Syväpuhdistava shampoo puhdistaa hiukset ja hiuspohjan tehokkaasti

Syväpuhdistava shampoo puhdistaa hiuksista ja päänahasta kaiken sen, mihin tavallisen shampoon miedosti puhdistava koostumus ei kykene. Jos käytät säännöllisesti muotoilutuotteita, on myös säännöllinen syväpuhdistus tarpeen.

Hiuksiin ja päänahkaan kertyy hiusten omaa talia, päänahan kuolleita ihosoluja, hiustuotteiden jämiä, pesuveden mukana tulevaa kalkkia, kuparia ja klooria sekä ilmansaasteista johtuvaa likaa. Siksi hiukset on hyvä pestä säännöllisesti syväpuhdistavalla shampoolla. 

Milloin syväpuhdistava shampoo on tarpeen?

Jatkuvan muotoilutuotteiden käytön seurauksena hiuksiin kertyvät jämät saattavat aiheuttaa hiusvärin samentumista. Erityisesti hennoille hiuksille hiusten syväpuhdistus voi saada ihmeitä aikaan, sillä se tuo hiuksiin keveyttä, tuuheutta ja ilmavuutta.

Syväpuhdistavan shampoon käyttö on hiuspohjalle hyväksi, sillä se puhdistaa hiusjuuriin kertyneen talin tehokkaasti. Säännöllisen syväpuhdistuksen seurauksena hiuksia ei välttämättä tarvitse pestä niin usein kuin ennen.

Syväpuhdistus hiuksille on suositeltavaa tehdä ennen hiusten värjäämistä tai vaalentamista. Perusteellisen syväpuhdistavan pesun jälkeen voit olla varma, ettei hiuksissasi ole muotoilutuotteita tai muuta likaa ja saat värjäyksestä toivotunlaisen lopputuloksen.

Mikä on syväpuhdistava shampoo?

Syväpuhdistava shampoo on tuote, joka puhdistaa hiuksista ja päänahasta kaiken sen, mihin tavallinen shampoo ei pysty: hiustuotteiden jämät, talin, pesuveden mukana tulevat metallit ja ilmansaasteet. Syväpuhdistava shampoo tekee hiukset puhtaiksi ja raikkaiksi. Käytä 1–4 kertaa kuukaudessa. 

Kuinka usein syväpuhdistavaa shampoota kannattaa käyttää?

Jos käytät muotoilutuotteita päivittäin, on syväpuhdistava pesu suositeltavaa tehdä jopa viikoittain. Jos hiuksesi ovat kuivat, eivät juuri rasvoitu etkä juurikaan käytä muotoilutuotteita, voi syväpuhdistava pesu olla tarpeen kerran kuussa.

Syväpuhdistava shampoo voi olla hyvinkin tehokas ja kuivattaa hiuksia, joten sitä ei kannata käyttää joka päivä. Kova pesuteho ja lyhyet pesuvälit vievät hiusten omaa rasvaa pois, joka on tärkeää päänahan ja hiusten kunnolle. Käytä syväpuhdistavaa shampoota korkeintaan kerran viikossa, jos hiuksesi sitä oikeasti tarvitsevat. Suositus syväpuhdistavan shampoon käytölle on 1–4 kertaa kuussa, mutta mieluiten harvemmin kuin liian usein.

Millainen vaikutus syväpuhdistavalla shampoolla on hiuksiin?

Syväpuhdistava shampoo sopii kaikille hiustyypeille ja sen avulla saat raikkaan hiuspohjan. Hiuspohja voi paremmin kun ylimääräinen rasva ja lika on poissa, sillä päänahka pääsee puhtaana hengittämään kunnolla. Hiukset myös pääsevät kasvamaan paremmin puhtaasta päänahasta.

Syväpuhdistus kirkastaa vaalennettuja hiuksia, mutta jos sinulla on värjätyt hiukset, voi syväpuhdistava shampoo haalistaa niiden väriä. Värjätyille hiuksille on hyvä on käyttää syväpuhdistuksen yhteydessä sävyttävää hiusnaamiota, jolloin hiukset puhdistuvat tehokkaasti, mutta väri ei pääse haalistumaan. Syväpuhdistuksen jälkeen sävyttävän hiusnaamion ravitsevat ainesosat imeytyvät hiuksiin tehokkaammin ja sävyä tuovat pigmentit pääsevät kiinnittymään paremmin.

Mitä syväpuhdistava shampoo tekee?

Syväpuhdistava shampoo poistaa hiuksista ja päänahasta kaiken sen, mihin tavallinen shampoo ei kykene: hiuksiin kertyneet muotoilutuotejämät, suihkuveden mineraalit ja ilmansaasteet. Jos käytät muotoilutuotteita päivittäin, syväpuhdistus hiuksille kannattaa tehdä jopa viikoittain. Syväpuhdistavaa shampoota kannattaa käyttää myös ennen hiusten värjäystä tai vaalentamista.

Syväpuhdistavan shampoon käyttö

Kastele ensin hiukset kauttaaltaan huolella. Vaahdota syväpuhdistava shampoo käsiäsi yhteen hieroen, jolloin shampoo levittyy helpommin hiuksiin ja päänahkaan. Hiero syväpuhdistavaa shampoota päänahkaan sormenpäiden avulla. Käy koko päänahka perusteellisesti läpi. Latvaosaa ei välttämättä tarvitse pestä, elleivät hiukset ole erittäin likaiset tai ellei niissä ole värjäämiä esim. vedestä. Yleensä huuhteluvaiheessa päänahasta valuva shampoo riittää syväpuhdistamaan myös latvat.

Koska syväpuhdistava shampoo pesee hiukset erittäin tehokkaasti, on syväpuhdistuksen jälkeen hyvä hemmotella hiuksia hiusnaamiolla tai tehokkaalla hoitoaineella. Valitse hoitoaine tai naamio hiustyyppisi mukaan. Jos hiuksesi ovat kuivat, on paksu ja öljypitoinen naamio niille hyväksi. Rasvoittuville hiuksille taas kevyempi hoitoaine sopii öljypitoista maskia paremmin.

Kaikki shampoot

Tilaa tehokas syväpuhdistava shampoo Dermosililta

Paras syväpuhdistava shampoo on sellainen, joka syväpuhdistaa tehokkaasti hiukset ja päänahan tasapainottaen samalla hiuspohjan talineritystä. Dermosilin mineraalirikas suolashampoo on syväpuhdistava shampoo, joka tekee hiuksista kiiltävät, tuuheat ja elinvoimaiset. Shampoon sisältämä merisuola on luonnon oma tehoaine, joka sisältää runsaasti hiusta ja hiuspohjaa rauhoittavia, ravitsevia ja hoitavia mineraaleja.

Osta Suolashampoo