loader

Käytä kertakäyttöistä suu-nenäsuojaa oikein

Kasvosuojan käyttö vaatii huolellisuutta ja hyvää käsihygieniaa. Kertakäyttöinen suu-nenäsuoja tulee asettaa kasvoille puhtain käsin ja ottaa pois kasvoilta oikein sekä hävittää huolellisesti. Puhtaat kädet ovat tärkeässä roolissa Suu-nenäsuojaa käytettäessä.

1. Pese ja kuivaa tai desinfioi kädet huolellisesti.
2. Tarkista, että kertakäyttöinen kasvosuoja on ehjä.
3. Ota kiinni suojan korvalenkeistä ja aseta suoja nenän ja suun päälle siten, että suojan laskokset osoittavat alaspäin ja suojan metallinen nenävahvike tulee nenän päälle. Pujota korvalenkit korvien ympärille.
4. Paina nenävahvike tiiviisti nenää vasten ja vedä suojan alareuna leuan alle. Muotoile suoja nenän ja leuan kohdalta siten, että se istuu tiiviisti myös leuan alta.
5. Käytön aikana vältä koskemasta kasvoihin ja kasvomaskiin.
6. Poista kasvosuoja ottamalla kiinni korvalenkeistä ja laita suoja heti roskikseen.
7. Pese tai desinfioi lopuksi kädet.

Vaihda kertakäyttöinen kasvosuoja vähintään neljän tunnin välein. Aikaisemmin, mikäli maski on kostea, märkä tai vaurioitunut. Huomioi, että kasvosuojat lisäävät hengitysvastusta. Poista suoja, mikäli hengitysvastus tuntuu epämiellyttävältä. Dermosil Suu-nenäsuoja ei sovellu lääketieteelliseen käyttöön. Kasvosuoja ei ole henkilönsuojain eikä sitä tule käyttää olosuhteissa, joissa henkilönsuojainta tarvitaan.

Muistathan, että aina paras suoja pöpöjä vastaan on riittävän hyvä käsihygienia.

Kurkkaa muistin virkistykseksi videoiltamme ohjeet myös tyylipuhtaaseen käsienpesuun ja käsien desinfiointiin.

Pidetään yhdessä huolta toisistamme!

Jaa

Artikkeliin liittyvät tuotteet

Ajankohtaista