loader

Herkän ihon luottotuotteet

Dermosil_January_2019_Still_13_HIRES.jpg
Yhä useampi kokee kärsivänsä kuivasta ja herkästä ihosta ja on herkistynyt myös hajusteille. Silloin sopivan ihonhoitotuotteen löytäminen voi olla työn ja tuskan takana. Koska Dermosil on ihoystävällisempi vaihtoehto, löytyy verkkokaupastamme runsas valikoima hajustamattomia tuotteita sekä kokonainen Sensitive-sarja, jonka kaikki tuotteet ovat saaneet Allergia-, Iho- ja Astmaliiton Allergiatunnuksen käyttöoikeuden. 

Nämä tuotteet eivät sisällä yleisesti ärsyttäviä, ihoa herkistäviä tai hengitystieoireita aiheuttavia ainesosia. Vaikka tuotteet on suunniteltu erityisesti herkän ihon hoitoon, ne sopivat kaikille ihotyypeille sukupuoleen katsomatta. 

Yleensä kosmeettisia tuotteita suositellaan käyttämään yli 3-vuotiaille. Sensitive-sarjasta löytyy kuitenkin runsaasti ihonhoito- ja puhdistustuotteita, joille on tehty erityinen turvallisuusarviointi ja ne on todettu turvallisiksi myös vauvojen ja pienten lasten iholle. Nämä tuotteet on merkitty lehden tuoteluettelossa vaaleansinisellä vauvasymbolilla ja verkkokaupasta löydät ne ihon- ja hiustenhoitotuotteiden valikosta kohdasta Käyttäjätyyppi.

Allergiatunnuksen käyttöoikeuden saaneita, hajustamattomia tuotteita löytyy monipuolisesti myös Makeup-sarjasta. Verkkosivuillamme voit hakea kaikki Allergiatunnuksen käyttöoikeuden saaneet tuotteet sekä kaikki hajustamattomat tuotteet omista kategorioistaan.

Jaa

Artikkeliin liittyvät tuotteet

Ajankohtaista