Artikkelit

Artikkelit

Dermosil-joulukalenterin voittajat arvottu

15.10.2019

Dermosil-joulukalenteriarvonta sai verkkokaupassa sekä Facebook- ja Instagram-tileillämme valtavan suosion. Arvonnan onnekkaat voittajat on nyt arvottu.

Artikkelit

Tuotekehitys kysyy: Miten sinä hoidat ihoasi?

09.10.2019

Ei ole yhtä oikeaa tapaa hoitaa ihoa, mutta me haluaisimme tietää, millaiset ihonhoitorutiinit saavat asiakkaidemme ihon voimaan hyvin. Tule vastaamaan ihonhoitokyselyymme, jonka avulla keräämme tietoa ja kokemuksianne tuotekehitystyömme tueksi.

Artikkelit

Dermosil Goodwill -hyväntekeväisyyskohde selvillä

06.10.2019

Joka joulu me olemme yhdessä keränneet huomattavan potin hyvään tarkoitukseen. Tänä vuonna asiakkaamme saivat äänestää joulun 2019 hyväntekeväisyyskohdetta. Äänestyksen tulos on nyt selvillä.

Artikkelit

Satulinna-lahjakortin voittaja arvottu

06.10.2019

Arvoimme kaikkien 20.-30.9.2019 verkkokaupassa tilauksen tehneiden kesken huvilayöpymisen Satulinnassa Hirvensalmella. Arvonnan voittaja on nyt selvillä.

Artikkelit

Ohjeita Dermosil Ryhmätilauksen tekemiseen

22.09.2019

Ryhmätilauksen tekeminen yhdessä ystävien ja työkavereiden kanssa on helppoa ja vaivatonta. Näillä ohjeilla pääset vauhtiin.

Artikkelit

Kysymyksiä ja vastauksia Dermosil-ryhmätilauksesta

12.09.2019

Täältä löydät lisätietoa ja vastukset yleisimpiin kysymyksiin ryhmässä tilaamisesta.

Artikkelit

Ryhmässä tilaaminen palkitsee

12.09.2019

Verkkokaupan uusi Ryhmätilaus on nyt lanseerattu ja se tekee yhdessä tilaamisesta entistä helpompaa ja palkitsevampaa! Tutustu ryhmässä tilaamisen etuihin ja kokoa oma ryhmäsi jo tänään.

Artikkelit

Anna palautetta kesäkiertueestamme

05.09.2019

Menneen kesän Dermosil on Tour -kesäkiertue oli kaikkien aikojen vilkkain. Haluaisimme nyt kuulla, mitä mieltä Sinä olit tämän kesän kiertueesta.

Artikkelit

Dermosil-tuotteet on tehty sinulle

05.09.2019

Tuotekehityksemme kehittää tuotteita juuri sinulle ja asiakaspalvelu palvelee päivittäin molemmilla kotimaisilla kielillä. Kuulemme ihania murteita ympäri Suomea joka päivä, mutta soljuvatko murteet meiltä? Lue lisää ja varaudu naurun tyrskähdyksiin!

Artikkelit

Ilmianna työpaikkasi hyvä hengetär

29.08.2019

Yhdessä tekeminen ja mukaan kutsuminen on tärkeää tämän päivän Suomessa. Ilmianna meille työpaikkasi hyvä hengetär ja Dermosil-tilauksen yhteyshenkilö, niin voimme yllättää hänet iloisesti!
1 / 7