loader

Dermosil-lehden uudet tuulet

Dermosil-Lehden-uudet-tuulet-FI_article.jpg

Viime vuonna otimme ympäristöystävällisiä askeleita asiakaslehtemme suhteen. Poistimme lehteä ympäröivän muovin ja vähensimme lähetettävien näytteiden määrää. Muovikääreen poisjättäminen on merkittävä ympäristöteko, sillä vuositasolla säästämme näin jopa 2,2 tonnia muovia!

Myös asiakkaamme ovat huomanneet muovikääreen poistumisen ja olemme saaneet siitä paljon positiivista palautetta. Asiakkaamme ovat myös toivoneet, että ympäristösyistä emme lähettäisi ylimääräistä materiaalia. Niinpä tulemmekin tänä vuonna ottamaan vielä merkityksellisemmän askeleen ympäristöä kunnioittaen ja tulemme hieman muuttamaan asiakaslehtemme rakennetta. Lehti, jossa on mukana myös loppupäässä oleva tuoteluettelo, lähetetään jatkossa ainoastaan aktiivisimmelle asiakkaillemme. Muille asiakkaillemme tulemme maaliskuusta alkaen lähettämään kevennetyn lehden ilman tuoteluettelo-osuutta.

Kaikki tuotteemme löytyvät verkkokaupastamme mikä onkin kätevin paikka selailla tuotevalikoimaamme. Verkkokaupassa kaikki tuotteita koskeva tieto on myös aina ajan tasalla. Mikäli koet, että tuoteluettelo on sinulle tärkeä voi tuoteluettelon sisältävän lehden aina halutessaan valita tilauksen yhteydessä ostoskoriin.

Lehden voit aina lukea myös verkkokaupastamme. Selailemaan pääset suoraan tästä.

Ihania ja inspiroivia hetkiä lehtemme parissa!

Jaa

Artikkeliin liittyvät tuotteet

Ajankohtaista