loader

Aurinkorasva suojaa ihoa

Dermosil-Aurinkosuoja.jpg

Aurinkorasva ja siesta

UV-säteily on voimakkaimmillaan kesällä kello 11–15 välillä, mutta auringolta kannattaa suojautua jo keväästä lähtien. Tehokas tapa vähentää ihon saaman säteilyn määrää etenkin kesällä on pysytellä poissa auringosta. Jos et tahdo siirtyä sisälle, vetäydy ainakin varjoon, sillä varjossa UV-säteilyä on puolet vähemmän kuin auringossa.

Etenkin herkät ihoalueet kannattaa suojata vaatteilla: esimerkiksi t-paita auttaa estämään, etteivät hartiat pala ja lierihattu piilottaa korvat ja niskan alleen.

Aurinkovoide on tärkeää auringolta suojautumisessa. Aurinkovoide suojaa ihoa auringon UV-säteilyltä ja hyvä aurinkosuoja antaa suojaa sekä UVA- että UVB-säteitä vastaan. Kaikki Dermosil-aurinkosuojat suojaavat ihoa sekä UVA- että UVB-säteiltä. Aurinkorasvan suojakerroin (spf) kertoo tuotteen tehon – mutta saavutettu suoja riippuu myös siitä, miten paljon voidetta levitetään iholle ja moni levittää ihan liian vähän.

Levitä siis aurinkorasvaa iholle runsaasti ja hyvissä ajoin ennen auringolle altistumista. Muista myös lisätä voidetta päivän aikana etenkin ihoalueille, jotka palavat herkästi.

 

Parhaat tuotteet auringolta suojautumiseen

Aurinkosuojapuikko SPF 50+ on huippuhyvä tuote aurinkovoiteen nopeaan lisäämiseen. Aurinkosuojapuikko suojaa tehokkaasti herkkiä ihoalueita, kuten huulia, poskia, nenää ja olkapäitä. Kätevä puikko kulkee helposti mukana ja se kannattakin pitää laukussa jo keväthangilla.

Aurinkosuojasuihke SPF 30 on niin kutsuttu kuivaöljy (joka ei nimestään huolimatta sisällä öljyä!), jonka kosteus haihtuu nopeasti iholta eikä jätä ihoon valkoista kerrosta.

Aurinkosuojavaahto SPF 50 puolestaan on ihoa kosteuttava aurinkosuojatuote, jossa on korkea suojakerroin. Kevyeltä tuntuva vaahto levittyy helposti ja on riittoisaa.

Suojaava päivävoide SPF 30 on kätevä aurinkorasva kasvoille. Aurinkosuojan sisältävä päivävoide onkin mitä parhain keino ehkäistä ennenaikaisia ikääntymisen merkkejä ihossa! Voiteen koostumus on kevyt ja se levittyy helposti. Sitä voi käyttää myös meikin alla, sillä se jättää ihon mattapintaiseksi.

 

Aurinkoisia päiviä juuri sinulle! <3

Jaa

Artikkeliin liittyvät tuotteet

Ajankohtaista