loader

Vinkit helppoon ja kestävään kampaukseen

Dermosil-Hiustutoriaali-2.jpgKampauksen saa kestämään, kun valitsee kampauksen pohjalle sopivat tuotteet. Nappaa tästä vinkit helppoon ja kestävään kampaukseen ja muotoilutuotteisiin, joilla onnistut.

Tuotteet kestävään kampaukseen

Muotovaahto antaa kampaukselle kestävyyttä. Levitä muotovaahto pyyhekuiviin hiuksiin ja kuivaa föönillä kuohkeaksi. Jos hiukset ovat ohuet, kannattaa muotovaahto vaihtaa Tuuheuttavaan geeliin. Geeliä käytetään muotovaahdon tavoin hiusten tyveen ja se tuo upeaa runsautta hiuksiin sekä hyvää tukea kampaukseen.

Lämpösuoja on hyvä muistaa, kun käyttää muotoilurautoja. Suihkuta suihketta hiuksiin ennen muotoilua. Suihke suojaa kuumuudelta ja antaa tukea kampaukselle.

Kuivashampoo sopii kampauksen pohjalle pitämään hiukset raikkaina ja antamaan hiuksille kuohkeaa ilmavuutta. Kuivashampoota voi lisätä myös puhtaisiin hiuksiin ikään kuin ennaltaehkäisemään latistumista.

Hiuslakka viimeistelee kampauksen. Se antaa ryhtiä ja kestävän pidon kampaukselle, vähentää sähköisyyttä ja viimeistelee hiukset sileiksi ja kiiltäviksi. Minikokoinen hiuslakka on hyvä pitää mukana käsilaukussa, jolloin kurittomat hiukset saa aina tarvittaessa kuriin.

Näin teet helpon kampauksen

1. Laita hiukset poninhännälle
2. Tee sormilla hiuksiin rako hiuslenkin yläpuolelle
3. Kiepauta poninhäntä raosta
4. Kiinnitä latvat pinneillä hiuslenkin päälle

Dermosil-Hiustutoriaali-1.jpg

Jaa

Artikkeliin liittyvät tuotteet

Ajankohtaista