Ajankohtaista

< Takaisin etusivulle

Ajankohtaista

Poikkeusolojen vaikutukset – huolehdimme sinusta ja työntekijöistämme

01.04.2020

Poikkeuksellisesta tilanteesta huolimatta jatkamme työskentelyä, pysymme positiivisina ja pidämme toisistamme huolta. Meille on tärkeää, että jokainen asiakkaamme voi tilata tuotteita kotiinsa turvallisesti näinä erikoisina aikoina.

Hiustenhoito

Tuuheat hiukset

25.03.2020

Miten saada tuuheat hiukset? Tuuheat hiukset taitavat olla meidän kaikkien toivelistalla. Älä huoli, vaikka hiuksesi olisivat ohuet – voit saada hiuksista tuuheammat oikeilla tuotteilla ja muutamalla nerokkaalla kikalla!

Ajankohtaista

Koronavirus ei tartu postilähetysten välityksellä

17.03.2020

Tämänhetkisen tiedon mukaan koronavirus ei tartu postilähetysten välityksellä. Ostoksia voi edelleen tehdä verkkokaupan kautta ja Postin mukaan paketit kulkevat normaalisti. Dermosil noudattaa tarkasti THL:n antamia ohjeistuksia.

Ajankohtaista

Paras ystäväsi kerran kuukaudessa

11.03.2020

Kokosimme sinulle kassillisen tarpeellisia tuotteita kuukautisiin ja päivittäiseen hygieniaan. Kassin sisältämät päivä- ja yösiteet sekä pikkuhousunsuojat ovat laadukkaita Dermosil by Vuokkoset -tuotteita.

Ihonhoito

Aurinkorasva suojaa ihoa

10.03.2020

Pitkän talven jälkeen auringonpaiste tuntuu taivaalliselta. Auringosta kannattaa kuitenkin muistaa nauttia turvallisesti ja suojata iho huolellisesti – sillä ethän halua ihosi vaurioituvan ja vanhenevan ennen aikojaan! Poimi tästä artikkelista parhaat tuotteet ja vinkit auringolta suojautumiseen – ja ei kun kesää kohti!

Meikki

Aurinkopuuterin käyttö

09.03.2020

Aurinkopuuteri tuo talven jäljiltä kalpeille kasvoille kauniin päivettyneen sävyn ja hehkun. Tässä pari vinkkiä, miten otat siitä kaiken ilon irti!

Ajankohtaista

5 vinkkiä aamu-unisille – näin heräät virkeänä

28.02.2020

Kaikki meistä eivät todellakaan ole aamuvirkkuja. Jos aikaiset aamut eivät ole sinun juttusi, lue tästä viisi vinkkiä, joiden avulla aamuherätykset helpottavat edes hieman.

Tuoteinfo

Dermosil x Vuokkoset: näin syntyi sinun luottoystäväsi

28.02.2020

Intiimihygieniatuotteiden valikoimamme täydentyy Dermosil by Vuokkoset -tuotteilla. Mutta mikä tekee näistä niin tavattoman hyviä? Kokosimme lisätietoa Dermosil by Vuokkoset -tuotteista ja niiden valmistuksesta.

Ihonhoito

Hyvää huomenta, iho

28.02.2020

Meillä jokaisella on aamuisin omat rutiinimme, mutta yksi aamujuttu on kaikille yhteinen: kasvojen iho herätellään uuteen päivään lempeällä puhdistuksella ja kosteuttavalla voiteella.
1 / 4

Ajankohtaista