loader

Ajankohtaista

< Takaisin etusivulle

Ajankohtaista

Lähetä lahjat rakkaillesi

24.11.2020

Yllätä ja ilahduta rakkaitasi – nyt sinulla on mahdollisuus lähettää tilaus suoraan ystävällesi tai perheellesi lahjaksi. Mikä parasta, olemme tehneet sen äärimmäisen helpoksi. Lue lisää!

Artikkelit

Lempeitä ja rohkeita makuelämyksiä – suklaan uusi ulottuvuus

30.10.2020

Vaasalainen Taiga Chocolate luo suklaaseen uusia ulottuvuuksia ainutlaatuisilla makuyhdistelmillään, jotka saavat inspiraationsa arktisen luonnon monipuolisuudesta ja yllätyksellisyydestä. Lue lisää!

Artikkelit

Parempaa kahvia – maku edellä

30.10.2020

Helsingin Kahvipaahtimo valmistaa kahvia suurella sydämellä. Kahvia valmistetaan hartaasti, makua ja asiakasta kunnioittaen. Lue koko artikkeli!

Artikkelit

Lasten ja nuorten paremman tulevaisuuden puolesta

21.10.2020

Turvallinen lapsuus ja yhdenvertaiset mahdollisuudet esimerkiksi harrastaa ja opiskella eivät valitettavasti ole kaikille itsestäänselvyys. Ostamalla Goodwill-tuotteita, olet mukana kanssamme tukemassa Pelastakaa Lapset ry:n joulukeräystä. Lue lisää!

Artikkelit

Arjen apulainen pelastaa

15.10.2020

Yritätkö painella hissin nappuloita turhaan kyynärpäällä ja avata julkisten tilojen ovien kahvoja käsi hihan sisään kaivautuneena? Arjen apulainen pelastaa tiukoissa paikoissa!

Ajankohtaista

Taklaa maskne, panosta silmämeikkiin

14.10.2020

Kasvosuojan käytön myötä olemme tulleet uudenlaisten ongelmien eteen ihonhoidossa ja meikkaamisessa. Tässä muutamia ohjeita masknen aiheuttamien finnien ja epäpuhtauksien hoitoon. Vinkkinä myös, nyt kannattaa panostaa silmämeikkiin!

Ajankohtaista

Kassa ja Ryhmätilaus ovat uudistuneet – sujuvampaa shoppailua!

12.10.2020

Olemme kehittäneet verkkokaupan kassa-vaiheita ja ulkoasua sekä Tilaa ryhmässä -toimintoa entistä toimivammaksi teiltä asiakkailta saamamme palautteen perusteella. Mikä sitten on muuttunut ja uudistunut?

Artikkelit

Käytä kertakäyttöistä suu-nenäsuojaa oikein

17.09.2020

Suu-nenäsuojan käyttäminen vaatii huolellisuutta ja hyvää käsihygieniaa. Kertakäyttöisen suojan asettaminen ja pois ottaminen tulee tehdä oikeaoppisesti. Puhtaat kädet ovat avainasemassa kasvosuojaa käytettäessä. Lue lisää ja katso ohjevideo kertakäyttöisen kasvosuojan käyttöön.

Ajankohtaista

Hei me rakennetaan!

16.08.2020

Tiedät varmasti sen tunteen kun tietää jotain, mutta sitä ei saa vielä kertoa. Silloin asia meinaa lipsahtaa ilmoille vähän joka välissä, sillä aitoa innostusta on vaikea peittää.  Nyt haluamme kertoa iloisen uutisen ja samalla näyttää pienen pilkahduksen elämästämme täällä pääkonttorillamme Korsnäsissä.

Ajankohtaista

Nyt saa kommentoida

16.08.2020

Verkkokaupassa on mukava viettää aikaa ja lueskella muiden kommentteja. Kommentit saattavat helpottaa muita myös tuotteen valinnassa. Nyt haastamme sinut mukaan kommentoimaan ja kertomaan oman mielipiteesi. Kirjoita tuotearviosi verkkokaupassamme haluamallesi tuotteelle 30.9. mennessä, niin olet mukana arvonnassa.

Ajankohtaista