loader

Mies - Hoida ihoasi!

Man.jpg

Miesten ja naisten ihoissa on eroja. Sen vuoksi parhaaseen tulokseen päästään kun miehet käyttävät heille erityisesti suunniteltuja tuotteita. Miehen iho on tavallisesti naisen ihoa rasvaisempi ja paksumpi. Miehen ihon talirauhaset ovat kookkaampia ja niitä on enemmän kuin naisen ihossa. Ei siis ole aivan sama mitä tuotteita mies käyttää ihonsa hoitoon. 

Puhdistus on miehenkin ihonhoidon perusta
Ihon säännöllinen puhdistus on miehenkin ihonhoidon perusta. Iholle kertynyt tali, lika ja pöly tulee puhdistaa vähintään kerran päivässä iholta, jotta iho voisi hyvin. Pelkkä vesi ei riitä ihon puhdistamiseen ja saippuan käyttö kuivattaa ihoa ja jättää iholle kiristävän tunteen.

Man Suihkugeeli Challenger on mietoja tensidejä sisältävä vartalon puhdistukseen sopiva suihkugeeli. Se sisältää runsaasti glyseriiniä, joten se ei kuivata ihoa. Suihkugeeli Challengerissa on raikkaan miehekäs Challenger-tuoksu. Riittoisa suihkugeeli on kätevässä 500 ml:n pumppupullossa.

Miehen kasvot, kaula ja niska puhdistuvat hellävaraisesti mutta tehokkaasti Man-sarjan Puhdistusvaahdolla. Hellävaraisten tensidien lisäksi Puhdistusvaahto sisältää ihon omia elvyttäviä prosesseja tukevan mineraalisekoituksen. Mineraalisekoitus koostuu ihossa luonnollisesti esiintyvistä magnesiumista, sinkistä ja kuparista. Tuote huuhdotaan iholta lämpimällä vedellä. Puhdistusvaahdon ja lämpimän veden yhdistelmä avaa ihohuokoset ja pehmentää samalla ihokarvat parranajoa varten. Tuotteen sisältämä mentoli jättää kasvoille virkistyneen tunteen.

Raikkaana aamusta iltaan
Man-sarjasta löytyy kolme tehokasta antiperspiranttia, jotka ovat helppokäyttöisiä ja riittoisia: Man Deo Roll-On Sport & Sauna ja Man Deo Roll-On Challenger. Valikoimamme Triple Technology -deodorantit sisältävät aktiiviaineita, joiden yhteisvaikutuksen ansioista Deo Roll-Onit toimivat tehokkaasti antiperspiranttina, estävät hienhajua ja kuivuvat nopeasti jättäen miellyttävän raikkaan tunteen iholle.

Miehen ihonhoidon rakennuspalikoita:

  • Oikeaoppinen, säännöllinen ihon puhdistus laadukkailla tuotteilla. Fiksu valinta on eri tuotteet vartalon ja kasvojen alueen puhdistukseen.
  • Valitse aktiivisuuden mukaan sopiva deodorantti tai antiperspirantti. Vaihtoehtoja on runsaasti.
  • Päivittäinen parranajo rasittaa kasvojen ihoa. Emulsiomainen Man After Shave Balsami rauhoittaa ja viilentää ihoa parranajon jälkeen. Se sopii myös käytettäväksi kasvovoiteena.
  • Man Ravitseva Kasvovoide Challenger suojaa kasvojen ihoa, ylläpitää sen kosteustasapainoa ja sisältää ihoa ravitsevia ainesosia.
  • Vartalon ihon kosteutuksesta voi huolehtia esimerkiksi hajustamattomalla Ihonhoitovoiteella. Hyvin kosteutettu ja hoidettu iho kestää hyvin erilaista ihoon kohdistuvaa rasitusta.

Jaa

Artikkeliin liittyvät tuotteet

Ajankohtaista