loader

Apua oheneville hiuksille – elinvoimaa ja tuuheutta ohuille hiuksille

Dermosil-Hair-stimulating-tuotteet.jpg

Hiustenlähtö ja hiusten oheneminen voivat johtua eri syistä, mutta yksi yleisimmistä aiheuttajista on ikääntymisen mukanaan tuomat haasteet hiuspohjalle. Hair Care -sarja täydentyy kahdella naisille ja miehille sopivilla uutuustuotteilla, jotka on kehitetty vahvistamaan erityisesti iän myötä ohenevaa hiusta. Tehokkaat tuotteet sopivat kuitenkin kaikenikäisille vahvistamaan hiuksia ja ehkäisemään hiustenlähtöä.

Tutkitusti hiusjuurta vahvistava tehoaine

Vahvistavan shampoon ja Vahvistava geelin sisältämänä tehoaineena on tutkitusti hiusjuurta vahvistava Procapil®. Procapil® on biotiinirikastetun peptidin, sitrusflavonoidin ja luonnollisen, oliivinlehdestä peräisin olevan oleanoolihapon yhdistelmä. Procapil® auttaa vahvistamaan ja suojaamaan hiusjuuren rakennetta ja auttaa sitä kautta ehkäisemään hiusten lähtöä.

Hiuspohjaa kosteuttavan ja hoitavan glyseriinin lisäksi sulfaatiton shampoo sisältää myös hiuksia vahvistavaa betaiinia ja geeli rauhoittavaa allantoiinia. Tuotteet saavat tuoksunsa synteettisestä santelipuusta, jonka sanotaan myös stimuloivan solujen kasvua hiuspohjassa olevien tuoksureseptoreiden kautta. Tuotteita suositellaan käyttämään yhdessä säännöllisesti vähintään 4 kuukauden ajan.

Vahvistava shampoo ja Vahvistava geeli hiuspohjalle

- Sopivat naisille ja miehille
- Auttavat ehkäisemään ja vähentämään hiusten lähtöä
- Auttavat vahvistamaan hiuksia
- Tuotteiden tuoksuna synteettinen santelipuu, joka stimuloi solujen kasvua hiuspohjassa olevien tuoksureseptoreiden kautta
- Procapil® on tutkitusti hiusjuurta vahvistava tehoaineiden yhdistelmä, joka kostuu biotiinirikastetusta peptidistä, sitrusflavonoidista ja luonnollisesta, oliivinlehdestä peräisin olevasta oleanoolihaposta

 

Jaa

Artikkeliin liittyvät tuotteet

Ajankohtaista