loader

Artikkelit

Meikki

Rakenna meikkipohja, joka kestää

22.10.2021

Hyvän meikkipohjan luominen alkaa jo ennen itse meikkausta. Kun iho on kosteutettu ja hyvin hoidettu, näyttää lopputulos kauniimmalta. Lue lisää!

Ajankohtaista

Apua 1000 asunnottomalle

17.10.2021

Kun ostat Goodwill-tuotteen, sen hinnasta 30 % suunnataan hyvään tarkoitukseen. Goodwill-sarjan myynnin kautta tuimme yhdessä asiakkaidemme kanssa asunnottomia lahjoittamalla 1000 Dermosilin hygieniapakkausta asunnottomille Diakonissalaitoksen työn kautta.

Ihonhoito

Mies - Hoida ihoasi!

30.09.2021

Miesten ja naisten ihoissa on eroja. Sen vuoksi parhaaseen tulokseen päästään kun miehet käyttävät heille erityisesti suunniteltuja tuotteita

Ajankohtaista

Valtakunnallinen yrittäjäpalkinto 2021: Dermoshop on verkkokaupan uranuurtaja

26.09.2021

Dermoshopin työ verkkokaupan uranuurtajana ja menestyvänä kuluttajabrändinä on huomioitu.

Artikkelit

Suussa sulavat marjaherkut

04.07.2021

Keväällä pyysimme teiltä parhaita reseptejänne ja olemmekin poimineet niiden joukosta muutaman, jonka haluamme jakaa teille kaikille. Parhaat marjaherkut, olkaa hyvä!

Artikkelit

Eläköön Suomen luonto!

21.06.2021

Suomen luonnonsuojeluliitto on jo vuosikymmenten ajan tehnyt työtä yhteisen luontomme hyväksi. Me olemme nyt tukemassa heidän hyvää työtään! Ostamalla Goodwill-tuotteen sinäkin olet mukana, sillä 30 % jokaisen Goodwill-tuotteen myynnistä ohjataan Suomen luonnonsuojeluliitolle. Tehdään hyvää yhdessä!

Artikkelit

Uutta ryhmätilaajille!

18.06.2021

Ryhmätilaajille on nyt hyviä uutisia! Olemme tehneet parannuksia ja luoneet kokonaan uusia toiminnallisuuksia helpottamaan ja tekemään ryhmässä tilaamisesta entistäkin hauskempaa. Lue lisää!

Meikki

Sävykartta – valitse oikea sävy meikkituotteellesi

16.05.2021

Oikeansävyisen meikkivoiteen tai muun meikkituotteen valinta voi joskus tuntua mahdottomalta tehtävältä. Loimme sinulle sävykartan helpottamaan valintaasi.

Ihonhoito

Kiinteyttävä kasvorutiini ikääntyvälle iholle

29.04.2021

Täydellinen ihonhoitoruutini on helppo ottaa osaksi omaa arkea eikä vaadi paljoa aikaa. Tämä neljän kohdan kiinteyttävä ihonhoitorutiini sopii ikääntyvälle iholle. Lue lisää ja ota rutiini omaksesi!

Hiustenhoito

Täydellisten hiusten resepti

29.04.2021

Toiveissa vahvat ja hyvinvoivat hiukset? Täydellisten hiusten resepti ei ole monimutkainen. Oikeilla tuotteilla saat hiuksistasi parhaan puolen esiin. Miten ja millä tuotteilla? Lue artikkeli.