loader

Ajankohtaista

Taklaa maskne, panosta silmämeikkiin

14.10.2020

Kasvosuojan käytön myötä olemme tulleet uudenlaisten ongelmien eteen ihonhoidossa ja meikkaamisessa. Tässä muutamia ohjeita masknen aiheuttamien finnien ja epäpuhtauksien hoitoon. Vinkkinä myös, nyt kannattaa panostaa silmämeikkiin!

Ihonhoito

Aurinkosuoja iholle – näin valitset sopivan suojakertoimen

21.06.2020

Aurinkosuoja on tärkeä muistaa kesällä, joten suojaa iho auringolta ja voit viettää kesäpäiviä huolettomasti. Dermosilin hajustamattomat ja vedenkestävät aurinkosuojatuotteet pitävät huolta ja suojaavat koko perheen ihoa. Aurinkosuojatuotteissa on korkea suoja auringon UVA- ja UVB-säteitä vastaan.

Artikkelit

Viisi vinkkiä sheivaukseen

19.06.2020

Ihokarvojen poistaminen höylän avulla on nopea ja tehokas keino päästä eroon ei-toivotuista karvoista. Nappaa tästä viisi vinkkiä sheivaukseen ja silkkisen sileisiin sääriin.

Ihonhoito

Kirkkaan ihon aakkoset

21.04.2020

Kirkkaan ihon salaisuus ei ole rakettitiedettä, eikä se vaadi suuria taikoja. Yksinkertainen kolmen kohdan ihonhoitorutiini sopii jokaiselle!

Ihonhoito

Aurinkorasva suojaa ihoa

10.03.2020

Pitkän talven jälkeen auringonpaiste tuntuu taivaalliselta. Auringosta kannattaa kuitenkin muistaa nauttia turvallisesti ja suojata iho huolellisesti – sillä ethän halua ihosi vaurioituvan ja vanhenevan ennen aikojaan! Poimi tästä artikkelista parhaat tuotteet ja vinkit auringolta suojautumiseen – ja ei kun kesää kohti!

Ajankohtaista

5 vinkkiä aamu-unisille – näin heräät virkeänä

28.02.2020

Kaikki meistä eivät todellakaan ole aamuvirkkuja. Jos aikaiset aamut eivät ole sinun juttusi, lue tästä viisi vinkkiä, joiden avulla aamuherätykset helpottavat edes hieman.

Tuoteinfo

Dermosil x Vuokkoset: näin syntyi sinun luottoystäväsi

28.02.2020

Intiimihygieniatuotteiden valikoimamme täydentyy Dermosil by Vuokkoset -tuotteilla. Mutta mikä tekee näistä niin tavattoman hyviä? Kokosimme lisätietoa Dermosil by Vuokkoset -tuotteista ja niiden valmistuksesta.

Ajankohtaista

Tavataan kerran kuussa – löysimme luottoystäväsi

28.02.2020

Etsimme itsellemme yhteistyökumppania – ja löysimmekin kumppaneista parhaan! Jatkossa intiimihygieniatuotteidemme valikoimaa täydentävät laadukkaat Dermosil by Vuokkoset -tuotteet: Siivelliset päivä- ja yösiteet sekä Pikkuhousunsuojat. Lue lisää!

Ajankohtaista

Muista pestä kädet!

21.02.2020

Älä ole pöpöpesäke – pese kädet oikein! Tiesithän, että käsienpesu saippualla on paras tapa estää pöpöjä leviämästä?

Ajankohtaista

Kuiva iho talvella

19.02.2020

Onko sinulla kuiva iho talvella? Mietitkö, mikä olisi paras tapa tarjota hoitoa ja helpotusta ihollesi? Talvi on välillä melko haasteellista aikaa iholle, sillä sitä kuivattavat pakkaset, viima ja kuiva sisäilma. Kuivan ihon hoitaminen voi olla hankalaa, mutta oikeiden tuotteiden ja neuvojen noudattaminen palkitsee!

Ajankohtaista