loader

Tavataan kerran kuussa – löysimme luottoystäväsi

Dermosil_Vuokkoset1.jpg

Etsimme itsellemme yhteistyökumppania – ja löysimmekin kumppaneista parhaan! Sillä kun kaksi ihoystävällisten tuotteiden suomalaista pioneeria lyö hynttyyt yhteen, se jos mikä on todellista sielujen sympatiaa. Jatkossa intiimihygieniatuotteidemme valikoimaa täydentävät laadukkaat Dermosil by Vuokkoset -tuotteet: Siivelliset päivä- ja yösiteet sekä Pikkuhousunsuojat.

Dermosil ja Vuokkoset ovat kumpikin kotimaisia perheyrityksiä, joiden matka on alkanut herkän ihon erityistarpeista. Molempien yritysten tuotekehityksessä noudatetaan samoja periaatteita: tuote sisältää vain laadukkaita, tarpeellisia ainesosia, se on luotettava ja ennen kaikkea ihoystävällinen. Me haluamme, että sinulla on varma ja mukava olo joka päivä – myös kuukautisten aikaan.

Kolmen hellävaraisen Dermosil by Vuokkoset -tuotteen premium-laatu on vuosikymmenten tuotekehityksen tulosta. Sensitive-sarjaan tulevat tuotteet on kehitetty erityisesti herkälle iholle sopiviksi.  Sensitive Siivellinen yöside pitää olosi kuivana ja raikkaana ja suojaa ohivuodoilta yön aikana. Side on riittävän pitkä yökäyttöön ja muotoillut siivekkeet pitävät sen napakasti paikoillaan. Sensitive Siivellinen päiväside  on ohut, sopivan kapea ja sen muotoillut siivekkeet estävät ikävät reunavuodot. Muotoilunsa ansioista side tuntuu mukavalta ja on huomaamaton käyttää. Sensitive Pikkuhousunsuoja puolestaan sopii luotettavaksi kumppaniksi niukkoihin vuotopäiviin.

Siteiden ja pikkuhousunsuojien lisäksi myös muilla intiimituotteilla on olennainen rooli siinä, että olo tuntuu mukavalta kuukautisten aikana – ja kuukauden jokaisena päivänä. Intiimialueen herkkä ja ohut iho tarvitsee erityistä suojaa, ja miedot ja hellävaraiset intiimituotteemme ovat todella tykättyjä tuotteita huolehtimaan intiimialueen hyvinvoinnista. Maitohappoa sisältävä ja pH-arvoltaan alhainen Sensitive Intiimisaippua on jo lähes kulttimaineeseen noussut intiimialueen pesuneste. Sensitive Intiimihoitovoide puolestaan kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa ja antaa intiimialueelle raikkaan tunteen.

Hyvinvointi on kokonaisuus, joka koostuu monesta osasta – valitsemalla oikeat tuotteet voit tehdä olosi mukavaksi.

Dermosil by Vuokkoset -tuotteet:

  • Valmistetaan Suomessa
  • Allergia-, Iho- ja Astmaliiton myöntämä Allergiatunnus
  • Ei klooria eikä hajusteita
  • Hyvä imukyky ja varma vuotosuoja
  • Pintakerros hengittävää, sertifioitua 100 % luomupuuvillaa


Lue lisää Dermosil by Vuokkoset -tuotteista ja kotimaisten konkarien yhteistyöstä.

Jaa

Artikkeliin liittyvät tuotteet

Ajankohtaista