loader

Artikkelit

Ajankohtaista

Matkahuollon Lähellä-paketti – sinne missä sinäkin!

09.07.2020

Olitpa lähellä tai kaukana, nyt saat tilattua lempi Dermosil-tuotteesi Matkahuollon Lähellä-paketilla edullisesti perille sinne missä sinäkin olet – tai ainakin hyvin lähelle! Kaikki alle 50 euron tilaukset toimitetaan nyt vain 2,50 euron toimituskuluilla.

Ajankohtaista

Tarinoiden taikaa – kesätarjous sinulle!

01.07.2020

Hyvä tarina on mitä parhain tapa rentoutua kesällä – mikä sen ihanampaa, kuin loikoilla riippumatossa tai laiturilla ja antaa hyvän tarinan viedä mennessään. Dermosil ja Nextory tarjoavat sinulle tuhansia tarinoita kesän ratoksi!

Hiustenhoito

Apua oheneville hiuksille – elinvoimaa ja tuuheutta ohuille hiuksille

21.06.2020

Hiustenlähtö ja hiusten oheneminen voivat johtua eri syistä, mutta yksi yleisimmistä aiheuttajista on ikääntymisen mukanaan tuomat haasteet hiuspohjalle. Hair care -sarjan uutuustuotteet on kehitetty vahvistamaan erityisesti iän myötä ohenevaa hiusta. Tehokkaat tuotteet sopivat kuitenkin kaikenikäisille vahvistamaan hiuksia ja ehkäisemään hiustenlähtöä.

Ihonhoito

Aurinkosuoja iholle – näin valitset sopivan suojakertoimen

21.06.2020

Aurinkosuoja on tärkeä muistaa kesällä, joten suojaa iho auringolta ja voit viettää kesäpäiviä huolettomasti. Dermosilin hajustamattomat ja vedenkestävät aurinkosuojatuotteet pitävät huolta ja suojaavat koko perheen ihoa. Aurinkosuojatuotteissa on korkea suoja auringon UVA- ja UVB-säteitä vastaan.

Ajankohtaista

Goodwill – uusi keräyskohde

21.06.2020

Pohjanmaalla, Korsnäsissa sijaitsevan pääkonttorimme suurista ikkunoista avautuu kaunis merimaisema, joka toimii suurena inspiraation lähteenä niin tuotekehityksessä kuin kaikkialla yrityksessämme. Tuo rakas merimaisema on osa UNESCOn maailmanperintöaluetta ja se muistuttaa meitä joka päivä tekemään hyviä, vastuullisia valintoja. Nyt kerätään varoja Itämeren hyväksi!

Artikkelit

Ihonhoidon klassikot koko perheelle

21.06.2020

Keskikesällä tunnelma on rennon raukea ja silloin on ihaninta ottaa kainaloon ne kaikkein rakkaimmat, olla ja nauttia hetkestä. Tai lähettää oikein suuret etähalaukset niille, joita ei juuri nyt pääse rutistamaan. Monen kesä näyttää varmasti erilaiselta verrattuna alkuvuoden suunnitelmiin. Siksi haluammekin nostaa katseen ylös ja nähdä kaiken sen hyvän, joka on ihan lähellä.

Artikkelit

Luonnonkosmetiikkaa – raaka-aineena luomu koivunmahla Pohjanmaalta

21.06.2020

Nature-sarjan luonnonkosmetiikkatuotteidemme yhtenä pääraaka-aineena on korkealaatuinen ja luomu koivunmahla, joka kerätään perinteisin menetelmin Pohjanmaan rannikolla. Lue lisää tästä luonnon omasta ihmeaineesta ja miten sitä kerätään!

Artikkelit

Viisi vinkkiä sheivaukseen

19.06.2020

Ihokarvojen poistaminen höylän avulla on nopea ja tehokas keino päästä eroon ei-toivotuista karvoista. Nappaa tästä viisi vinkkiä sheivaukseen ja silkkisen sileisiin sääriin.

Artikkelit

Dermoshop rakentaa uuden tehtaan

17.06.2020

Pitkäaikainen haaveemme toteutuu ja vuodenvaihteessa alamme itse valmistaa tuotteita omassa saippuatehtaassamme Korsnäsissä. Oma saippuatehdas mahdollistaa meille uudenlaisten tuotteiden kehittämisen sekä ympäristöystävällisen tuotannon.

Ajankohtaista

Dermoshop rakentaa uuden tehtaan Korsnäsiin

16.06.2020

Pitkäaikainen haaveemme toteutuu ja vuodenvaihteessa alamme itse valmistaa tuotteita omassa saippuatehtaassamme Korsnäsissä. Oma saippuatehdas mahdollistaa uudenlaisten tuotteiden kehittämisen sekä ympäristöystävällisen tuotannon.