Pipopäivän pelastus

argan.jpg
Pipon alta paljastuu usein latistunut ja sähköinen tukka. Apu löytyy hyvistä muotoilutuotteista.

Kosteuta

Hiusten sähköistyminen kertoo kosteuden puutteesta. Talvella kannattaa kiinnittää huomiota hoitoaineisiin, joiden tarkoitus on nimenomaan hiusten kosteuttaminen. Poispestävän hoitoaineen lisäksi käyttöön kannattaa ottaa hiuksiin jätettävä Suihkehoitoaine (3433). Kuivat hiukset nauttivat myös Arganöljyhiusnaamiosta (3711), joka kosteuttaa ja silottaa hiuksia.

Kohota

Vähennä pipon latistavaa vaikutusta ryhtiä ja volyymia antavilla muotoilutuotteilla. Pitkäkestoista tuuheutta ja volyymia saa Tuuheuttavalla hiuspuuterilla (3862). Myös Kuivashampoo (3666) antaa tukalle ryhtiä, ja samalla se raikastaa hiuksia pesukertojen välillä.

Silota

Pipon alta paljastuvia leijailevia hiussuortuvia voi silottaa Arganöljyseerumilla (3692). Lisää muutama pisara seerumia hiusten latvoihin, jolloin hiusten sähköisyys vähenee ja hiukset saavat kaunista kiiltoa. Myös Suihkehoitoaine vähentää hiusten sähköisyyttä.

Suojaa

Ilman pipoa hiukset voivat jäätyä, mikä rikkoo hiusten rakennetta. Älä siis jätä pipoa kotiin! Pitkät hiukset kannattaa sujauttaa myös huivin alle suojaan. Valitse luonnonmateriaalista valmistetut asusteet, sillä keinokuidut sähköistävät hiuksia entisestään. Pipon kannattaa olla hieman löysä, jotta hiukset säilyvät pipon sisällä ilmavasti.

Vinkki! Kokeile pipon alle päänmyötäisiä lettikampauksia, jotka eivät pääse lässähtämään.

Jaa

Artikkeliin liittyvät tuotteet

Ajankohtaista