loader

Kestävän kesämeikin salaisuus

Dermosil-Kesan-kestavin-meikki_article.jpg

Kesällä kestävän kesämeikin salaisuus on lämpöä, kosteutta ja hikoilua kestävät meikkituotteet. Näillä vinkeillä luo kestävän kesämeikin kesän rientoihin.

Uuden Meikkivoidepuikon avulla luot täydellisen, kestävän ja peittävän meikkipohjan. Meikkivoiteen silkinpehmeä koostumus sulautuu kasvoille täydellisesti tehden ihosta tasaisen ja kauniin mattapintaisen. Näppärä ja siisti vaihtoehto perinteiselle nestemäiselle meikkivoiteelle – ja pysyy paikoillaan helteisenäkin kesäpäivänä!

Kesän paras ripsiväriuutuus on ehdottomasti Lengthening Wonder ripsiväri, joka taikoo hetkessä ripsistä pitkät, tuuheat ja kauniisti kaartuvat. Ripsiväri pysyy paikoillaan kesän haastavimmissakin tilanteissa, sillä vedenkestävyyden ansiosta se kestää täydellisenä niin uintireissut kuin kesäsateetkin. Ripsiväri on helppo poistaa 38-asteisella vedellä. Tutustu myös valikoimamme vanhaan tuttuun suosikkiin vedenkestävään Maximizing Moist Proof ripsiväriin.

Moist Proof Eyelinerilla teet silmänrajauksen, joka kestää paikoillaan koko päivän, mitä ikinä teetkin päivän aikana. Eyeliner piirtää kosteuden kestävän rajauksen, joka korostaa katsetta ja tekee silmämeikistä näyttävämmän. Silmänrajaus sopii niin arkeen kuin juhlaan ja pysyys siellä missä sen kuuluukin.

Koska vaadimme ripsivärin kestävän kosteutta, miksi emme vaatisi samaa myös kulmaväriltä? Moist Proof kulmavärin avulla luot luonnollisen ja kestävän kulmameikin. Voidemaisen koostumuksensa ansiosta tuote tarttuu ja levittyy kulmiin hyvin pitäen kulmakarvat siistinä. Väri sulautuu pehmeästi kulmiin tehden lopputuloksesta luonnollisen. Pieni määrä väriä riittää, sillä sävy sisältää runsaasti pigmenttiä. 

Kulmaväriä saatavilla kahdessa sävyssä: Moist Proof kulmaväri fair, jonka ruskeanharmaa sävy sopii hyvin kylmän vaaleille kulmille sekä Moist Proof kulmaväri medium, jonka hienostunut ruskea sävy sopii kaikille.

Nauti kesästä huolettomasti – näillä meikkivinkeillä kesämeikkisi pysyy virheettömänä koko päivän!

Jaa

Artikkeliin liittyvät tuotteet

Ajankohtaista