loader

Hellävarainen Classic Apple

Klassikot ovat niitä, joita valitsemme kerta toisensa jälkeen yhä uudelleen – hyviksi havaittuja kestosuosikkeja. Halusimme pitää Classic-sarjan klassikkomme ajassa kiinni, joten päätimme uudistaa niiden tuoksun tähän päivään. Itse tuotteet ovat edelleen niitä iholle hellävaraisia, riittoisia, koko perheen iholle sopivia kestosuosikkeja. Uudet Classic Apple -tuotteet tuoksuvat nyt raikkaan vihreältä omenalta pienellä ripauksella makeaa päärynää. Tähän tuoksuun ei voi olla rakastumatta!

Apple-inspiration.jpg

Puhdas ja pehmeä iho joka päivä

Classic-sarjan uutuuksista löytyy helmiä päivittäiseen ihonhoitoon ja hygieniaan. Apple Käsisaippua sisältää runsaasti kosteuttavaa glyseriiniä, käsien ihoa hoitavaa koivunmahlaa ja mietoja omenatensidejä, jotka puhdistavat hellävaraisen tehokkaasti. Kuivat kädet ja kynsinauhat saavat hetkessä helpotusta, sillä Apple Käsivoide sisältää runsaasti käsien ihoa kosteuttavaa glyseriiniä sekä ihoa hoitavaa ja pehmentävää rapsiöljyä. 

Riittoisa, mieto ja iholle lempeä Apple Suihkugeeli sisältää runsaasti kosteuttavaa glyseriiniä, ihoa hoitavaa koivunmahlaa ja mietoja omenatensidejä, jotka puhdistavat ihon hellävaraisen tehokkaasti. Apple Ihonhoitovoide imeytyy nopeasti ihoon tehden ihosta pehmeän ja kosteutetun tuntuisen. Kosteuttava vartalovoide sisältää runsaasti glyseriiniä, karbamidia ja sheavoita, jotka kosteuttavat ja pehmentävät ihoa ja parantavat ihon kosteudensitomiskykyä. Olo pysyy koko päivän omenan raikkaana erittäin tehokkaan ja pitkävaikutteisen Apple Deo Roll-Onin avulla.

Classic Apple -sarjan tuotteissa tuoksuksi on merkitty Hypoparfum®. Se tarkoittaa, että tuotteissa on käytetty vain iholle ystävällisiä hajusteita. Nämä hajusteet eivät sisällä 24 EU:n määrittelemää hajusteiden ainesosaa, joiden on todettu aiheuttavan eniten allergioita. Dermosilin Hypoparfum®-tuoksuiset tuotteet sopivat myös useimmille hajusteille herkistyneille.

Jaa

Artikkeliin liittyvät tuotteet

Ajankohtaista