Rakenna meikkipohja, joka kestää

Hyvän meikkipohjan luominen alkaa jo ennen itse meikkausta. Kun iho on kosteutettu ja hyvin hoidettu, näyttää lopputulos kauniimmalta. 

Hyvän meikkipohjan luominen alkaa jo ennen itse meikkausta. Kun iho on kosteutettu ja hyvin hoidettu, näyttää lopputulos kauniimmalta. Tutustuthan siis myös kasvojenhoitotuotteisiimme. Kun ihonhoitorutiinit ovat kunnossa, aletaan rakentaa varsinaista meikkipohjaa. Halutessasi voit ennen meikkivoiteen levitystä pohjustaa meikin meikinpohjustusvoiteella, joka on hyvä valita oman ihotyypin mukaan. Seuraavilla tuotteilla saat loihdittua kauniin meikkipohjan! 

1. Luo pohja. Meikkivoiteella rakennat luonnollisen ja kestävän kasvomeikin. Tuotteen valinnassa on hyvä huomioida se, kuinka peittävän lopputuloksen haluat.

  • Silky Perfecting meikkivoiteemme sulautuu täydellisesti iholle peittäen tehokkaasti ihon pienet virheet ja epätasaisuudet. Saatavilla kuudessa sävyssä.
  • ​iDeal BB-voide on meikkivoiteiden monitaituri, joka taikoo kuulaan kauniin, raikkaan ja virheettömän ihon. Saatavilla kolmessa sävyssä.


2. Peitä. Tummat silmänaluset ja punoittavat nenänpielet saa piiloon peitevoiteilla. Parhaat voiteet eivät ainoastaan peitä, vaan myös auttavat ehkäisemään ikääntymisen merkkejä, kuten seuraavat tuotteet:

  • iDeal Nestemäinen peiteväri soveltuu hyvin niin tummien silmäalusien, näppylöiden kuin punoittavien kohtienkin peittämiseen. Saatavilla sävyissä ivory ja honey.
  • Valokynä taikoo piiloon väsymyksen merkit sekä juonteet. Se sopii myös kasvonpiirteiden korostamiseen.


3. Viimeistele ja kiinnitä. Jotta kaunis meikkipohjasi pysyisi menossa mukana koko päivän, tarvitaan viimeistelytuotteita, joilla meikki kiinnitetään.

  • Heleyttävä meikinkiinnityssuihke pidentää meikin kestoa ja toimii myös silloin, kun haluat raikastaa ilmettäsi kesken päivän.
  • Höyhenenkevyt Fresh Glow Vitamin C Irtopuuteri sisältää valoa heijastavia pigmenttejä, jotka saavat kasvosi heleän kuulaaksi.
  • Väritön irtopuuteri antaa mattapintaisen lopputuloksen ja sopii jokaiseen ihonsävyyn. Voit käyttää tuotetta myös pelkästään T-alueella!


Hyvän meikkipohjan jälkeen meikin viimeistely käy vaivatta! Tutustu kaikkiin meikkituotteisiimme täällä.