loader

Ajankohtaista

< Takaisin etusivulle

Meikki

Rakenna meikkipohja, joka kestää

22.10.2021

Hyvän meikkipohjan luominen alkaa jo ennen itse meikkausta. Kun iho on kosteutettu ja hyvin hoidettu, näyttää lopputulos kauniimmalta. Lue lisää!

Ajankohtaista

Apua 1000 asunnottomalle

17.10.2021

Kun ostat Goodwill-tuotteen, sen hinnasta 30 % suunnataan hyvään tarkoitukseen. Goodwill-sarjan myynnin kautta tuimme yhdessä asiakkaidemme kanssa asunnottomia lahjoittamalla 1000 Dermosilin hygieniapakkausta asunnottomille Diakonissalaitoksen työn kautta.

Ajankohtaista

Valtakunnallinen yrittäjäpalkinto 2021: Dermoshop on verkkokaupan uranuurtaja

26.09.2021

Dermoshopin työ verkkokaupan uranuurtajana ja menestyvänä kuluttajabrändinä on huomioitu.

Artikkelit

Suussa sulavat marjaherkut

04.07.2021

Keväällä pyysimme teiltä parhaita reseptejänne ja olemmekin poimineet niiden joukosta muutaman, jonka haluamme jakaa teille kaikille. Parhaat marjaherkut, olkaa hyvä!

Artikkelit

Eläköön Suomen luonto!

21.06.2021

Suomen luonnonsuojeluliitto on jo vuosikymmenten ajan tehnyt työtä yhteisen luontomme hyväksi. Me olemme nyt tukemassa heidän hyvää työtään! Ostamalla Goodwill-tuotteen sinäkin olet mukana, sillä 30 % jokaisen Goodwill-tuotteen myynnistä ohjataan Suomen luonnonsuojeluliitolle. Tehdään hyvää yhdessä!

Artikkelit

Uutta ryhmätilaajille!

18.06.2021

Ryhmätilaajille on nyt hyviä uutisia! Olemme tehneet parannuksia ja luoneet kokonaan uusia toiminnallisuuksia helpottamaan ja tekemään ryhmässä tilaamisesta entistäkin hauskempaa. Lue lisää!

Meikki

Sävykartta – valitse oikea sävy meikkituotteellesi

16.05.2021

Oikeansävyisen meikkivoiteen tai muun meikkituotteen valinta voi joskus tuntua mahdottomalta tehtävältä. Loimme sinulle sävykartan helpottamaan valintaasi.

Artikkelit

Ilahduta ystävääsi kortilla

15.04.2021

Jaa ihanin ihonhoidon salaisuus eteenpäin ja ilahduta ystävääsi kortilla, jonka mukana hän saa keväisen, ihoa hellivän tarjouksen. Lue lisää!

Artikkelit

Muuttuvia tilanteita

05.04.2021

Maailmalla vallitsevan tilanteen vuoksi tuotteiden saatavuus voi vaihdella. Ajankohtaiset saatavuustiedot löydät aina verkkokaupastamme tuotetiedoista. Lue lisää.

Artikkelit

PAO-tarrat auttavat säilyttämään kosmetiikkaa oikein

31.03.2021

Tiesitkö, että myös kosmetiikka menee vanhaksi? Vaikka tuote saattaa ulospäin näyttää vielä käyttökelpoiselta, on sen käyttöturvallisuus saattanut heikentyä. Siksi pakkausmerkintöjen noudattaminen onkin ensiarvoisen tärkeää. Lue lisää!

Ajankohtaista