Kosteuttava meikkivoide kuivalle iholle

Mikä on paras meikkivoide kuivalle iholle? Listasimme parhaat meikkituotteemme kuivan ihon meikkipohjaan – sekä toimivat vinkit kuivan ihon meikkaamiseen. Lue eteenpäin, niin kerromme, miten voit saada kauniin meikkipohjan kuivasta ihosta huolimatta.

Kuivan ihon meikkaaminen

Kuiva iho voi olla karhea, kutiseva ja hilseilevä. Kuivalta iholta puuttuu sekä rasvaa että kosteutta.  Iho kiristää usein etenkin pesun jälkeen, ja juonteet näkyvät helposti. Kuivan ihon meikkaaminen voikin olla joskus hieman hankalaa. Väärin valittu meikkivoide tarraa kiinni ihon kuiviin kohtiin ja korostaa niitä – aivan päinvastoin kuin toivoisit. Kuiva iho voi myös helposti näyttää elottomalta ja samealta, jos meikkivoide ei ole sille sopiva. Kosteuttava meikkivoide sen sijaan antaa kasvoille kauniin hehkun ja luonnollisen lopputuloksen. Kevyt meikkivoide peittää, muttei jätä iholle paksua, ihon kuivuutta korostavaa pakkelikerrosta. Kuivaihoiselle on myös erityisen tärkeää, että meikkivoide sisältää ainesosia, jotka kosteuttavat ja hoitavat ihoa.

Kuivan ihon meikkipohja

Kuivan ihon meikkaamisessa kannattaa muistaa etenkin yksi neuvo: pidä meikkipohja mahdollisimman ohuena. Ohut kerros meikkiä näyttää kuivalla iholla paremmalta kuin paksu pakkeli. Levitä meikkivoidetta aina vähän kerrallaan ja lisää tarvittaessa kohtiin, jotka kaipaavat lisää peittoa. Kuivaihoisen kannattaa kokeilla levittää kosteuttava meikkivoide kasvoille myös puhtain käsin, sillä käsien lämpö auttaa meikkivoidetta sulautumaan ihoon. Voit kokeilla myös hieman kostutettua meikkisientä. Kostutetulla meikkisienellä levitettäessä meikistä tulee erityisen raikas.

Mikä on paras meikkivoide kuivalle iholle?

Kuivalle iholle sopii kosteuttava meikkivoide. Kokeile kuivan ihon meikkivoiteeksi myös sävyttävää kosteusvoidetta tai BB-voidetta. Pidä meikkipohja mahdollisimman ohuena, jotta se ei korostaisi ihon kuivia kohtia. Kokeile levittää meikkivoide kasvoille käsin, sillä käsien lämpö auttaa voidetta levittymään tasaisesti.

Jos ihollesi riittää kevyt peittävyys, sävyttävä kosteusvoide voi riittää meikkipohjaksi. Vaikka sävyttävä kosteusvoide ei varsinainen meikkivoide olekaan, se voi olla hyvä meikkivoide kuivalle iholle, sillä tuote sisältää paljon ihoa kosteuttavia ja ravitsevia ainesosia. Sävyttävä kosteusvoide kosteuttaa, ravitsee ja tasoittaa ihon sävyä ja peittää tuotteen määrästä riippuen kevyesti tai puolipeittävästi. Tarvittaessa voit käyttää sävyttävää kosteusvoidetta kaikkialla kasvoilla ja lisätä lisäpeittoa kaipaaviin kohtiin peittävää meikkivoidetta.

Kuivan ihon meikkivoiteeksi voi etenkin kesällä sopia myös BB-voide, joka yhdistää meikkivoiteen, päivävoiteen ja aurinkosuojan yhteen purkkiin. BB-voide on hyvä meikkivoide kuivalle iholle, sillä voide kosteuttaa ja tuntuu kasvoilla kevyeltä, mutta peittää samalla tehokkaasti ihon punoituksen ja pienet virheet. BB-voide on sävyttävää kosteusvoidetta peittävämpi vaihtoehto.

Jos kaipaat meikkivoiteeltasi vielä enemmän peittoa, kokeile Silky Perfecting -meikkivoidettamme. Kevyt meikkivoide peittää BB-voidetta ja sävyttävää päivävoidetta paremmin, mutta on silti silkkisen kevyt ja levittyy kauniisti kuivallekin iholle. Pitkäkestoinen meikkivoide peittää tehokkaasti ihon pienet virheet ja epätasaisuuden ja antaa kasvoille kauniin hehkun. Silky Perfecting -meikkivoiteesta on tarjolla kuusi erilaista sävyä, jotta löytäisit taatusti ihollesi sopivan sävyn. 

Sivuiltamme löydät kaikki meikkivoiteemme. Klikkaa tutustumaan ja löydä itsellesi sopiva meikkivoide