loader

Rentouttava kasvohieronta – iltarutiineista ihanin

Kasvojen iho nauttii illalla rentouttavasta hieronnasta. Kasvojoogaopettaja Päivi Salminen opastaa helpot perusliikkeet, jotka sopivat vaivattomasti osaksi iltarutiinia. Voit tehdä kasvohieronnan kasvojoogaharjoituksen päätteeksi tai yksistään esimerkiksi tehostamaan seerumin tai yövoiteen imeytymistä.

Tärkeintä kasvohierontaa tehdessä on liikkeen suunta. Sen tulisi aina olla keskeltä ulospäin ja mieluiten hieman yläviistoon. Kasvohieronta parantaa ihosolujen ja kudosten hapen sekä ravinnonsaantia vilkastuttamalla ihon verenkiertoa, jolloin ihon uudistuminen nopeutuu. Iho myös näyttää kirkkaammalta sekä kiinteämmältä ja se on erityisen valmis vastaanottamaan ihonhoitotuotteiden hyödyt.

Valitse hierontaan tuotteiksi esimerkiksi Skin Comfort -sarjan Kollageeniseerumi ja Teho Yövoide. Tutustu myös muihin valikoimamme kasvoseerumeihin ja yövoiteisiin. Kasvohieronta auttaa tuotteita imeytymään ihoon paremmin ja tehokkaammin.

Dermosil-Kasvohieronta_article.jpg
 

Liike 1 + seerumi:
Levitä seerumi kasvoille ja tehosta seerumin imeytymistä hieronnalla. Tässä liikkeessä työtä tekevät molemmista käsistä kolme sormea. Vedä käsiä vuorotellen suupielestä kohti korvaa. Toista kahdeksan kertaa kummallekin puolelle. Liike tasoittaa nenän ja suun välisiä juonteita ja kohottaa poskia.

Liike 2 + yövoide:
Levitä kasvoille yövoide ja jatka otsaan kohdistuvalla kevyellä hieronnalla. Silitä otsaa vetämällä sormia kevyesti keskeltä ohimoille. Kiinnitä huomiota siihen, että liike on tarpeeksi hellävarainen – älä venytä ihoa. Toista liike kolme kortaa.

Tutustu myös Päivin kasvojoogaohjeisiin, jotka voit helposti ottaa osaksi arkea.

Asiantuntijana artikkelissa ja kuvissa kasvojoogaopettaja Päivi Salminen. Kuvat: Wilma Hetemaj

Jaa

Artikkeliin liittyvät tuotteet

Ajankohtaista