loader

Artikkelit

Artikkelit

Käytä kertakäyttöistä suu-nenäsuojaa oikein

17.09.2020

Suu-nenäsuojan käyttäminen vaatii huolellisuutta ja hyvää käsihygieniaa. Kertakäyttöisen suojan asettaminen ja pois ottaminen tulee tehdä oikeaoppisesti. Puhtaat kädet ovat avainasemassa kasvosuojaa käytettäessä. Lue lisää ja katso ohjevideo kertakäyttöisen kasvosuojan käyttöön.

Ajankohtaista

Bonusjuhlat verkkokaupassa – sinut on kutsuttu!

16.09.2020

Nyt kannattaa tehdä ostoksia verkkokaupassa ja tutustua vaikkapa syksyn uutuuksiin. Verkkokaupassa on 17.9.–27.9. välisen ajan käynnissä bonusjuhlat, joiden aikana saat tuplasti bonuksia, runsaamman bonusvalikoiman ja alennetut bonushinnat. Lue lisää!

Ajankohtaista

Hei me rakennetaan!

16.08.2020

Tiedät varmasti sen tunteen kun tietää jotain, mutta sitä ei saa vielä kertoa. Silloin asia meinaa lipsahtaa ilmoille vähän joka välissä, sillä aitoa innostusta on vaikea peittää.  Nyt haluamme kertoa iloisen uutisen ja samalla näyttää pienen pilkahduksen elämästämme täällä pääkonttorillamme Korsnäsissä.

Ajankohtaista

Nyt saa kommentoida

16.08.2020

Verkkokaupassa on mukava viettää aikaa ja lueskella muiden kommentteja. Kommentit saattavat helpottaa muita myös tuotteen valinnassa. Nyt haastamme sinut mukaan kommentoimaan ja kertomaan oman mielipiteesi. Kirjoita tuotearviosi verkkokaupassamme haluamallesi tuotteelle 30.9. mennessä, niin olet mukana arvonnassa.

Ajankohtaista

Sokos Hotels on ystävämme – voita hotelliyö kahdelle!

16.08.2020

Laadukkaat ja ihoystävälliset tuotteemme pitävät huolta myös hotellivieraiden ihosta ja hiuksista. Kaura-tuotteidemme pienemmät tuotepakkaukset ovat ihastuttaneet vieraita Sokos Hotellien Original -hotelleissa jo muutaman vuoden ajan. Nyt voit voittaa kahden hengen yöpymisen aamiaisen kera vapaavalintaisessa Sokos-hotellissa Suomessa. Lue lisää!

Hiustenhoito

Apua oheneville hiuksille – elinvoimaa ja tuuheutta ohuille hiuksille

21.06.2020

Hiustenlähtö ja hiusten oheneminen voivat johtua eri syistä, mutta yksi yleisimmistä aiheuttajista on ikääntymisen mukanaan tuomat haasteet hiuspohjalle. Hair care -sarjan uutuustuotteet on kehitetty vahvistamaan erityisesti iän myötä ohenevaa hiusta. Tehokkaat tuotteet sopivat kuitenkin kaikenikäisille vahvistamaan hiuksia ja ehkäisemään hiustenlähtöä.

Ihonhoito

Aurinkosuoja iholle – näin valitset sopivan suojakertoimen

21.06.2020

Aurinkosuoja on tärkeä muistaa kesällä, joten suojaa iho auringolta ja voit viettää kesäpäiviä huolettomasti. Dermosilin hajustamattomat ja vedenkestävät aurinkosuojatuotteet pitävät huolta ja suojaavat koko perheen ihoa. Aurinkosuojatuotteissa on korkea suoja auringon UVA- ja UVB-säteitä vastaan.

Ajankohtaista

Goodwill – uusi keräyskohde

21.06.2020

Pohjanmaalla, Korsnäsissa sijaitsevan pääkonttorimme suurista ikkunoista avautuu kaunis merimaisema, joka toimii suurena inspiraation lähteenä niin tuotekehityksessä kuin kaikkialla yrityksessämme. Tuo rakas merimaisema on osa UNESCOn maailmanperintöaluetta ja se muistuttaa meitä joka päivä tekemään hyviä, vastuullisia valintoja. Nyt kerätään varoja Itämeren hyväksi!

Artikkelit

Ihonhoidon klassikot koko perheelle

21.06.2020

Keskikesällä tunnelma on rennon raukea ja silloin on ihaninta ottaa kainaloon ne kaikkein rakkaimmat, olla ja nauttia hetkestä. Tai lähettää oikein suuret etähalaukset niille, joita ei juuri nyt pääse rutistamaan. Monen kesä näyttää varmasti erilaiselta verrattuna alkuvuoden suunnitelmiin. Siksi haluammekin nostaa katseen ylös ja nähdä kaiken sen hyvän, joka on ihan lähellä.

Artikkelit

Luonnonkosmetiikkaa – raaka-aineena luomu koivunmahla Pohjanmaalta

21.06.2020

Nature-sarjan luonnonkosmetiikkatuotteidemme yhtenä pääraaka-aineena on korkealaatuinen ja luomu koivunmahla, joka kerätään perinteisin menetelmin Pohjanmaan rannikolla. Lue lisää tästä luonnon omasta ihmeaineesta ja miten sitä kerätään!