Ajankohtaista

< Takaisin etusivulle

infomenu

Budbee toimittaa paketit kotiovelle

07.01.2020

Budbee-kotiinkuljetuspalvelu toimittaa nyt Dermosil-asiakkaiden tilauksia suoraan kotiovellesi Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla.

infomenu

Premium-asiakkaan ilmaiset tuotteet löytyvät nyt kassalta

07.01.2020

Verkkokaupan kassaan on tehty muutoksia vuodenvaihteessa. Löydät nyt kassalta Premium-asiakkaille tarkoitetun ilmaisia tuotteita sinulle -valikon.

Artikkelit

Mimmi - sinua ilahduttamassa

06.01.2020

Uusi automaattinen asiakaspalvelija Mimmi ryhtyy tukemaan asiakaspalvelutiimimme toimintaa, jotta asiakkaamme saavat entistä aktiivisempaa ja ajantasaisempaa tietoa ja palvelua. Tutustu Mimmiin ja saa salainen tarjous.

Artikkelit

Goodwill-uutisia: 15 000 eurolla eväitä elämälle

03.01.2020

Ensimmäisen Dermosil Goodwill -keräyksen tuotto nousi 15 000 euroon, joka lahjoitetaan Pelastakaa lapset ry:n Eväitä Elämälle -ohjelmalle. Eväitä elämälle tukee vähävaraisia lapsia ja nuoria Suomessa.

Artikkelit

Ahkerat yötyöläiset – kosteuttava iltarutiini kasvoille

31.12.2019

Kolmen tuotteen rutiini saa voimansa hyaluronihaposta ja se antaa iholle uutta elinvoimaa ja kimmoisuutta. Se sopii erityisesti talveen normaalille ja kuivalle iholle.

Artikkelit

Kaunistava uni

31.12.2019

Prinsessat nukkuvat kauneusuniaan, nuku sinäkin. Unen merkitys ihon hyvinvointiin on valtava ja riittävä uni ja kaunis iho kulkevat käsi kädessä. Oikeanlaisilla tuotteilla voi tehostaa unen kaunistavaa vaikutusta.

Artikkelit

Kriisipuhelin tarvitsee apuamme

31.12.2019

Dermosil Goodwill -keräyksellä keräämme juuri nyt varoja erittäin tärkeään kohteeseen, joka koskettaa lähes jokaista suomalaista. Kun ostat Goodwill-tuotteen, 30 % tuotteen hinnasta suunnataan tukemaan MIELI Suomen Mielenterveys ry:n kriisipuhelimen toimintaa.

Artikkelit

Odotetut uutuudet ikääntyvälle iholle

31.12.2019

Ikääntyessään iho kuivuu ja menettää kimmoisuuttaan. Kun vuosia karttuu, hidastuvat ihon omat toiminnot ja uudistumisprosessit. Silloin tärkeitä ovat tuotteet, jotka kosteuttavat runsaasti, ravitsevat ja tukevat ihon toimintaa.

Artikkelit

Opas pehmeään jalkojenhoitorutiiniin

31.12.2019

Ylellistä pehmeyttä kiireisille jaloille. Katso vinkit helppoon, mutta ylelliseen jalkojenhoitorutiiniin, joka on kuin kauneushoitola omassa kylpyhuoneessa. Toimii niin naisille kuin miehille!

Artikkelit

Opas: Punoitus piiloon anti-redness -rutiinilla

31.12.2019

Talvella iho punoittaa helposti ja punoitusta on vaikea saada peitettyä pelkällä meikkivoiteella ja puuterilla. Punaisuutta neutraloivat tuotteet auttavat meikkipohjan tekemisessä ja saavat ihon näyttämään kauniimmalta myös ilman meikkiä.
1 / 3

Ajankohtaista