Artikkelit

Artikkelit

Joululahja meiltä sinulle

15.12.2019

Joulu lähestyy ja me olemme erityisen anteliaalla tuulella. Kun teet yli 50 euron arvoisen tilauksen verkkokaupassamme, pakkaamme tilaukseesi ylimääräisen lahjan.

Artikkelit

Joulu maistuu kinuskilta, puolukoilta ja viikunoilta

08.12.2019

Joulun makuihin kuuluvat toki perinteiset mausteet, kaneli ja neilikka, mutta joko sinun jouluherkuissasi maistuvat kinuski, puolukka ja viikuna?

Artikkelit

Eivätkö sähköpostimme tule perille?

01.12.2019

Etkö saa Dermosilin lähettämiä sähköposteja, kuten tilausvahvistuksia ja uutiskirjeitä? Tämä saattaa johtua sähköpostisi asetuksista. Lue helpot ohjeet miten saat taas viestit perille.

Artikkelit

Ratkaisitko jouluristikon?

24.11.2019

Joulukuun ylimääräisessä asiakaslehdessä on jouluinen sanaristikko. Jos sait selville oikeat ratkaisusanat, kerro ne meille ja osallistu arvontaan!

Artikkelit

Kaikki mukaan!

22.11.2019

Dermosil Goodwill -tuotesarja on uusi tapa tehdä hyvää. Kun ostat Goodwill-tuotteen, 30 % sen hinnasta menee hyvään tarkoitukseen. Joulun Goodwill-keräyksen tuotto lahjoitetaan vähävaraisille lapsille ja nuorille.

Artikkelit

Nyt kerätään eväitä elämälle

22.11.2019

Ensimmäisen Dermosil Goodwill -keräyksen tuotto lahjoitetaan Pelastakaa lapset ry:lle. Asiakkaamme äänestivät syksyllä keräyskohteeksi Eväitä Elämälle -ohjelman, jonka avulla tuetaan vähävaraisia lapsia ja nuoria Suomessa.

Artikkelit

Voita lisää lahjoja kuusen alle

13.11.2019

Jos voisit valita viisi joulupakkausta, mitkä ne olisivat? Ehkä juuri sinä voitat toivelahjasi arvonnastamme.

Artikkelit

Onnittelut arvonnan voittajille!

07.11.2019

Järjestämme asiakkaillemme erilaisia aktiviteetteja, joihin liittyy usein myös arvonta. Täältä voit katsoa, kuka tai ketkä ovat olleet onnettaren suosikkeja.

Artikkelit

Videovinkit pikkujoulumeikkiin

05.11.2019

Ota haltuun joulun meikkivinkit ja virittäydy pikkujoulutunnelmaan meikkivideoiden parissa.

Artikkelit

Kurkkaa, millainen on upea Holly Jolly Joulukalenteri

23.10.2019

Holly Jolly Joulukalenteri on jännittävin Dermosil-kosmetiikkakalenteri koskaan! Kalenteri sisältää 24 yllätystä niin ihonhoitoon, meikkaukseen kuin kauneudenhoitoonkin. Jos et malta pitää jännitystä yllä ja haluat tietää joulukalenterin sisällön etukäteen, löydät listan joulukalenterin tarkasta sisällöstä tästä artikkelista.
1 / 7