetta, missä sodium lauryl sulfaatit olisi korvattu jollain muulla. Nämä kuivattavat ihoa!

Edellinen suihkugeeli oli todella hyvän tuoksuinen, hyvä koostumukseltaan, eikä kuivattanut. Myös luonnonmukaisten ainesosien määrä siinä oli suurempi kuin tässä nykyisessä. Voisiko sitä saada takaisin tähän sarjaan? Esim. tämän suihkugeelin lisäksi, jossei voi tätä korvata vanhalla?

Tuubin design todella kaunis, tätä pitää mielellään esillä ja tuubia on mielestäni näppärä käyttää. Suloinen mieto karkkituoksu! ❤️

Juu, hyvä tuote. Vielä kun saisi pumppupulloon, niin olisi käytössä kätevämpi!

Lataa lisää