Kaunistava uni

Prinsessat nukkuvat kauneusuniaan, nuku sinäkin. Unen merkitys ihon hyvinvointiin on valtava ja riittävä uni ja kaunis iho kulkevat käsi kädessä. Oikeanlaisilla tuotteilla voi tehostaa unen kaunistavaa vaikutusta.

Kahvilat ja kaupat sulkevat ovensa, ilta on rauhallinen. Mutta vaikka verhot vedetään ikkunoihin ja kadut hiljenevät, on yön rauha näennäinen. Sairaalat eivät nuku, unettomat valvovat ja moni herää uuteen päivään pikkutunneilla – yö on täynnä elämää. Aivan kuten ympäröivä maailma, paiskii myös iho yöllä ahkerasti töitä. On ihon yövuoron ja yön sankareiden aika.

Dermosil_January_model1.jpg

Kaunistava uni
Iholla on luonnollinen 24 tunnin rytminsä. Päivisin iho on ikään kuin puolustustilassa, suojautuu ympäristön monilta rasituksilta. Yöllä iho paiskii töitä, toipuu, uudistuu ja korjaa itseään. Kun me vaivumme uneen, iho luo uusia terveitä ihosoluja, käynnistää puhdistusprosessin ja pyrkii korjaamaan päivän aiheuttamia vahinkoja.

Hyvät yöunet vaikuttavat suoraan ihon hyvinvointiin ja ulkonäköön, sillä yöllä iholla on aikaa pitää huolta itsestään. Kun unta on riittävästi, on myös iholla riittävästi aikaa eheytyä. Hyvin nukutut yöt saavat kasvojen ihon näyttämään terveemmältä, heleämmältä ja kirkkaammalta.

Varmista unelle hyvät puitteet
Unentarve on yksilöllistä, mutta valtaosa aikuisista tarvitsee 7–9 tuntia unta yössä. Ei vähempää, mutta ei mielellään myöskään enempää. Myös unen laadulla on merkitystä. Vaikka nukkuisi kuinka pitkään, mutta herää joka toinen tunti, ei unen korjaava ja eheyttävä vaikutus ehdi päästä vauhtiin.

Välillä onkin hyvä palata perusasioiden ääreen: miettiä miten nukkuu ja tehdä jokaöisistä kauneusunista tapa. Määrää itsellesi nukkumaanmenoa ika, jotta saat varmistettua riittävän pitkät unet. Tee makuuhuoneesta viileä ja pimeä ja rauhoitu ennen nukkumaanmenoa, jotta saisit nauttia mahdollisimman makoisista ja kaunistavista unista.

Tehosta kauneusvaikutuksia
Unen kauneusvaikutuksia voi tehostaa laittamalla kuntoon illan ihonhoitorutiinit. Hyvät rutiinit ja oikeanlaiset tuotteet mahdollistavat sen, että iho voi keskittyä yön aikana olennaiseen. Puhdista iho iltaisin ja muista muutkin ihonhoidon tärkeät elementit: kuorinnat, naamioit, kosteusvoiteet. Täyteläiset tuotteet takaavat sen, että iholla on runsaasti hyviä rakennusaineita käytettäväksi luonnollisen uudistumisprosessin aikana.

Pysäytä hetki pimeässä talvi-illassa, anna itsellesi aikaa ja ihollesi parasta huolenpitoa. Kaunis iho syntyy yöllä ja Dermosil- tuotteet, yön sankarit, auttavat ihoa työssään. Tammikuun uutuustuotteista löydät tuotteet, joilla voit viedä unen kaunistavan vaikutuksen uusiin ulottuvuuksiin.

Jaa

Artikkeliin liittyvät tuotteet

Ajankohtaista