loader
series logo

Kids Pesuvaahto täyttöpussi

6,30 € / 500 ml

Soveltuu niin käsien kuin koko vartalonkin pesuun. Sisältää ihoa kosteuttavaa glyseriiniä sekä ihoa pehmentävää ja rauhoittavaa puuvillan siemenöljyä. Hellävarainen ja riittoisa, moussetyyppinen vaahto.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Katso myös:

Tuotesarja
Classic
Tuotteesta

Hellävarainen Dermosil Jr. Pesuvaahto soveltuu niin käsien kuin vartalonkin pesuun. Hellävaraisessa Pesuvaahdossa on mieto ja turvallinen hypo parfum -tuoksu, josta on aistittavissa persikan tuoksua. Tuote sisältää myös ihoa kosteuttavaa glyseriiniä sekä ihoa pehmentävää ja rauhoittavaa puuvillansiemenöljyä.

Tuote on vegaaninen.

Jr. Pesuvaahto pumppupullon uudelleen täyttäminen on helppoa Pesuvaahto täyttöpussin avulla. Täyttöpussi on tilavuudeltaan 500 ml ja täytät pumppupullon täyttöpussilla kaksi kertaa. Muista pestä ja kuivattaa pumppupullo huolellisesti ennen täyttöä. Puhdista myös pumppu ennen sen asentamista paikalleen. Pesuvaahdon pumppupullon mekanismi on suunniteltu vaahtoavalle tuotteelle, joten täytä Jr. Pesuvaahto aina tuotteen alkuperäiseen pumppupulloon. Älä täytä puolillaan olevaa pulloa! Näin säilytät pullon hygieenisyyden eikä uusi sisältö pääse pilaantumaan vanhojen tuotekerrostumien vuoksi.

Täyttöpussien parasta ennen -päivämäärä on painettu pussin saumaan. Päivämäärä koskee avaamattoman tuotteen säilyvyyttä. Avattuna tuote säilyy käyttökelpoisena kuusi (6) kuukautta. Huomaa uusi päivämäärä kun kaadat pulloon uuden sisällön. Pulloon painettu päivämäärä koskee pullon alkuperäistä sisältöä.

Täyttöpussien materiaali on PET/PA/PE-muovia ja korkin PP-muovia. Korkin sinetti on alumiinia. Tyhjä täyttöpussi korkkeineen painaa 13 grammaa, kun tyhjä 500 ml:n pullo ja pumppu painavat yhteensä 46 grammaa. Täyttöpussi säästää siis huomattavan määrän muovia ja vie vähemmän tilaa jäteastiassa. Dermosil täyttöpussi on ympäristöystävällinen valinta. Tyhjän Dermosil täyttöpussin voit laittaa keittiöjätteisiin.

Huomaathan, että täyttöpussien tuotenumerot ovat viisinumeroisia.

Jr. Pesuvaahto täyttöpussi on siirtynyt Jr.-sarjasta Classic-sarjaan. Tuotteen design uudistuu, mutta sen koostumus pysyy ennallaan.

Tarkoitus
Käsien ja vartalon puhdistukseen.
Käyttöohje
Täytä puhdas pumppupullo nesteellä ja kierrä pumppu kiinni pulloon.
Hajusteet
Hypoparfum®
Ihotyyppi
Normaali
Sopii myös
Yli 3 -vuotiaat lapset

Aqua, Sodium Cocoyl Isethionate, Caprylyl/Capryl Glucoside, Disodium Cocoamphodiacetate, Cocamidopropyl Betaine, Propanediol, Glycerin, Parfum, Sodium Benzoate, Citric Acid, Trisodium Sulfosuccinate, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Disodium EDTA, Xanthan Gum, Gossypium Herbaceum Seed Extract, Potassium Sorbate, Sorbic Acid

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu
Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Ihanan hedelmäinen tuoksu ja mukavan ilmava, vaahtoava koostumus. Miinuksena, että tuote ei ole kovin riittoisa verrattuna tavalliseen saippuaan.

Tätä tilaan muksulle aina. Hyvä tuote, ja tuoksu kaikki <3, mutta hankala ottaa matkalle mukaan. Saisiko matkapakkauksena tätä tai sitten joku vastaava tuote mitä lapsi voi ottaa mukaan reissuille. Sensitive saippua jota ostin tätä varten kirveli kuulemma eli ei voida käyttää, joka sinäänsä tosi outoa kun se tuote on kuitenkin teillä juuri sensitive tuote..

Loisto tuote! Hyvä, et löytyy myös täyttöpussina!

Lapsen suosikki, hyväntuoksuinen ja pehmeästi vaahtoava. Pullo on ollut käytössä jo useamman vuoden.

Meidän lapsen suosikkituote, tuoksuu hyvälle ja miellyttävä pehmeä vaahto

Lataa lisää