Näin loihdit kesäisen rennon juhlakampauksen

Huolellinen pohjatyö takaa onnistuneen kampauksen. Tässä helpot vinkit kesäisen rentoon ja kestävään juhlakampaukseen. Loihdi kesäisen kaunis juhlakampaus näillä ohjeilla:

Aloita pohjatyöstä

Suihkuta pyyhekuiviin hiuksiin Tuuheuttavaa muotoilusuihketta ja föönaa hiukset kuiviksi. Kiharra hiukset sen jälkeen laineille, jotta ne taipuvat kampauksessa kauniisti. Kun kiharrat hiukset, suihkuta niihin ensin Lämmöltä suojaavaa muotoilusuihketta. Suihkuta hiusten tyveen lopuksi vielä Kuivashampoota ja huolellinen pohjatyö on valmis.

Kampaus

Luo kaunis kesäkampaus näillä ohjeilla.

01

Tee keskijakaus. Ota korvien päältä sivuhiukset erilleen ja jaa takaosa kahtia siten, että alaosaan jää enemmän hiuksia.

02

Tupeeraa päälaen osio Tuuheuttavaa hiuspuuteria ja hiuslakkaa apuna käyttäen, jotta saat hiuksiin kauniin muodon. Harjaa pinta sileäksi. Käännä osion sivuilta hiukset keskelle, toinen osio toisen yli. Kiinnitä pinnit yhteen silikoniponnarilenksulla. 

03

Tee takaosan hiuksiin poninhäntä. Tupeeraa se hiuspuuteria apuna käyttäen, harjaa pinta sileäksi ja viimeistele lakalla.

04

Käännä ponnari sivusuunnassa lenkiksi siten, että latvat jäävät sivulle.

05

Löysytä hiuksista muodostunutta lenkkiä ja kiinnitä se pinnein nutturaksi vertikaalisesti.

06

Tupeeraa sivuosiota alapuolelta tarvittaessa, harjaa pinta läpi ja tuo sivuosa itsensä ympäri löysästi kiepauttaen nutturan yli toiselle puolen. Viimeistele pinta lakalla ja kiinnitä sivuosa pinnein siten, että latva jää auki.

07

Tee toiselle sivuosiolle sama ja kiinnitä pinnein.

08

Muotoile latvat Silottavan hiusvoiteen avulla ja asettele ne haluamallasi tavalla pinneillä kiinnittäen. Voin viimeistellä valmiin kampauksen Structure & Volume Hiuskiinteellä. 

Yhteistyössä: @hannis.halla