loader

BB-voide on meikkipohjan monitaituri

Dermosil Makeup -sarjaan on liittynyt odotettu BB-voide. BB-voiteessa yhdistyvät meikkivoide, päivävoide ja aurinkosuoja. Ihanteellisen koostumuksensa ansiosta voide sulautuu iholle antaen täydellisen tasaisen vaikutelman. Voide tuntuu kasvoilla kevyeltä, mutta peittää tehokkaasti ihon pienet virheet ja sävyerot.

Voide on helppo levittää kasvoille tasaisesti, jolloin lopputuloskin on luonnollinen. Iho näyttää kauniilta ja pysyy raikkaana koko päivän. BB-voidetta voi käyttää kasvoilla yksin tai sen alle voi halutessaan levittää kasvovoiteen. Lopputuloksen voi viimeistellä puuterilla.  Dermosil BB-voiteesta on saatavana 4 sävyä: porcelain, honey, ivory ja natural beige. 

Porcelain on vaalein sävy, joka sopii siis luontevasti hyvin vaalealle iholle. Porcelain on hyvin lähellä valikoimassamme aiemmin olleen Aina-voiteen sävyä fair.

Honey on aavistuksen tummempi sävy, joka taittaa aavistuksen kellertävään. Jos ihosi sävy on lämmin ja rusketut kesäisin helposti, on ihosi pohjaväri luultavasti keltaiseen taittava ja silloin sinulle oikea sävy on honey.   

Ivory-sävy on tummempi kuin porcelain ja se taittaa punaiseen. Jos ihosi palaa helposti eikä juurikaan rusketu, taittaa ihosi sävy todennäköisesti punaiseen ja ihollesi sopiva sävy on ivory.

Natural beige on sävyistä tummin, neutraali ja luonnollinen beige. Sen sävy on lähellä valikoimassamme aiemmin olleen Aina-voiteen sävyä medium.

Tyytyväiset testaajat 

Asiakkaistamme koostuva testiryhmä pääsi kesän alussa kokeilemaan uuden BB-voiteen koostumusta. Yhteensä 122 testaajaa kertoi mielipiteensä voiteesta.

87% testaajista oli sitä mieltä, että voide tuntui iholla kevyeltä ja lopputulos oli luonnollinen. Myös voiteen levittämistä piti helppona 88% vastaajista.

”Tuote oli ihanan kevyttä kasvoilla. Pystyin käyttämään tuotetta hyvin myös ilman kosteusvoidetta, vaikka yleensä kasvojani alkaa kiristää heti, jos erillistä kosteusvoidetta ei käytä. Peitti juuri sopivasti ihon pienet virheet.” – Emilia T

93 % testaajista koki, että voide tasoitti ihon sävyä ja 85 %:n mielestä voide sulautui kasvojen ihon sävyyn ja kesti kauniina koko päivän.

”Alkuun pelästyin tuotteen sävyä, koska se oli niin vaalea. Ajattelin, ettei toimi jo hieman päivittyneellä iholla. Onneksi huolestumiseni oli turhaa ja voide sulautui erinomaisesti kasvoilleni. Ihan mieletön tuote. Käytin koko testijakson jokaisena päivänä ja käytän edelleen. Tästä tuli uusi suosikkini. Plussana aurinkosuoja!” – Sari J

”Voide pysyi kasvoilla todella hyvin vaikka töissä tuli hikoiltua ja oli pakko pyyhkiä kasvoja, voide ei levittynyt pois kun vasta illalla pois pestäessä.” – Paula S

96 % vastaajista koki, että voide toimii hyvin muiden meikkituotteiden kanssa.

”Ihastuin erittäin paljon voiteeseen. Se oli tarpeeksi kevyt, mutta kuitenkin peittävä. Lopputulos oli luonnollinen ja ennen kaikkea kuulas, joka on minulle erittäin tärkeää. Voide käyttäytyi hyvin muiden meikkien kanssa ja se pysyi hyvänä koko päivän. Voide ei kuivattanut ollenkaan atooppista ihoani, vaan se tuntui pitkänkin päivän jälkeen edelleen mukavalta. Sävy oli minulle juuri oikea myös. Yleensä en käytä meikkipohjaa päivittäin, mutta tästä voiteesta tuli osa aamurutiiniani muiden ihonhoitotuotteiden kanssa ja jäin aivan koukkuun! Ehdottomasti suosittelen muillekin, keillä on etsinnässä BB-voide.” – Iida P

”Itselläni on kuiva ja herkkä iho, mutta voide pysyi ihollani koko päivän rasittamatta ihoa liikaa. Lisäksi voide antoi kauniin hehkun iholle, vaikka laitoin siihen päälle kevyesti puuteria.” – Melanie R

Testijoukko oli erittäin tyytyväinen voiteeseen, mistä kertoo sekin, että 87 % testaajista suosittelisi tuotetta ystävälleen.

Jaa

Artikkeliin liittyvät tuotteet

Ajankohtaista