loader

Kassa ja Ryhmätilaus ovat uudistuneet – sujuvampaa shoppailua!

Dermosil-New-checkout.jpg

Olemme kehittäneet verkkokaupan kassa-vaiheita ja ulkoasua sekä Tilaa ryhmässä -toimintoa entistä toimivammaksi teiltä asiakkailta saamamme palautteen perusteella. Nöyrimmät kiitokset siis teille saamastamme arvokkaasta palautteesta. Palautteiden avulla olemme hioneet toimintoja sujuviksi ja käyttäjäystävällisiksi. Mikä sitten on muuttunut ja uudistunut?

Entistä sujuvampi asiointi kassalla   

Olemme selkeyttäneet verkkokaupan kassan toimintoja ja ulkoasua. Uudistuneen kassan maksutapojen joukossa on jatkossa myös Paytrail, jonka kautta verkkopankkimaksaminen onnistuu entistäkin kätevämmin.

Paytrail mahdollistaa verkkopankkimaksamisen kaikkien kotimaisten verkkopankkien kautta (Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki) sekä korttimaksamisen debit- ja credit-korteilla (Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express, Eurocard ja Diners Club). Jatkossa voit maksaa ostoksesi kätevästi myös MobilePayn kautta – mahtavaa, eikö totta!

Uuden kassan myötä tarjoamme kaikille halukkaille myös mahdollisuuden Dermosil-laskulle, joka toimitetaan paketissa tuotteiden mukana.

Verkkokaupan uudistunut Tilaa ryhmässä -toiminto 

Tilaamista ryhmässä ja siihen liittyviä toimintoja olemme myös kehittäneet asiakkaiden palautteiden pohjalta. Ryhmätilausta on kehitettty siten, että jo ryhmään liittyminen olisi entistä sujuvampaa ja selkeämpää. Sivusto on saanut myös uuden upean ulkonäön uudistuksen myötä.

Tilaajaryhmän jäsen voi halutessaan poistaa vahingossa vahvistamansa tilauksen ja tehdä uuden tilauksen ennen koko ryhmätilauksen lähettämistä eteenpäin. Ryhmän hallintaan liittyvät toiminnot on siirretty pois kassalta ja tapahtuvat nyt erillisellä sivulla, joka löytyy Omien sivujen kohdassa Ryhmätilaus.

Digitaalisen ryhmätilauksen yhteyshenkilöllä on jatkossa monipuolisemmat mahdollisuudet hallita omaa ryhmäänsä. Pienenä kivana yksityiskohtana on uusi toiminto, jolla jokainen ryhmä voi nyt nimetä oman tilaajaryhmänsä ja valita omalle ryhmälleen sopivan kuvan. Lisätietoa ja listauksen tavallisimmista kysymyksistä Ryhmätilaukseen ja sen uudistuksiin liittyen voi lukea täältä

Sekä kassalla että Ryhmätilauksessa on uudistusten myötä edelleen mukana paljon tuttuja elementtejä, mutta uusien juttujen avulla shoppailusi on entistä sujuvampaa ja helpompaa. Pidämme hihat kuitenkin vielä ylös käärittyinä – kehitys ja työt Ryhmätilauksen parissa jatkuvat edelleen.

Sujuvia shoppailuja!

Anna palautetta uudesta kassasta ja ryhmätilauksesta. Klikkaa tästä.


Mikäli koet, että kassalla tai ryhmätilaussivulla jokin toiminto ei toimi odotetulla tavalla: tyhjennä selaimesi välimuisti painamalla Shift + F5 tai klikkaamalla selaimen uudelleenlatauspainiketta.

Jaa

Artikkeliin liittyvät tuotteet

Ajankohtaista