loader

Rasvaprosentilla on väliä – ainakin ihonhoitotuotteissa

Rasvapitoisuudella on suuri vaikutus ihonhoitotuotteiden ominaisuuksiin. Dermosil Sensitive-sarja sisältää neljä voidetta, jotka eri rasvapitoisuuksiensa ansiosta soveltuvat erilaisiin ihonhoidon tarpeisiin.

Dermosil Sensitive Hydrogeeli 0 % (3780) on tehokkaasti kosteuttava hoitogeeli, joka ei sisällä lainkaan rasvaa. Se onkin oiva tuote esimerkiksi kuivalle päänahalle, sillä geeli kosteuttaa ihoa, mutta ei rasvoita hiuksia. Hydrogeeli 0 % sopii hyvin myös parranajon ja karvanpoiston jälkeen käytettäväksi. Geeli sisältää glyseriiniä, bisabololia sekä allantoiinia, jotka hoitavat ja lievittävät ihoärsytystä.

Dermosil Sensitive Hoitovoide 20 % (3781) on hyvin imeytyvä kevyt perusvoide. Se sisältää 20 prosenttia rasvaa sekä iholle lisäkosteutta tuovaa glyseriiniä, sekä sheavoita, joka kosteuttaa ihoa ja säilyttää sen suojakerroksen eheänä. Voide sopii hyvin normaalille ja kuivalle sekä atooppiselle ja herkälle iholle. Tuotetta voi käyttää esimerkiksi kasvovoiteena sekä suihkun ja saunan jälkeisenä kosteusvoiteena.

Dermosil Sensitive Extra voide (3007) on perusvoide, jonka rasvapitoisuus on huomattavasti tavallista ihonhoitovoiteita korkeampi. Voide onkin kehitetty erityisesti kuivan ja rohtuneen ihon hoitoon, ja se sopii hyvin myös atooppiselle iholle. Extra voide kosteuttaa tehokkaasti esimerkiksi kuivia jalkapohjia ja kyynärpäitä.

Dermosil Sensitive Runsas hoitovoide 60 % (3782) on erikoisvoide erittäin kuivalle, halkeilevalle ja suomuilevalle iholle. Se sopii myös hoitavaksi ja kosteuttavaksi erikoisvoiteeksi vaippa-alueelle sekä ikääntyvälle iholle. Voide toimii erinomaisesti myös ihon yö- ja suojavoiteena. Runsas hoitovoide 60 % sisältää ihoa tehokkaasti lisäkosteuttavaa glyseriiniä, sekä ihoa hoitavia kasviöljyä, bisabololia ja allantoiinia. Korkean rasvaprosentin ansiosta voide sitoo kosteuden iholle ja muodostaa sille suojaavan kerroksen.

Sensitive-sarjan voiteet sopivat koko perheen ja kaikenikäisten käyttöön, ja niille on myönnetty Allergia-, Iho- ja Astmaliiton Allergiatunnuksen käyttöoikeus.

Jaa

Artikkeliin liittyvät tuotteet

Ajankohtaista