loader

Hei me rakennetaan!

Dermosil-Hei-me-rakennetaan.jpg

Tiedät varmasti sen tunteen kun tietää jotain, mutta sitä ei saa vielä kertoa. Silloin asia meinaa lipsahtaa ilmoille vähän joka välissä, sillä aitoa innostusta on vaikea peittää.  Nyt haluamme kertoa iloisen uutisen ja samalla näyttää pienen pilkahduksen elämästämme täällä pääkonttorillamme Korsnäsissä.

Olemme käynnistäneet mittavan työmaan ja rakenteilla on aivan uusi saippuatehdas. Suunnittelutyötä tehtiin tulevaisuuteen uskoen keskellä poikkeustilaa ja nyt Korsnäsin rauhan rikkoo rakentamisen äänet. Juuri nyt tuntuu erityisen hyvältä panostaa Suomeen: suomalaiseen tuotantoon ja kotimaiseen verkkokauppaan.

Uusi tehdas tulee tuottamaan ison osan jo tutuista tuotteistamme, mutta myös uutta on luvassa. Investointi on osa vastuullisuustyötämme, joka rakentuu kolmesta isosta kokonaisuudesta: pakkaamisen optimointi ja jätteen vähentäminen, vähähiilinen tilaustoimitusketju sekä vastuullisuus ihmisten iholla. Se, että pidämme tuotannon mahdollisimman lähellä sinua ja panostamme innovaatioihin pakkauksissa, on vastuullisuustyötä parhaimmillaan.

Meille Dermosil-työntekijöille, tai meidän kesken Dermojengille, tämä tarkoittaa sitä, että saamme oppia ja luoda taas uutta, saamme muutaman uuden kollegan ja roppakaupalla lisää tietotaitoa. Pohjalaiseen tyyliin juhlimme uuden alkua työn merkeissä, mutta sovitaanko niin että juhlitaan yhdessä sitten kun tuotteet saapuvat verkkokauppaan, sillä parhaat juhlat meillä on aina kuitenkin asiakkaidemme kanssa.

Laskettu aika on kevään kynnyksellä 2021.

Suvi Markko
Toimitusjohtaja

Jaa

Artikkeliin liittyvät tuotteet

Ajankohtaista