loader

Ajankohtaista

< Takaisin etusivulle

Ihonhoito

Täydellinen ihonhoitorutiini rasvoittuvalle ja sekaiholle

22.02.2021

Täydellinen ihonhoitorutiini on helppo ottaa osaksi omaa arkea eikä vaadi paljoa aikaa. Viiden kohdan ihonhoitorutiini sopii täydellisesti helposti kiiltävälle iholle, rasvoittuvalle iholle ja sekaiholle. Lue lisää!

Ajankohtaista

Kullanarvoisia etuja yhä useammille – Silver ja Gold yhdistyvät!

22.01.2021

Haluamme tarjota kullanarvoisia etuja yhä useammille ja siksi olemmekin päättäneet yhdistää ja Gold- ja Silver -tasot yhdeksi tasoksi 1.2. alkaen. Lue lisää asiakkuustasojen yhdistymisestä!

Ajankohtaista

Lähetä lahjat rakkaillesi

16.01.2021

Yllätä ja ilahduta rakkaitasi – nyt sinulla on mahdollisuus lähettää tilaus suoraan ystävällesi tai perheellesi lahjaksi. Mikä parasta, olemme tehneet sen äärimmäisen helpoksi. Lue lisää!

Artikkelit

Hups, meidän moka!

12.01.2021

Haluaisimme korjata virheellisen tiedon uusimmasta lehdestämme. Lupaamamme henkilökohtainen etu Gold- ja Silver -tasojen yhdistämisuudistuksen myötä ei valitettavasti toteudu – pahoittelemme. Lue lisää!

Ihonhoito

Kasvojooga osaksi arkea

06.01.2021

Kasvojoogaopettaja Päivi Salmisen ohjeilla kasvojooga on helppo ottaa osaksi arkea. Jo muutama päivittäinen liike tuo tuloksia ja tulet huomaamaan eron. Lue lisää ja katso ohjeet.

Ihonhoito

Rentouttava kasvohieronta – iltarutiineista ihanin

06.01.2021

Kasvojen iho nauttii illalla rentouttavasta hieronnasta. Kasvojoogaopettaja Päivi Salminen opastaa helpot perusliikkeet, jotka sopivat osaksi iltarutiinia. Voit tehdä kasvohieronnan kasvojoogaharjoituksen päätteeksi tai yksistään tehostamaan seerumin tai yövoiteen imeytymistä. Lue lisää!

Ihonhoito

Vinkit jalkojen hyvinvointiin

05.01.2021

Talvella jalat tarvitsevat yhtälailla hoitoa kuin kesälläkin. Hyvinvoivat ja terveet jalat jaksavat kannatella meitä päivän eri vaiheissa ja ne tuntuvat miellyttäviltä ja pehmeiltä. Lue jalkahoitajan vinkit jalkojen hyvinvointiin!

Artikkelit

Tue koronakoirien tärkeää työtä

03.01.2021

Korona on vaikuttanut ihmisten elämään ympäri maailmaa ja tuonut aivan uudenlaisia haasteita myös suomalaisten arkeen. Osaava koronakoira on tärkeä apuväline taistelussa koronaa vastaan. Lue lisää uudesta Goodwill-keräyskohteesta!

Ihonhoito

Kuiva iho talvella

01.01.2021

Onko sinulla kuiva iho talvella? Mietitkö, mikä olisi paras tapa tarjota hoitoa ja helpotusta ihollesi? Talvi on välillä melko haasteellista aikaa iholle, sillä sitä kuivattavat pakkaset, viima ja kuiva sisäilma. Kuivan ihon hoitaminen voi olla hankalaa, mutta oikeiden tuotteiden ja neuvojen noudattaminen palkitsee!

Ajankohtaista

Taklaa maskne, panosta silmämeikkiin

14.10.2020

Kasvosuojan käytön myötä olemme tulleet uudenlaisten ongelmien eteen ihonhoidossa ja meikkaamisessa. Tässä muutamia ohjeita masknen aiheuttamien finnien ja epäpuhtauksien hoitoon. Vinkkinä myös, nyt kannattaa panostaa silmämeikkiin!

Ajankohtaista