loader

Rakenna meikkipohja, joka kestää

Dermosil-pohja-utan-text.jpg

Hyvän meikkipohjan luominen alkaa jo ennen itse meikkausta. Kun iho on kosteutettu ja hyvin hoidettu, näyttää lopputulos kauniimmalta. Tutustuthan siis myös ihonhoitotuotteisiimme. Kun ihonhoitorutiinit ovat kunnossa, aletaan rakentaa varsinaista meikkipohjaa. Halutessasi voit ennen meikkivoiteen levitystä pohjustaa meikin meikinpohjustusvoiteella, joka on hyvä valita oman ihotyypin mukaan. Seuraavilla tuotteilla saat loihdittua kauniin meikkipohjan! 


1. Luo pohja. Meikkivoiteella rakennat luonnollisen ja kestävän kasvomeikin. Tuotteen valinnassa on hyvä huomioida se, kuinka peittävän lopputuloksen haluat. 

  • Uusi Silky Perfecting meikkivoiteemme sulautuu täydellisesti iholle peittäen tehokkaasti ihon pienet virheet ja epätasaisuudet. Saatavilla sävyissä honey ja natural beige. 
  • iDeal BB-voide on meikkivoiteiden monitaituri, joka taikoo kuulaan kauniin, raikkaan ja virheettömän ihon. Saatavilla sävyissä porcelain, ivory, honey ja natural beige. 
  • Mattapintaisen lopputuloksen ystävälle sopii näppärä Meikkivoidepuikko, jolla saat aikaan kestävän ja peittävän meikkipohjan. Saatavilla sävyissä ivory, deep honey ja deep beige. 


2. Peitä. Tummat silmänaluset ja punoittavat nenänpielet saa piiloon peitevoiteilla. Parhaat voiteet eivät ainoastaan peitä, vaan myös auttavat ehkäisemään ikääntymisen merkkejä, kuten seuraavat tuotteet: 

  • iDeal Nestemäinen peiteväri soveltuu hyvin niin tummien silmäalusien, näppylöiden kuin punoittavien kohtienkin peittämiseen. Saatavilla sävyissä ivory ja honey. 
  • Valokynä taikoo piiloon väsymyksen merkit sekä juonteet. Se sopii myös kasvonpiirteiden korostamiseen.  


3. Viimeistele ja kiinnitä. Jotta kaunis meikkipohjasi pysyisi menossa mukana koko päivän, tarvitaan viimeistelytuotteita, joilla meikki kiinnitetään

  • Heleyttävä meikinkiinnityssuihke pidentää meikin kestoa ja toimii myös silloin, kun haluat raikastaa ilmettäsi kesken päivän. 
  • Höyhenenkevyt Fresh Glow Vitamin C Irtopuuteri sisältää valoa heijastavia pigmenttejä, jotka saavat kasvosi heleän kuulaaksi. 
  • Väritön irtopuuteri antaa mattapintaisen lopputuloksen ja sopii jokaiseen ihonsävyyn. Voit käyttää tuotetta myös pelkästään T-alueella! 
  • Aurinkosuojan sisältävän Fixing Puuterin kevyt koostumus sulautuu ihanteellisesti kasvoille tehden ihosta kauniin sileän, tasaisen ja luonnollisen mattapintaisen. Saatavilla sävyissä light ja medium. 


Hyvän meikkipohjan jälkeen meikin viimeistely käy vaivatta! Tutustu kaikkiin meikkituotteisiimme täällä

Jaa

Artikkeliin liittyvät tuotteet

Ajankohtaista