loader

Ikääntyvä iho

Ikääntyvä ja aikuinen saattaa olla eloton ja samea. Ihon pinta ohenee ja ihossa saattaa näkyä pieniä juonteita.

Ikääntyvän ihon päivävoida saa olla täyteläinen sekä tarjota lisäkosteutta ja ravinteita. Yövoide saa olla runsas ja ravitseva, koska yöllä ihoon imeytyy tehokkaimmin tärkeät tehoaineet. Tarpeen vaatiessa ihonhoitorutiiniin voi ottaa mukaan jonkin tehotuotteen käytettäväksi 1-2 kertaa viikossa tai aina tarpeen vaatiessa.

Tehotuote: Kasvoöljy

Ikääntyvän ihon ihonhoitoruutinin tehotuotteeksi kannattaa valita ihoa vahvistava, kiinteyttävä ja hoitava kasvoöljy. Kasvoöljyä voi käyttää seerumin tavoin puhdistetulle kasvojen ja kaulan iholle päivittäin tai kuuriluonteisesti.

Kasvoöljy sisältää ruusunmarjan ja purasruohon siemenöljyjä, auringonkukkaöljyä, erilaisten appelsiinien eteerisiä öljyjä ja E-vitamiinia. Aktiivisten ainesosiensa ansiosta Kasvoöljy on luonnollinen ihon kiinteyttäjä ja kosteuttaja.

OSTA KASVOÖLJY

Skin Comfort Kasvojenhoitosetti

Täyteläistä huolenpitoa ikääntyvälle ja kuivalle iholle. Skin Comfort -sarjan tuotteet ravitsevat ja kosteuttavat ihoa, auttaen ihoa säilyttämään kimmoisuutensa ja tuoden sille kaunista hehkua

OSTA SETTI

Päivävoiteet

Päivävoiteet kosteuttavat ihoa sekä saavat ihon tuntumaan ja näyttämään pehmeältä ja kimmoisalta. Päivävoide kosteuttaa ja antaa iholle suojaa koko päivän. Dermosil-valikoimasta löydät laadukkaat ja hoitavat päivävoiteet juuri omalle ihotyypillesi.

Ikääntyvän ihon päivävoiteet

Yövoiteet

Yövoiteet kaikille ihotyypeille löydät Dermosil-valikoimasta. Valitse juuri sinun ihollesi sopiva yövoide, joka ravitsee ja kosteuttaa ihoa, kun iho uudistuu yön aikana. Kosteutettu iho tuntuu ja näyttää pehmeältä ja kimmoisalta herätessä.

Ikääntyvän ihon yövoiteet

Kasvoseerumit

Kasvoseerumit ovat oikeita tehopakkauksia, jotka auttavat pitämään kasvojen ihon heleänä ja hyvinvoivana. Dermosil-seerumeista löydät ratkaisuja erilaisiin ihonhoidon haasteisiin. Valitse tehokosteutta, elinvoimaa ja tasapainoa ihollesi.

Ikääntyvän ihon seerumit

Kasvonaamiot

Kasvonaamiot auttavat pitämään kasvojen ihon elinvoimaisena ja raikkaana. Naamiot sopivat kasvojen ihon hemmotteluun ja hoitoon kerran, kaksi viikossa.

Ikääntyvän ihon kasvonaamiot