loader

Ihonhoito

Kiinteyttävä kasvorutiini ikääntyvälle iholle

29.04.2021

Täydellinen ihonhoitoruutini on helppo ottaa osaksi omaa arkea eikä vaadi paljoa aikaa. Tämä neljän kohdan kiinteyttävä ihonhoitorutiini sopii ikääntyvälle iholle. Lue lisää ja ota rutiini omaksesi!

Ihonhoito

Täydellinen ihonhoitorutiini normaalille iholle

25.02.2021

Täydellinen ihonhoitoruutini on helppo ottaa osaksi omaa arkea eikä vaadi paljoa aikaa. Tämä viiden kohdan ihonhoitorutiini sopii täydellisesti normaalille iholle. Lue lisää!

Ihonhoito

Vinkit intiimihygieniasta huolehtimiseen

25.02.2021

Intiimialueen pesu ja hoito kuuluvat jokapäiväiseen perushygieniasta huolehtimiseen. Hyvä intiimihygienia estää intiimialueen ärtymistä, kirvelyä ja kutinaa, epämiellyttävien hajujen muodostumista ja ehkäisee tulehduksia.

Ihonhoito

Täydellinen ihonhoitorutiini rasvoittuvalle ja sekaiholle

22.02.2021

Täydellinen ihonhoitorutiini on helppo ottaa osaksi omaa arkea eikä vaadi paljoa aikaa. Viiden kohdan ihonhoitorutiini sopii täydellisesti helposti kiiltävälle iholle, rasvoittuvalle iholle ja sekaiholle. Lue lisää!

Ihonhoito

Kasvojooga osaksi arkea

06.01.2021

Kasvojoogaopettaja Päivi Salmisen ohjeilla kasvojooga on helppo ottaa osaksi arkea. Jo muutama päivittäinen liike tuo tuloksia ja tulet huomaamaan eron. Lue lisää ja katso ohjeet.

Ihonhoito

Rentouttava kasvohieronta – iltarutiineista ihanin

06.01.2021

Kasvojen iho nauttii illalla rentouttavasta hieronnasta. Kasvojoogaopettaja Päivi Salminen opastaa helpot perusliikkeet, jotka sopivat osaksi iltarutiinia. Voit tehdä kasvohieronnan kasvojoogaharjoituksen päätteeksi tai yksistään tehostamaan seerumin tai yövoiteen imeytymistä. Lue lisää!

Ihonhoito

Vinkit jalkojen hyvinvointiin

05.01.2021

Talvella jalat tarvitsevat yhtälailla hoitoa kuin kesälläkin. Hyvinvoivat ja terveet jalat jaksavat kannatella meitä päivän eri vaiheissa ja ne tuntuvat miellyttäviltä ja pehmeiltä. Lue jalkahoitajan vinkit jalkojen hyvinvointiin!

Ihonhoito

Kuiva iho talvella

01.01.2021

Onko sinulla kuiva iho talvella? Mietitkö, mikä olisi paras tapa tarjota hoitoa ja helpotusta ihollesi? Talvi on välillä melko haasteellista aikaa iholle, sillä sitä kuivattavat pakkaset, viima ja kuiva sisäilma. Kuivan ihon hoitaminen voi olla hankalaa, mutta oikeiden tuotteiden ja neuvojen noudattaminen palkitsee!

Ajankohtaista

Taklaa maskne, panosta silmämeikkiin

14.10.2020

Kasvosuojan käytön myötä olemme tulleet uudenlaisten ongelmien eteen ihonhoidossa ja meikkaamisessa. Tässä muutamia ohjeita masknen aiheuttamien finnien ja epäpuhtauksien hoitoon. Vinkkinä myös, nyt kannattaa panostaa silmämeikkiin!

Ihonhoito

Aurinkosuoja iholle – näin valitset sopivan suojakertoimen

21.06.2020

Aurinkosuoja on tärkeä muistaa kesällä, joten suojaa iho auringolta ja voit viettää kesäpäiviä huolettomasti. Dermosilin hajustamattomat ja vedenkestävät aurinkosuojatuotteet pitävät huolta ja suojaavat koko perheen ihoa. Aurinkosuojatuotteissa on korkea suoja auringon UVA- ja UVB-säteitä vastaan.

Ajankohtaista