loader

Ajankohtaista

< Takaisin etusivulle

Meikki

Sävykartta – valitse oikea sävy meikkituotteellesi

16.05.2021

Oikeansävyisen meikkivoiteen tai muun meikkituotteen valinta voi joskus tuntua mahdottomalta tehtävältä. Loimme sinulle sävykartan helpottamaan valintaasi.

Ihonhoito

Aurinkovoide suojaa ihoa

11.05.2021

Auringosta kannattaa nauttia turvallisesti ja suojata iho huolellisesti – sillä ethän halua ihosi vaurioituvan ja vanhenevan ennen aikojaan! Poimi tästä artikkelista parhaat tuotteet ja vinkit auringolta suojautumiseen – ja ei kun kesää kohti!

Meikki

Kestävän kesämeikin salaisuus

29.04.2021

Kesällä kestävän kesämeikin salaisuus on lämpöä, kosteutta ja hikoilua kestävät meikkituotteet. Näillä vinkeillä luo kestävän kesämeikin kesän rientoihin.

Artikkelit

Uutta ryhmätilaajille!

26.04.2021

Ryhmätilaajille on nyt hyviä uutisia! Olemme tehneet parannuksia ja luoneet kokonaan uusia toiminnallisuuksia helpottamaan ja tekemään ryhmässä tilaamisesta entistäkin hauskempaa. Lue lisää!

Artikkelit

Ilahduta ystävääsi kortilla

15.04.2021

Jaa ihanin ihonhoidon salaisuus eteenpäin ja ilahduta ystävääsi kortilla, jonka mukana hän saa keväisen, ihoa hellivän tarjouksen. Lue lisää!

Artikkelit

Apua ja tukea asunnottomien arkeen

06.04.2021

Suomessa on lukuisia asunnottomia, jotka tarvitsevat apuasi. Arkipäiväiset asiat, kuten esimerkiksi hygieniasta huolehtiminen on asunnottomille suuri haaste. Lue lisää uudesta Goodwill-keräyskohteesta ja tulee mukaan auttamaan!

Artikkelit

Muuttuvia tilanteita

05.04.2021

Maailmalla vallitsevan tilanteen vuoksi tuotteiden saatavuus voi vaihdella. Ajankohtaiset saatavuustiedot löydät aina verkkokaupastamme tuotetiedoista. Lue lisää.

Artikkelit

PAO-tarrat auttavat säilyttämään kosmetiikkaa oikein

31.03.2021

Tiesitkö, että myös kosmetiikka menee vanhaksi? Vaikka tuote saattaa ulospäin näyttää vielä käyttökelpoiselta, on sen käyttöturvallisuus saattanut heikentyä. Siksi pakkausmerkintöjen noudattaminen onkin ensiarvoisen tärkeää. Lue lisää!

Ajankohtaista

Dermosil-lehden uudet tuulet

25.02.2021

Viime vuonna otimme ympäristöystävällisiä askeleita asiakaslehtemme suhteen poistamalla lehteä ympäröivän muovin. Tänä vuonna ottamme vielä merkityksellisemmän askeleen ympäristöä kunnioittaen ja muutamme asiakaslehtemme rakennetta. Lue muutoksesta!

Ihonhoito

Täydellinen ihonhoitorutiini normaalille iholle

25.02.2021

Täydellinen ihonhoitoruutini on helppo ottaa osaksi omaa arkea eikä vaadi paljoa aikaa. Tämä viiden kohdan ihonhoitorutiini sopii täydellisesti normaalille iholle. Lue lisää!

Ajankohtaista