loader

Lasten ja nuorten paremman tulevaisuuden puolesta

Turvallinen lapsuus ja yhdenvertaiset mahdollisuudet esimerkiksi harrastaa ja opiskella eivät valitettavasti ole kaikille itsestäänselvyys. Ostamalla Goodwill-tuotteita, olet mukana kanssamme tukemassa Pelastakaa Lapset ry:n joulukeräystä, jonka tavoitteena on mahdollistaa vähävaraisille lapsille ja nuorille samanlaiset harrastus- ja opiskelumahdollisuudet kuin heidän ikätovereillaan ja tarjota syrjäytymisvaarassa oleville lapsille heidän tarvitsemaansa tukea. Joululahjoitusten turvin tuetaan Pelastakaa Lasten työtä kotimaan lasten ja nuorten hyväksi. Jokaisesta myydystä Dermosil Goodwill -tuotteesta suunnataan 30 % Pelastakaa Lapset ry:n joulukeräykseen. Tutustu Goodwill-tuotteisiin. 

Dermosil-Pelastakaa-Lapset-Heli.jpg

Pelastakaa Lapset ry:n yritysyhteistyötiimin vetäjä Heli Le kertoo mihin Goodwill-tuotteilla kerätyt varat menevät ja miksi keräys on tärkeä.

Miten Pelastakaa Lapset ry auttaa vähävaraisia lapsia?

Pelastakaa Lapset ry auttaa kaikkein vaikeimmissa oloissa eläviä lapsia, ehkäisee lasten syrjäytymistä ja tekee pitkäjänteistä työtä lasten eriarvoistumisen estämiseksi. Eväitä Elämälle –ohjelman kautta vähävaraiset lapset ja nuoret saavat mm. harrastus- ja oppimateriaalitukea. Koronan takia taloudelliseen ahdinkoon joutuneita perheitä tuetaan mm. ruokakaupan lahjakorteilla. Muita tuen muotoja ovat mm. tukiperhe-, tukihenkilö- sekä sporttikummitoiminta.

Miten kerätyt varat käytetään?

Kerätyillä varoilla autetaan kotimaan syrjäytymisvaarassa olevia lapsia mm. tukemalla lasten harrastamista ja opintoja, antamalla ruoka-apua sekä antamalla keskustelutukea aikuisen tukea kaipaaville lapsille ja nuorille. Lisäksi tukea ohjataan myös haastavassa elämäntilanteessa oleville lapsiperheille mm. tukiperhe-, tukihenkilö- sekä sporttikummitoiminnan kautta.

Miksi tämän joulun keräys on tärkeä?

Korona-aika on lisännyt lasten eriarvoisuutta ja kasvattanut syrjäytymisriskiä Suomessa. Yhä useampi kotimainen perhe on ajautunut taloudelliseen ahdinkoon koronan takia. 

Kuinka minä voin auttaa?

Osallistumalla joulukeräykseen olet mukana ehkäisemässä syrjäytymistä. Sinun lahjoituksesi voi muuttaa lapsen elämän suunnan.

Ostamalla Dermosil Goodwill -tuotteita, olet mukana auttamassa.  30 % Goodwill-tuotteen hinnasta suunnataan Pelastakaa Lapset ry:n joulukeräykseen.

Jaa

Artikkeliin liittyvät tuotteet

Ajankohtaista