Artikkelit

Visaile voitto kotiin!

23.01.2020

Nyt testataan, kuka on yöllisen kauneudenhoidon guru! Vastaa uni ja ihonhoito -aiheiseen tietovisaan ja voit voittaa Finlaysonin pellavaisen lakanasetin (arvo 240 €) tai Dermosil-yöihonhoitosetin.

Artikkelit

Ahkerat yötyöläiset – kosteuttava iltarutiini kasvoille

31.12.2019

Kolmen tuotteen rutiini saa voimansa hyaluronihaposta ja se antaa iholle uutta elinvoimaa ja kimmoisuutta. Se sopii erityisesti talveen normaalille ja kuivalle iholle.

Artikkelit

Kaunistava uni

31.12.2019

Prinsessat nukkuvat kauneusuniaan, nuku sinäkin. Unen merkitys ihon hyvinvointiin on valtava ja riittävä uni ja kaunis iho kulkevat käsi kädessä. Oikeanlaisilla tuotteilla voi tehostaa unen kaunistavaa vaikutusta.

Artikkelit

Odotetut uutuudet ikääntyvälle iholle

31.12.2019

Ikääntyessään iho kuivuu ja menettää kimmoisuuttaan. Kun vuosia karttuu, hidastuvat ihon omat toiminnot ja uudistumisprosessit. Silloin tärkeitä ovat tuotteet, jotka kosteuttavat runsaasti, ravitsevat ja tukevat ihon toimintaa.

Artikkelit

Opas pehmeään jalkojenhoitorutiiniin

31.12.2019

Ylellistä pehmeyttä kiireisille jaloille. Katso vinkit helppoon, mutta ylelliseen jalkojenhoitorutiiniin, joka on kuin kauneushoitola omassa kylpyhuoneessa. Toimii niin naisille kuin miehille!

Artikkelit

Opas: Punoitus piiloon anti-redness -rutiinilla

31.12.2019

Talvella iho punoittaa helposti ja punoitusta on vaikea saada peitettyä pelkällä meikkivoiteella ja puuterilla. Punaisuutta neutraloivat tuotteet auttavat meikkipohjan tekemisessä ja saavat ihon näyttämään kauniimmalta myös ilman meikkiä.

Artikkelit

Tiesitkö, että vesi on kuivan ihon ystävä?

31.12.2019

Pohjoismaissa jopa 30–40 prosenttia ihmisistä kärsii kuivasta ihosta. Pitkä suihku, kylpy tai uinti tekevät hyvää kuivalle iholle, kunhan kosteuden sitoo ihoon sopivalla kosteusvoiteella heti peseytymisen jälkeen.

Artikkelit

Kaikki mukaan!

22.11.2019

Dermosil Goodwill -tuotesarja on uusi tapa tehdä hyvää. Kun ostat Goodwill-tuotteen, 30 % sen hinnasta menee hyvään tarkoitukseen. Joulun Goodwill-keräyksen tuotto lahjoitetaan vähävaraisille lapsille ja nuorille.

Artikkelit

Saunan lämmössä aika pysähtyy

31.07.2019

Suomalaisen saunan konstailemattomuus on mitä parhainta mindfullnessia. Hengität syvään ja suljet silmät, niin kaikki muut aistit herkistyvät, neuvoo Sauna from Finlandin* toiminnanjohtaja Carita Harju.

Artikkelit

Viisi vinkkiä sheivaukseen

07.07.2019

Ihokarvojen poistaminen höylän avulla on nopea ja tehokas keino päästä eroon ei-toivotuista karvoista. Nappaa tästä viisi vinkkiä sheivaukseen ja silkkisen sileisiin sääriin.
1 / 3

Ajankohtaista