loader

Ihonhoito

Kesävarpaat esiin – hoida jalat kesäkuntoon!

03.06.2021

Pitkän syksyn ja talven aikana jalat ovat saattaneet jäädä vähemmälle huomiolle, mutta nyt on aika hoitaa jalat kesäkuntoon. Ota talteen parhaat vinkit kauniille kesäjaloille.

Ihonhoito

Aurinkovoide suojaa ihoa

11.05.2021

Auringosta kannattaa nauttia turvallisesti ja suojata iho huolellisesti – sillä ethän halua ihosi vaurioituvan ja vanhenevan ennen aikojaan! Poimi tästä artikkelista parhaat tuotteet ja vinkit auringolta suojautumiseen – ja ei kun kesää kohti!

Ihonhoito

Kiinteyttävä kasvorutiini ikääntyvälle iholle

29.04.2021

Täydellinen ihonhoitoruutini on helppo ottaa osaksi omaa arkea eikä vaadi paljoa aikaa. Tämä neljän kohdan kiinteyttävä ihonhoitorutiini sopii ikääntyvälle iholle. Lue lisää ja ota rutiini omaksesi!

Ihonhoito

Täydellinen ihonhoitorutiini normaalille iholle

25.02.2021

Täydellinen ihonhoitoruutini on helppo ottaa osaksi omaa arkea eikä vaadi paljoa aikaa. Tämä viiden kohdan ihonhoitorutiini sopii täydellisesti normaalille iholle. Lue lisää!

Ihonhoito

Vinkit intiimihygieniasta huolehtimiseen

25.02.2021

Intiimialueen pesu ja hoito kuuluvat jokapäiväiseen perushygieniasta huolehtimiseen. Hyvä intiimihygienia estää intiimialueen ärtymistä, kirvelyä ja kutinaa, epämiellyttävien hajujen muodostumista ja ehkäisee tulehduksia.

Ihonhoito

Täydellinen ihonhoitorutiini rasvoittuvalle ja sekaiholle

22.02.2021

Täydellinen ihonhoitorutiini on helppo ottaa osaksi omaa arkea eikä vaadi paljoa aikaa. Viiden kohdan ihonhoitorutiini sopii täydellisesti helposti kiiltävälle iholle, rasvoittuvalle iholle ja sekaiholle. Lue lisää!

Ihonhoito

Kasvojooga osaksi arkea

06.01.2021

Kasvojoogaopettaja Päivi Salmisen ohjeilla kasvojooga on helppo ottaa osaksi arkea. Jo muutama päivittäinen liike tuo tuloksia ja tulet huomaamaan eron. Lue lisää ja katso ohjeet.

Ihonhoito

Rentouttava kasvohieronta – iltarutiineista ihanin

06.01.2021

Kasvojen iho nauttii illalla rentouttavasta hieronnasta. Kasvojoogaopettaja Päivi Salminen opastaa helpot perusliikkeet, jotka sopivat osaksi iltarutiinia. Voit tehdä kasvohieronnan kasvojoogaharjoituksen päätteeksi tai yksistään tehostamaan seerumin tai yövoiteen imeytymistä. Lue lisää!

Ihonhoito

Vinkit jalkojen hyvinvointiin

05.01.2021

Talvella jalat tarvitsevat yhtälailla hoitoa kuin kesälläkin. Hyvinvoivat ja terveet jalat jaksavat kannatella meitä päivän eri vaiheissa ja ne tuntuvat miellyttäviltä ja pehmeiltä. Lue jalkahoitajan vinkit jalkojen hyvinvointiin!

Ihonhoito

Kuiva iho talvella

01.01.2021

Onko sinulla kuiva iho talvella? Mietitkö, mikä olisi paras tapa tarjota hoitoa ja helpotusta ihollesi? Talvi on välillä melko haasteellista aikaa iholle, sillä sitä kuivattavat pakkaset, viima ja kuiva sisäilma. Kuivan ihon hoitaminen voi olla hankalaa, mutta oikeiden tuotteiden ja neuvojen noudattaminen palkitsee!

Ajankohtaista