Ajankohtaista

< Takaisin etusivulle

Artikkelit

Kesäkynsihaasteen voittaja arvottu

21.08.2019

Heinä-elokuussa järjestimme Instagramissa kesäkynsihaasteen. Kesähaasteen voittaja on nyt arvottu ja voittajaan ollaan oltu yhteydessä.

Artikkelit

Vitamin E mini kasvonaamio kaupan päälle

19.08.2019

Uusi verkkokauppa on imaissut meidät täysin juhlahumun pyörteisiin. Juhlan kunniaksi saat Vitamin E mini kasvonaamion kaupan päälle, kun tilaat verkkokaupasta 20.-25.8. välisenä aikana.

Artikkelit

Klarna tuo joustoa maksamiseen

12.08.2019

Uudistuneessa verkkokaupassamme voit valita maksuvaihtoehdoksi nyt myös Klarnan. Klarna antaa sinulle enemmän joustoa maksamiseen.

Artikkelit

Uusi, upea verkkokauppa on täällä

12.08.2019

Uusi tyylikäs verkkokauppamme on avattu ja olet sydämellisesti tervetullut ostoksille. Uudesta verkkokaupasta löydät paljon tuttuja elementtejä, mutta myös uusia herkkuja, jotka tekevät shoppailusta entistä helpompaa ja palkitsevampaa.

Artikkelit

Tilaajaetuna kesäkirjasto kännykkääsi

01.08.2019

Heinä-elokuussa jaamme kaikkien verkkokaupasta tehtyjen tilausten mukaan kampanjakoodin, jolla saat Nextoryn sisällöt käyttöösi veloituksetta 30 päiväksi.

Artikkelit

Saunan lämmössä aika pysähtyy

31.07.2019

Suomalaisen saunan konstailemattomuus on mitä parhainta mindfullnessia. Hengität syvään ja suljet silmät, niin kaikki muut aistit herkistyvät, neuvoo Sauna from Finlandin* toiminnanjohtaja Carita Harju.

Artikkelit

BB-voide on meikkipohjan monitaituri

30.07.2019

BB-voiteessa yhdistyvät meikkivoide, päivävoide ja aurinkosuoja. Ihanteellisen koostumuksensa ansiosta voide sulautuu iholle antaen täydellisen tasaisen vaikutelman.

Artikkelit

Kerro omasta tilaajaryhmästäsi

30.06.2019

Kuulemme usein asiakkailtamme, että heille tilaaminen, tuotteista jutteleminen ja ihonhoitovinkkien jakaminen on dermoilua. Nyt haluammekin kuulla, miten ja kenen kanssa sinä ”dermoilet”.

Artikkelit

Ratkaisitko kesäristikon?

30.06.2019

Kesäristikon ratkaisseiden kesken arvomme lippu.fi -lahjakortteja.

Artikkelit

Seuraa pakettisi matkaa sovelluksella

30.06.2019

Voit seurata Dermosil-tilauksesi matkaa ilmaisella Paketit-sovelluksella. Sovelluksessa näkyvät kaikkien tilaustesi toimitustiedot sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi perusteella.
1 / 2

Ajankohtaista