loader

Artikkelit

article image

Tuoteinfo

Kehitimme täydellisen kasvovoiteen yhdessä asiakkaidemme kanssa

29.06.2022

Vitamin E Päivävoide SPF kosteuttaa kasvojen ihoa tehokkaasti ja suojaa ihoa samalla auringon haitallisilta UV-säteiltä. Hajustamaton voide sisältää suojakertoimen SPF 15.
article image

Ajankohtaista

Rakkaudella kasvavat leikkokukat

29.06.2022

Saara Nevala päätti vaihtaa palkkatyön yrittäjyyteen anoppinsa Johanna Kangastien avustuksella. Nyt omassa pellossa kasvaa kotimaisia ylpeyden aiheita.
article image

Artikkelit

Kollageeni pitää ihon joustavana

13.06.2022

Joko olet tietoinen tästä ihon tukipilarista vai vieläkö mietit mitä on kollageeni ja mitä kollageeni tekee? Kollageeni on elimistön luontainen proteiini, joka pitää ihon kimmoisana, joustavana ja täyteläisenä. Kollageeni pitää huolta siitä, että iho uusiutuu ja pysyy toimintakunnossa.
article image

Ihonhoito

Kasvojen ihon hoitaminen

03.06.2022

Järjestimme tiistaina 24.5. toisen ihonhoidon koulutussarjan DermoLiven, jossa perehdyimme yhdessä kasvojen ihon hoitamiseen. Koulutussarja on Dermosilin ja Vamian ihonhoidon asiantuntijoiden laatima koulutuskokonaisuus. Kokosimme yhteen toisen jakson tärpit.
article image

Artikkelit

Retinoli – ihoa uudistava ihmeaine!

26.05.2022

Jos seuraat kosmetiikan maailmaa, sanat retinoli, retinoliseerumi ja retinolivoide ovat varmasti tuttuja. Retinolin ihoa suojaavat ja uudistavat hyödyt ovat tunnettuja jo useiden vuosikymmenien ajalta, mutta retinolin käyttö on noussut suureen suosioon vasta viime vuosien aikana.
article image

Ihonhoito

Hoida jalat sandaalikuntoon kesäksi!

13.05.2022

Jalat jäävät usein vähälle huomiolle, vaikka ne kantavat meitä kaikkialle. Näin kesän kynnyksellä on hyvä tarkastaa jalkojen kunto, ja antaa niille hieman rakkautta.
article image

Meikit

Hehkuva juhlameikki kesään

13.05.2022

Valmistujaiset, syntymäpäiväjuhlat tai häät tulossa? Näin rakennat itsellesi hehkuvan juhlameikin kesän menoihin.
article image

Ajankohtaista

Kaikista säistä saa nauttia

28.04.2022

Meteorologi Jenna Salminen tuijotteli jo pienenä tyttönä pilviä ja ihasteli ukkoskuuroja. Hän toivoo, että ihmiset suhtautuisivat Suomen vaihtelevaan kesäsäähän luovasti.
article image

Ajankohtaista

Kesän mehukkaimmat aprikoosit

28.04.2022

Sunny Apricot -uutuustuotteet ovat pullollaan täyteläisen makeaa aprikoosin ja persikan tuoksua sekä tietysti parhaita raaka-aineita.
article image

Ihonhoito

Löydä sopiva aurinkovoide ja after sun -tuote!

28.04.2022

Kesässä on parasta lämpö ja aurinko. Suojaa ihosi haitallisilta UV-säteiltä, ja muista myös hoitaa ihoasi aurinkoisen päivän jälkeen. Katso tuotevinkkimme!