loader

Hoida jalat sandaalikuntoon kesäksi!

Jalat on helppo hoitaa kesäkuntoon kotona pienellä spa-tuokiolla. Valmista rentouttava jalkakylpy kaatamalla veteen Jalkakylpysuolaa tai Epsom jalkakylpysuolaa. Vaihtoehtoisesti voit kokeilla ylellisiä kasviöljyjä sisältävää Pehmentävää jalkakylpyä.

Kun jalat kaipaavat ylimääräistä rakkautta, turvaudu Jalkojen suolakuorintaan. Tuote irrottaa kuollutta ihosolukkoa ja pehmentää, virkistää sekä puhdistaa jalkojen ihoa. Toinen tehokas vaihtoehto on Kuorintasukkien käyttö, jolloin iho alkaa kuoriutua 3–5 päivää hoidon jälkeen.

Kylvyn ja kuorinnan jälkeen on hyvä muistaa kosteutus. Ylellinen Jalkaseerumi on oivallinen ihon kosteuttaja. Jos jaloissa on sitkeitä kovettumia, kokeile hieroa niihin tehokosteuttavaa Karbamidi jalkavoidetta. Toinen hyvä vaihtoehto on Yövoide jaloille. Kesän suosikki on ehdottomasti rasittuneille jaloille sopiva raikkaan sitruunan tuoksuinen Virkistävä jalkavoide.

Loppusilauksen jalat saavat, kun sipaiset varpaiden kynsiin hieman väriä. Kokeile ihanan kesäistä, merensinistä Kynsilakkaa ocean

Spa-hetkien välissä jalat pysyvät raikkaana tehokkaasti hikoilua ja hajuja ehkäisevän Antiperspirantti jalkasuihkeen avulla. Mentolia ja piparminttuöljyä sisältävä tuote kulkee kätevästi menossa mukana ja viilentää ihanasti jalkoja etenkin kuumina kesäpäivinä. 


Katso kaikki tuotteet jalkojen hoitoon tästä.
Lue asiantuntijan vinkit jalkojen hyvinvointiin tästä

Kesäjalat.jpg

Jaa

Artikkeliin liittyvät tuotteet

Ajankohtaista