loader

Punainen appelsiini Suihkugeeli täyttöpussi

31181

Miellyttävän pehmeä ja runsaasti vaahtoava suihkugeeli. Sisältää veriappelsiiniöljyä, joka antaa tuotteelle ilahduttavan ja piristävän tuoksun. Läpikuultava suihkugeeli on väriltään lämpimän punaista.

6,40 € / 500 ml

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

4,3 / 5

Perustuu 6 tuotearvioon. Näytä tuotearviot

Tämä tuote on ollut suosikkini vuosien ajan. Siinä on sopivan mieto tuoksu, pesee hyvin ja ihanan tuoksuinen iho. Erittäin vahva suositus !!! Toivottavasti ei poistu koskaan myynnistä!

Sanna J.

Ympäristöystävällinen 500 ml:n täyttöpussi

Runsaasti vaahtoava Punainen appelsiini Suihkugeeli on pirteäntuoksuinen puhdistustuote vartalolle. Suihkugeeli levittyy vartalolle miellyttävän tuntuisesti ja huuhtoutuu iholta lämpimällä vedellä. 

Punainen appelsiini Suihkugeeli täyttöpussi on valmistettu Korsnäsissa ja sille on myönnetty Avainlipun käyttöoikeus.

Tuote on vegaaninen.

Täyttöpakkauksen käyttöohje:
Tyhjennä täyttöpakkauksen sisältö aina tyhjään, puhtaaseen ja kuivaan pulloon. Puhdista myös pumppu ennen sen asentamista paikalleen. Älä täytä puolillaan olevaa pulloa! Näin säilytät pullon hygieenisyyden eikä uusi sisältö pääse pilaantumaan vanhojen tuotekerrostumien vuoksi. Dermosil-pullot ja pumput kestävät ainakin 3-4 täyttökertaa, kun huolehdit puhdistuksesta vaihtokertojen yhteydessä.

Täyttöpakkausten parasta ennen -päivämäärä on painettu pakkauksen saumaan. Päivämäärä koskee avaamattoman tuotteen säilyvyyttä. Avattuna tuote säilyy käyttökelpoisena kuusi kuukautta. Huomaa uusi päivämäärä kun kaadat pulloon uuden sisällön. Pulloon painettu päivämäärä koskee pullon alkuperäistä sisältöä.

Dermosil täyttöpakkaukset ovat tilavuudeltaan 500 ml, niissä on aukikierrettävä korkki ja pullomainen suu, jonka kautta sisältö on helppo kaataa tyhjään pulloon.
Täyttöpussien materiaali on muoviseosta, minkä vuoksi tyhjät pussit lajitellaan palavaan jätteeseen tai sekajätteeseen. Valitsemalla täyttöpussin pullon sijaan, säästyy huomattava määrä muovia. Täyttöpussi on ympäristöystävällinen valinta!

Huomaathan, että täyttöpussien tuotenumerot ovat viisinumeroisia.

Tuotesarja: series logo

Kategoria: Vartalon puhdistus

Tarkoitus: Vartalon pesuun.

Käyttöohje: Tyhjennä täyttöpussin sisältö puhtaaseen ja kuivaan Dermosil Suihkugeeli Punaisen Appelsiinin pulloon. Levitä suihkugeeliä kostutetulle iholle ja huuhtele vedellä.

Ihotyyppi: Normaali

Hajusteet: Miedosti hajustettu

Avainlippu Vegaaninen

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, PEG-4 Rapeseedamide, Parfum, Glycerin, Limonene, Polysorbate 20, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Trisodium Sulfosuccinate, Citric Acid, Sodium Chloride, PEG-150 Pentaerythrityl Tetrastearate, Citrus Aurantium Dulcis Oil, PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides, Disodium EDTA, Sodium Sulfate, CI 15985, CI 45100

Ostetaan yleensä yhdessä

Aiheeseen liittyvät artikkelit

article thumbnail

Ihonhoito

Mies - Hoida ihoasi!

30.09.21

Suosittelemme sinulle

Joulu
(0)
22552

Cardamom Käsisaippua

4,90 € / 250 ml

Osta
Joulu
(0)
2255

Joulun tuoksuja

9,90 € / 2 x 250 ml

Osta
Joulu
(1)
22761

Mauri Kunnas Living Käsisaippua

7,50 € / 500 ml

Osta
Joulu
(3)
2263

Viileä lumiukko

9,90 € / 500 ml, 75 ml

Osta

Arvosana ja kommentit

4,3/5

reviewer avatar
Jaana K. 08.08.2021

Löytyi yllätyspaketissa, suihkugeeli vaahtoaa hyvin, appelsiinin tuoksu ei vaan ole ykkössuosikki ja tässä tuoksu on tosi voimakas.

reviewer avatar
Marja H. 30.08.2020

Hyvin pesevä pesuaine ja mahtava tuoksu joka piristää suikhussa. Täyttöpussi todella iso plus.

reviewer avatar
Suvi F. 30.08.2020

Tämä suihkugeeli on suosikkini! Ihanan raikas tuoksu ja ei kuivata ihoa. Täyttöpussi on joka tilauksen vakkarituote!

reviewer avatar
Sanna J. 30.08.2020

Tämä tuote on ollut suosikkini vuosien ajan. Siinä on sopivan mieto tuoksu, pesee hyvin ja ihanan tuoksuinen iho. Erittäin vahva suositus !!! Toivottavasti ei poistu koskaan myynnistä!

reviewer avatar
Mia K. 08.03.2020

Täyttöpussit kaipaisivat kipeästi päivitystä, tämä liian geelimäinen, omituisen venyvää, ja liian voimakkaan hajuinen. Olisipa joku kevyt tuoksu, lime, omppu tms suihkusaippua täyttöpussina...

reviewer avatar
anonymous 02.05.2019

Hei Kirsi! Kiitos viestistäsi. Koostumusta ei ole muutettu lähiaikoina eikä tuote ole näillä näkumin poistumassa valikoimistamme.