loader

Tehokas ja turvallinen kosteuttaja

Glyseriini eli toiselta nimeltään glyseroli on tahmea ja väritön neste, joka sitoo itseensä tehokkaasti kosteutta. Tämän ominaisuutensa vuoksi se on erinomainen ainesosa tehostamaan ihon- ja hiustenhoitotuotteiden kosteuttavaa vaikutusta. Glyseriini onkin erittäin yleinen kosmetiikassa käytettävä aine – yli kolmasosa Dermosil-tuotteista sisältää glyseriiniä!

  • Glyseriini on ihon luontainen kosteuttaja, ja se on myös yksi perushumektanteista.
  • Glyseriini kosteuttaa ihoa tehokkaasti, sillä se sitoo kosteuden suoraan ihoon.
  • Glyseriini on myrkytöntä, ja glyseriiniallergia on erittäin harvinaista. 
  • Glyseriini on sokerialkoholi, jota voidaan saada luonnollisista lähteistä tai valmistaa synteettisesti. Sitä syntyy esimerkiksi sokerin alkoholikäymisessä tai teollisuudessa kemian sivutuotteena kasvi- tai eläinperäisiä rasvoja hajotettaessa.
  • Dermosil-tuotteissa käytetään ainoastaan kasviperäistä glyseriiniä.
  • Glyseriini on monipuolinen aine, jota hyödynnetään muissakin kuin ihonhoitotuotteissa. Matalan GI-arvonsa ansiosta glyseriiniä muun muassa käytetään makeuttajana juomissa, ruoanlaitossa ja leipomisessa.
  • Monikäyttöinen glyseriini sitoo kosteutta, lisää ihon elastisuutta ja vahvistaa ihon suojakerrosta.

Jaa

Artikkeliin liittyvät tuotteet

Ajankohtaista