loader

Desinfioi kädet oikein

Koska käsienpesu vedellä ja käsisaippualla ei ole kaikissa tilanteissa mahdollista, olisi hyvä olla aina käsidesiä käden ulottuvilla. Jokainen voikin huolehtia omasta käsihygieniastaan pitämällä aina autossa tai käsilaukussa mukana pientä käsidesinfiointipulloa. 

Jotta käsien desinfiointi olisi riittävän tehokasta, tulisi se tehdä oikeaoppisesti:

1. Annostele käsidesiä 3-5 ml kuiviin käsiin
2. Hiero kämmeniä vastakkain
3. Hiero sormenpäitä toisen käden kämmeniä vasten
4. Hiero sormia lomittain sekä sormien välit kämmenien selkäpuolelta
5. Hiero molemmat peukalot erikseen
6. Hiero sormia koukistettuina vastakkain
7. Jatka hieromista kunnes geeli on kuivunut

Valikoimamme Käsidesinfiointi sisältää glyseriiniä ja on siksi lempeä iholle. Tuote on 250 ml:n riittoisassa pumppupullossa, josta on helppo annostella desinfiointiainetta käsiin. Käsidesinfiointi 100 ml sujahtaa kätevästi laukkuun ja kulkee huomaamattomasti mukana kaikkialle. Lisäksi se sisältää ihoa hoitavaa aloe veran lehtiuutetta. Dermosilin & Kyrö Distillery Companyn yhteistyö Puhtautta Pohjanmaalta -setti sisältää Sensitive Extra -voiteen lisäksi Kyrön Käsidesihuuhteen reilussa 500 ml:n kierrekorkillisessa pullossa. Kompakti paketti, joka sisältää puhtautta ja pehmeyttä käsille!

Valikoimassa olevista isommista käsidesinfiointipulloista voi kätevästi annostella pienempään pulloon mukana kuljetettavaksi. Tyhjät pullot -pakkauksessa on mukana kolme 60 ml:n flippikorkillista muovipulloa, jotka ovat ihanteellisia kuljettaa käsidesiä mukana käsilaukussa, autossa tai vaikkapa piknik-korissa. Pakkauksessa tulee mukana myös kaksi kierrekorkilla varustettua purkkia. 

Muista myös valikoimamme riittoisat ja pehmeästi vaahtoavat käsisaippuat ja tehokkaasti kosteuttavat käsivoiteet!

Hyvä käsihygienia on pieni asia, jonka jokainen voi tehdä yhteisen hyvän vuoksi! 

Jaa

Artikkeliin liittyvät tuotteet

Ajankohtaista