loader

Ajankohtaista

< Takaisin etusivulle
article image

Ajankohtaista

Juhli suomalaisia verkkokauppoja kanssamme!

22.07.2022

Sunnuntaina 24.7. juhlistamme suomalaisia verkkokauppoja yhdessä Finnish Design Shopin, Keskisen Kellon, Scandinavian Outdoorin, NOSHin ja Postin kanssa. Lue lisää!
article image

Ihonhoito

Laadukkaat aurinkovoiteet edullisesti

19.07.2022

Huolehdi ihosi hyvinvoinnista tänäkin kesänä ja täydennä kotivarastoasi laadukkailla aurinkosuojatuotteillamme. Nyt saat kolme tuotetta kahden hinnalla, kun teet tilauksesi 14.8. mennessä. Tarjous koskee kaikkia normaalihintaisia aurinkosuojatuotteitamme.
article image

Tuoteinfo

Kehitimme täydellisen kasvovoiteen yhdessä asiakkaidemme kanssa

29.06.2022

Vitamin E Päivävoide SPF kosteuttaa kasvojen ihoa tehokkaasti ja suojaa ihoa samalla auringon haitallisilta UV-säteiltä. Hajustamaton voide sisältää suojakertoimen SPF 15.
article image

Ajankohtaista

Rakkaudella kasvavat leikkokukat

29.06.2022

Saara Nevala päätti vaihtaa palkkatyön yrittäjyyteen anoppinsa Johanna Kangastien avustuksella. Nyt omassa pellossa kasvaa kotimaisia ylpeyden aiheita.
article image

Ihonhoito

Aurinkosuoja iholle – näin valitset sopivan suojakertoimen

04.06.2022

Aurinkosuoja on tärkeä muistaa kesällä, joten suojaa iho auringolta ja voit viettää kesäpäiviä huolettomasti. Dermosilin hajustamattomat ja vedenkestävät aurinkosuojatuotteet pitävät huolta ja suojaavat koko perheen ihoa. Aurinkosuojatuotteissa on korkea suoja auringon UVA- ja UVB-säteitä vastaan.
article image

Ihonhoito

Aurinkosuoja – 7 kysymystä ja vastausta auringosta ja ihosta

01.06.2022

7 kysymystä ja vastausta auringosta ja ihosta. Vaasan keskussairaalan ihotautien ylilääkäri Johanna Harman vastasi kysymyksiimme auringosta ja antoi vinkit turvalliseen auringossa oleskeluun.
article image

Ihonhoito

Löydä sopiva aurinkovoide ja after sun -tuote!

28.04.2022

Kesässä on parasta lämpö ja aurinko. Suojaa ihosi haitallisilta UV-säteiltä, ja muista myös hoitaa ihoasi aurinkoisen päivän jälkeen. Katso tuotevinkkimme!
article image

Ihonhoito

Asiakkaiden kesäiset suosikkituotteet

28.04.2022

Miten saada jalat kesäkuntoon? Entä miten valmistella iho alkavaan aurinkokauteen? Lue, mihin tuotteisiin asiakkaamme luottavat tänäkin kesänä!
article image

Meikit

Kuulas arkimeikki

26.04.2022

Kaipaatko tuoreita meikkivinkkejä kuulaaseen arkimeikkiin? Anna kauneudenhoitoalan moniottelijan Nina Hemmingin opastaa sinua kauniin kevätmeikin luomisessa. Nautinnollisia katseluhetkiä!
article image

Artikkelit

Huolestuttavatko puheet sodasta?

01.03.2022

Ukrainan ja Venäjän välinen kireä tilanne herättää luonnollisesti ajatuksia ja myös pelkoja. Lue MIELI ry:n kriisityön asiantuntijan Outi Ruishalmeen vinkit siihen, miten helpottaa oloa epävarmuuden keskellä.

Ajankohtaista