Ajankohtaista

< Takaisin etusivulle

Artikkelit

Onnea voittajille!

24.02.2020

Järjestämme asiakkaillemme erilaisia aktiviteetteja, joihin liittyy usein myös arvonta. Otamme aina yhteyttä voittajiin henkilökohtaisesti, mutta täältä voit katsoa, kuka tai ketkä ovat olleet onnettaren suosikkeja. Julkaisemme voittajien etunimet ja sukunimen ensimmäisen kirjaimen.

Ajankohtaista

Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin

24.02.2020

Tarjoamme nyt ilmaisen toimituksen kaikkiin tilauksiin. Tarjous on voimassa 1.3. saakka. Nyt on myös hyvä hetki hyödyntää käsisaippuatarjouksemme: osta kolme, maksa kaksi.

Ajankohtaista

Saippuatarjous – muista pestä kädet!

21.02.2020

Älä ole pöpöpesäke – pese kädet oikein! Tiesithän, että käsienpesu saippualla on paras tapa estää pöpöjä leviämästä? Nyt verkkokaupastamme saa kolme käsisaippuaa kahden hinnalla.

Ajankohtaista

Mikä ihmeen retinoli?

18.02.2020

Lyhyesti selitettynä retinoli on A-vitamiinia. A-vitamiini on antioksidantti, joka suojaa ja uudistaa ihoa. Se on yksi tutkitusti tehokkaimmista kosmetiikan raaka-aineista.

Ajankohtaista

Kassalla tapahtuu paljon – vaikuta valinnoillasi!

05.02.2020

Kun olet valinnut tuotteita ostoskoriisi, olet tehnyt jo monta tärkeää valintaa. Valinnat jatkuvat vielä verkkokaupan kassalla. Kannattaa tarkistaa nämä tärkeät asiat, jotta tilauksesi viimeistely etenisi sujuvasti,

Meikki

Opas: Punoitus piiloon anti-redness -rutiinilla

04.02.2020

Talvella iho punoittaa helposti ja punoitusta on vaikea saada peitettyä pelkällä meikkivoiteella ja puuterilla. Punaisuutta neutraloivat tuotteet auttavat meikkipohjan tekemisessä ja saavat ihon näyttämään kauniimmalta myös ilman meikkiä.

Ihonhoito

Kaunistava uni

12.01.2020

Prinsessat nukkuvat kauneusuniaan, nuku sinäkin. Unen merkitys ihon hyvinvointiin on valtava ja riittävä uni ja kaunis iho kulkevat käsi kädessä. Oikeanlaisilla tuotteilla voi tehostaa unen kaunistavaa vaikutusta.

Ajankohtaista

Premium-asiakkaan ilmaiset tuotteet löytyvät nyt kassalta

07.01.2020

Verkkokaupan kassaan on tehty muutoksia vuodenvaihteessa. Löydät nyt kassalta Premium-asiakkaille tarkoitetun ilmaisia tuotteita sinulle -valikon.

Ajankohtaista

Mimmi - sinua ilahduttamassa

06.01.2020

Uusi automaattinen asiakaspalvelija Mimmi ryhtyy tukemaan asiakaspalvelutiimimme toimintaa, jotta asiakkaamme saavat entistä aktiivisempaa ja ajantasaisempaa tietoa ja palvelua. Tutustu Mimmiin ja saa salainen tarjous.

Ajankohtaista

Goodwill-uutisia: 15 000 eurolla eväitä elämälle

03.01.2020

Ensimmäisen Dermosil Goodwill -keräyksen tuotto nousi 15 000 euroon, joka lahjoitetaan Pelastakaa lapset ry:n Eväitä Elämälle -ohjelmalle. Eväitä elämälle tukee vähävaraisia lapsia ja nuoria Suomessa.
1 / 3

Ajankohtaista

Ajankohtaista

Mimmi - sinua ilahduttamassa

06.01.2020