loader

Kesä iholla – parhaat tuotteet iholle juuri nyt

Dermosil-Kesa-iholla-1.jpgKesä on ihanasti aluillaan ja olo on kuin huomaamatta hieman kevyempi ja energisempi. Arjen pienet ja suuret ilonaiheet on helpompi huomata, kun aurinko lämmittää. Tämän kepeän, energisen, jopa iloisen tunnelman olemme halunneet siirtää kesän kausituotteisiin – pullotimme kesän ja teimme siitä parhaat ihonhoitotuotteet.

Kesän kausituotteet parasta iholle

Kesän kausituotteet kantavat nimeä Sparkling. Ne ovat parasta iholle juuri nyt – täynnä kesän erinomaisia raaka-aineita, naisellisen pirskahtelevia ja hedelmäisiä ainesosia, kuin kesän herkullisimmassa roséssa. Nyt on aika antaa iholle parasta ja ottaa käyttöön myös aurinkosuoja.

Kesäiset, antioksidanttirikkaat raaka-aineet

Sparkling-tuotteissa on hurmaavan kesäiset raaka-aineet, jotka todella hemmottelevat kesäihoa. Kesäisenraikas ja makea mansikkauute sekä Ranskan viinialueelta Burgundysta peräisin oleva Chardonnay-viinirypäleuute tekevät tuotteista todella antioksidanttirikkaita.

Antioksidantit ovat juuri sitä, mitä iho kesällä kaipaa. Ne suojaavat ihoa ympäristön kuormitukselta, kuten esimerkiksi ilmansaasteilta ja muilta ihon kuntoa alentavilta tekijöiltä. Iho kiittää antioksidanteista, sillä ne myös suojaavat ihoa ennenaikaisilta ikääntymisen merkeiltä ja auttavat ihoa ikääntymään kauniisti.

Kaikki kesään

Kesä ja aurinko näkyvät ihonhoidossa, meikkaamisessa ja hiustenlaitossa. Juuri nyt ihonhoito on suloisen huoletonta, siitä saa ja pitääkin nauttia! Myös kaunistautuminen on ihanaa, eikä se vaadi kesällä paljon. Aurinkosuoja on kuitenkin hyvä pitää mielessä joka päivä, niin arjessa kuin piknikilläkin.

Kesän uutuuksista ja rakastetuista valikoimatuotteista löydät kaiken tarvittavan ihanaan kesään.

Nautitaan kesästä ja pidetään ihosta hyvää huolta!

Jaa

Artikkeliin liittyvät tuotteet

Ajankohtaista