Dermosil Goodwill kutsuu tekemään hyvää!

Content templates_heidi.jpgJoka joulu me olemme yhdessä keränneet huomattavan potin hyvään tarkoitukseen. Nyt raotamme salaisuuden verhoa sen verran, että kerromme jotain suurta olevan tekeillä: Dermosil Goodwill on tuotesarja, se on kansanliike, se on yhteinen hanke yhteisten arvojen ja yhteisöllisyyden edistämiseksi.

Kerromme lisää marraskuussa, mutta nyt on Sinun aikasi vaikuttaa. Mitä sydämesi sanoo: kohdistammeko yhteisen panoksemme tänä jouluna lapsille, mielenterveystyöhön vai ikäihmisille? Äänestä tämän joulun hyväntekeväisyyskohdetta näistä kolmesta vaihtoehdosta:

Eväitä elämälle 

Yksikin syrjäytynyt lapsi on liikaa. Pelastakaa Lapset ry:n Eväitä Elämälle -ohjelma auttaa lapsia, joiden mahdollisuus opiskella tai harrastaa ei ole itsestäänselvyys. Eväitä Elämälle -ohjelman varoin tuetaan lapsia, jotka ovat vaarassa jäädä ulkopuolelle perheen vähävaraisuuden tai vaikkapa sairauden vuoksi.

Mielenterveystyö 

Jotta kaikilla olisi hyvä olla. Suomen Mielenterveys ry tarjoaa matalan kynnyksen periaatteella apua kaikille, esimerkiksi kriisipuhelimen ja vertaistukiryhmien kautta, ja tekee työtä lasten, nuorten ja vanhusten mielenterveyden edistämiseksi. Mielenterveystyö koskettaa lähes jokaista suomalaista.

Ikäihmisten hyvinvointi

Merkityksellinen vanhuus. Vanhustyön keskusliitto edistää vanhusten ja ikääntyvien hyvinvointia, ohjaa ja neuvoo ikääntymistä koskevissa asioissa. Lahjoitusten avulla järjestetään muun muassa Vanhustenviikon tapahtumia eri puolilla maata, vapaaehtoistoimintaa sekä kuljetuksia, jotta kaikilla olisi mahdollisuus päästä mukaan toimintaan.

Äänestys on käynnissä verkkokaupassa 30.9.2019 asti. Arvomme kaikkien osallistuneiden kesken 10 kappaletta Goodwill-tuotesettejä.

Anna äänesi hyvään tarkoitukseen ja osallistu arvontaan

Jaa

Artikkeliin liittyvät tuotteet

Ajankohtaista