Opas: Punoitus piiloon anti-redness -rutiinilla

Talvella iho punoittaa helposti ja punoitusta on vaikea saada peitettyä pelkällä meikkivoiteella ja puuterilla. Punaisuutta neutraloivat tuotteet auttavat meikkipohjan tekemisessä ja saavat ihon näyttämään kauniimmalta myös ilman meikkiä.

Dermosil_January_Skin_solutions_news.jpg

1. RAUHOITA

Rauhoittava anti-redness -voide lievittää ärsytystä, kosteuttaa tehokkaasti ja rauhoittaa herkästi punoittavaa ihoa. Voidetta voi käyttää sellaisenaan tai seerumin tavoin kasvovoiteen alle.

2. TASOITA

Anti-redness Meikinpohjustusvoide on erinomainen meikinpohjustusvoide etenkin talvisin, kun toiveena on vähentää ihon punaisuutta. Voide tasoittaa ihon sävyä ja neutraloi punaisuutta, valmistelee ihon meikkiin, tekee siitä tasaisemman tuntuisen ja saa meikin pysymään paremmin.  Se sopii erityisesti ihotyypille, jolla on taipumusta punoitukseen. 

Voiteen antioksidanttisella kamomillankukkauutteella on ihoa rauhoittava vaikutus ja granaattiomenauute auttaa suojaamaan ihoa.

3. PEITÄ

Peitä vielä punoittavat kohdat, kuten nenänpielet ja pienet näpyt Sävyä korjaavalla peitekynällä ennen meikkivoiteen levittämistä.

+ MUISTA LISÄKOSTEUS

Iho voi punoittaa myös siksi, että se on kuiva. Talvikasvovoide on kehitetty varta vasten pohjoisiin oloihimme ja se huolehtii ihon kosteustasapainosta sekä rauhoittaa kylmän ja kuivan sään koet telemaa ihoa. Ravitseva voide sopii sekä päivä- että yövoiteeksi.

Jaa

Artikkeliin liittyvät tuotteet

Ajankohtaista