Artikkelit

Kurkkaa, millainen on upea Holly Jolly Joulukalenteri

23.10.2019

Holly Jolly Joulukalenteri on jännittävin Dermosil-kosmetiikkakalenteri koskaan! Kalenteri sisältää 24 yllätystä niin ihonhoitoon, meikkaukseen kuin kauneudenhoitoonkin. Jos et malta pitää jännitystä yllä ja haluat tietää joulukalenterin sisällön etukäteen, löydät listan joulukalenterin tarkasta sisällöstä tästä artikkelista.

Artikkelit

Tuotekehitys kysyy: Miten sinä hoidat ihoasi?

09.10.2019

Ei ole yhtä oikeaa tapaa hoitaa ihoa, mutta me haluaisimme tietää, millaiset ihonhoitorutiinit saavat asiakkaidemme ihon voimaan hyvin. Tule vastaamaan ihonhoitokyselyymme, jonka avulla keräämme tietoa ja kokemuksianne tuotekehitystyömme tueksi.

Artikkelit

Liikkujan hyvän olon vinkit

29.08.2019

Syksy tuo aina tullessaan uutta intoa liikkumiseen. Palasitko sinä suosikkilajisi pariin vai oletko kokeillut tänä syksynä jotain uutta? Löydä intoa liikkumiseen ja nappaa tästä 4 + 1 hyvän olon vinkkiä liikkujalle.

Artikkelit

Saunan lämmössä aika pysähtyy

31.07.2019

Suomalaisen saunan konstailemattomuus on mitä parhainta mindfullnessia. Hengität syvään ja suljet silmät, niin kaikki muut aistit herkistyvät, neuvoo Sauna from Finlandin* toiminnanjohtaja Carita Harju.

Artikkelit

Viisi vinkkiä sheivaukseen

07.07.2019

Ihokarvojen poistaminen höylän avulla on nopea ja tehokas keino päästä eroon ei-toivotuista karvoista. Nappaa tästä viisi vinkkiä sheivaukseen ja silkkisen sileisiin sääriin.

Ihonhoito

Kipua kantapäissä? - Hoida halkeamat kuntoon

28.11.2018

Halkeilevat kantapäät ovat vaiva, jota esimerkiksi kuiva sisäilma, pöly ja epäpuhtaus lietsovat. Säännöllinen ja ajoissa aloitettu hoito auttaa halkeilevien kantapäiden ongelmassa.

Artikkelit

Neljä vuodenaikaa ihon haasteena

10.10.2018

Dermosil-tuotteet on kehitetty huolehtimaan ihosi hyvinvoinnista Pohjolan vaihtelevissa sääoloissa.

Ihonhoito

Kärsitkö rohtuvista huulista?

30.09.2018

Pohjoisen viileä ja talven myötä kuivuva ilma, viima ja aurinko ovat yhdistelmä, joka aiheuttaa huulten ahavoittumista.

Artikkelit

Kosteuttavat ja hoitavat kasviöljyt

30.09.2018

Kasviöljyt kosteuttavat ja hoitavat ihoamme monipuolisesti. Tuotepäällikkö Bi Virta vastaa viiteen kysymykseen kasviöljyistä ja ihonhoidosta.

Artikkelit

Tehokas ja turvallinen kosteuttaja

30.09.2018

Glyseriini on erittäin yleinen kosmetiikassa käytettävä aine – siksi sitä luultavasti löytyy sinunkin käyttämiesi tuotteiden ainesosaluettelosta!
1 / 3

Ajankohtaista