loader

Aurinkovoide suojaa ihoa

Dermosil-Aurinkosuoja.jpg

Aurinkovoide ja siesta

UV-säteily on voimakkaimmillaan kesällä kello 11–15 välillä, mutta auringolta kannattaa suojautua jo keväästä lähtien. Tehokas tapa vähentää ihon saaman säteilyn määrää etenkin kesällä on pysytellä poissa auringosta. Jos et tahdo siirtyä sisälle, vetäydy ainakin varjoon, sillä varjossa UV-säteilyä on puolet vähemmän kuin auringossa.

Etenkin herkät ihoalueet kannattaa suojata vaatteilla: esimerkiksi t-paita auttaa estämään, etteivät hartiat pala ja lierihattu piilottaa korvat ja niskan alleen.

Aurinkovoide on tärkeää auringolta suojautumisessa. Aurinkovoide suojaa ihoa auringon UV-säteilyltä ja hyvä aurinkosuoja antaa suojaa sekä UVA- että UVB-säteitä vastaan. Kaikki Dermosil-aurinkosuojat suojaavat ihoa sekä UVA- että UVB-säteiltä. Aurinkorasvan suojakerroin (spf) kertoo tuotteen tehon – mutta saavutettu suoja riippuu myös siitä, miten paljon voidetta levitetään iholle ja moni levittää ihan liian vähän.

Levitä siis aurinkorasvaa iholle runsaasti ja hyvissä ajoin ennen auringolle altistumista. Muista myös lisätä voidetta päivän aikana etenkin ihoalueille, jotka palavat herkästi.

 

Parhaat tuotteet auringolta suojautumiseen

Aurinkovoide SFP 30 on koostumukseltaan miellyttävän kevyt voide imeytyy nopeasti eikä jätä ihoa tahmean tuntuiseksi.  Uutuus rurinkovoide on luokiteltu erittäin vedenkestäväksi, joten se sopii täydellisesti suojatuotteeksi esimerkiksi rannalle, ulkoiluun ja kesäurheiluun.

Aurinkovoide kasvoille SPF 30 suojaa kasvojen ihoa auringon UVA- ja UVB-säteiltä. Voiteen miellyttävän kevyt koostumus imeytyy iholle nopeasti jättäen kasvoille raikkaan ja luonnollisen tunteen. Tuote on vedenkestävä, hajustamaton ja vegaaninen. 

Aurinkosuojapuikko SPF 50+ on huippuhyvä tuote aurinkovoiteen nopeaan lisäämiseen. Aurinkosuojapuikko suojaa tehokkaasti herkkiä ihoalueita, kuten huulia, poskia, nenää ja olkapäitä. Kätevä puikko kulkee helposti mukana ja se kannattakin pitää laukussa jo keväthangilla.

Aurinkosuojasuihke SPF 50  suojaa ihoa auringon UVA- ja UVB-säteiltä korkealla suojakertoimella 50. Helppokäyttöinen suihke ei tahmaa, tuntuu miellyttävältä iholla ja on vedenkestävä.

Aurinkosuojasuihke SPF 30  suojaa ihoa auringon UVA- ja UVB-säteiltä korkealla suojakertoimella 30. Helppokäyttöinen suihke ei tahmaa, tuntuu miellyttävältä iholla ja on vedenkestävä. Aurinkosuojasuihke on koostumukseltaan maitomainen, joten sitä on todella helppo ja nopea käyttää.

Suojaava päivävoide SPF 30 on kätevä aurinkosuojatuote kasvoille. Aurinkosuojan sisältävä päivävoide onkin mitä parhain keino ehkäistä ennenaikaisia ikääntymisen merkkejä ihossa! Voiteen koostumus on kevyt ja se levittyy helposti. Sitä voi käyttää myös meikin alla, sillä se jättää ihon mattapintaiseksi.

 

Aurinkoisia päiviä auringossa <3

Jaa

Artikkeliin liittyvät tuotteet

Ajankohtaista