loader

Ajankohtaista

< Takaisin etusivulle

Artikkelit

Suussa sulavat marjaherkut

04.07.2021

Keväällä pyysimme teiltä parhaita reseptejänne ja olemmekin poimineet niiden joukosta muutaman, jonka haluamme jakaa teille kaikille. Parhaat marjaherkut, olkaa hyvä!

Artikkelit

Eläköön Suomen luonto!

21.06.2021

Suomen luonnonsuojeluliitto on jo vuosikymmenten ajan tehnyt työtä yhteisen luontomme hyväksi. Me olemme nyt tukemassa heidän hyvää työtään! Ostamalla Goodwill-tuotteen sinäkin olet mukana, sillä 30 % jokaisen Goodwill-tuotteen myynnistä ohjataan Suomen luonnonsuojeluliitolle. Tehdään hyvää yhdessä!

Artikkelit

Uutta ryhmätilaajille!

18.06.2021

Ryhmätilaajille on nyt hyviä uutisia! Olemme tehneet parannuksia ja luoneet kokonaan uusia toiminnallisuuksia helpottamaan ja tekemään ryhmässä tilaamisesta entistäkin hauskempaa. Lue lisää!

Ihonhoito

Kesävarpaat esiin – hoida jalat kesäkuntoon!

03.06.2021

Pitkän syksyn ja talven aikana jalat ovat saattaneet jäädä vähemmälle huomiolle, mutta nyt on aika hoitaa jalat kesäkuntoon. Ota talteen parhaat vinkit kauniille kesäjaloille.

Meikki

Sävykartta – valitse oikea sävy meikkituotteellesi

16.05.2021

Oikeansävyisen meikkivoiteen tai muun meikkituotteen valinta voi joskus tuntua mahdottomalta tehtävältä. Loimme sinulle sävykartan helpottamaan valintaasi.

Ihonhoito

Aurinkovoide suojaa ihoa

11.05.2021

Auringosta kannattaa nauttia turvallisesti ja suojata iho huolellisesti – sillä ethän halua ihosi vaurioituvan ja vanhenevan ennen aikojaan! Poimi tästä artikkelista parhaat tuotteet ja vinkit auringolta suojautumiseen – ja ei kun kesää kohti!

Meikki

Kestävän kesämeikin salaisuus

29.04.2021

Kesällä kestävän kesämeikin salaisuus on lämpöä, kosteutta ja hikoilua kestävät meikkituotteet. Näillä vinkeillä luo kestävän kesämeikin kesän rientoihin.

Artikkelit

Ilahduta ystävääsi kortilla

15.04.2021

Jaa ihanin ihonhoidon salaisuus eteenpäin ja ilahduta ystävääsi kortilla, jonka mukana hän saa keväisen, ihoa hellivän tarjouksen. Lue lisää!

Artikkelit

Muuttuvia tilanteita

05.04.2021

Maailmalla vallitsevan tilanteen vuoksi tuotteiden saatavuus voi vaihdella. Ajankohtaiset saatavuustiedot löydät aina verkkokaupastamme tuotetiedoista. Lue lisää.

Artikkelit

PAO-tarrat auttavat säilyttämään kosmetiikkaa oikein

31.03.2021

Tiesitkö, että myös kosmetiikka menee vanhaksi? Vaikka tuote saattaa ulospäin näyttää vielä käyttökelpoiselta, on sen käyttöturvallisuus saattanut heikentyä. Siksi pakkausmerkintöjen noudattaminen onkin ensiarvoisen tärkeää. Lue lisää!

Ajankohtaista