loader

Tilaa ja osallistu risteilyarvontaan

Dermosil_Holly_jolly_Model14.jpg

Ohoi, pikkujoulufiilistä näkyvissä! Verkkokaupassamme on nyt letkeät pikkujoulutunnelmat, sillä kyllähän vuoden pimeimpään aikaan piristystä tarvitaankin!

Kun teet yli 50 euron tilauksen verkkokaupassamme 6.-13. marraskuuta, olet automaattisesti mukana mahtavien pikkujouluristeilyiden arvonnassa. Arvomme kolme Silja Linen Päivä Tukholmassa -risteilyä DeLuxe-hytissä (arvo 612 euroa). Matkaan kuuluu runsas ja maistuva meriaamiainen. Risteilylahjakorttien voittajille lähetämme mukaan myös hurmaavat käsivoidekvintetit eli Lisa-joulupakkaukset.

Lisäksi arvomme yli 50 eurolla tilanneiden kesken 10 Lisa-joulupakkausta, jotka sisältävät siis viisi ihanaa mini-käsivoidetta.

Risteilylahjakortti oikeuttaa Helsinki-Tukholma-Helsinki -risteilyyn kahdelle hengelle DeLuxe-hytissä. Risteilylahjakortti on voimassa 2020 marraskuun alkuun saakka. Voittaja vastaa itse matkan varaamisesta ja muista matkakuluista ja saa siis päättää myös matka-ajankohdan itse. Arvontaan osallistuvat vain verkkokaupan kautta tehdyt tilaukset.

Voittajat arvotaan 14.11.2019. Otamme yhteyttä voittajiin henkilökohtaisesti.
 

Jaa

Artikkeliin liittyvät tuotteet

Ajankohtaista